Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Robertas_Citys

Porą naujovių prieš naujus metus

Ar to reikia  

68 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia



Rekomenduoti pranešimai

Ateina nauji metai, todėl manau, kad serveriui reiktu kažko naujo. Žinau, kad šis dalykas buvo siūlytas daugiau nei 1-ą kartą, bet priežasties, kodėl neįgyvendinta neišgirdau. Pastaruoju metu atnaujinimai sukasi, bet reiškiant savo nuomonę nematau nieko gero gaujų ar mafijų pusėi. Pastebėjau, kad buvo įdėta nauja gaujų zona ir tai pat kažkoks tai susidomėjimas rašyti pasiūlymus susijusius su gaujomis iš žaidėjų pusės. Todėl galime daryti išvadą, jog toje sferoje trūksta kažko naujo - daugiau nei zona. Žinau, kad nėra lengva padaryti tai ką prašysiu, bet pats Rokas turėtu suprasti, kad norint išlaikyti žaidėjų skaičiu reikia kažkokių naujovių, tai pat nebijoti jų įvykdyti, gal ir rizikuoji, kad kažkas bus lievai, bet jeigu žaidėjai aktyviai balsuotu, manau tai būtų verta daryti, todėl jeigu kažkam įdėja patinka - prabalsuojame už ja. Gerai, be didesnių išsiplėtimų įžangoje pradėsiu pasakoti ką siūlau.

 

 

Nauja Gauja - ,,Los Santos Vagos''


Skinai Skin_108.pngSkin_109.pngSkin_110.png

 

Transportas  

 

 534_Remington.jpg419_Esperanto.jpg

Bazė

 

 2c8b5b493e60b1c89374e68451e6a623288.png 

 

Kokia veikla, kaip vyktu karas?

 



Trečioji gauja užsiminėtu visiškai tokia pačia veikla kaip ir kitos gaujos. Karas vyktų tokiu principu: Ryan_Worg ,,Grove Street'' direktorius sumąsto imti parko zoną. Prieina prie procentų, parašo /užimti komandą ir išlenda lentelė su variantu "Karas prieš ,,The Ballas'' gaują arba Karas prieš ,,Los Santos Vagos'' gaują " jeigu vienos iš tų valdžių nėra - zonos, tiesiog neleistu užimti arba to varianto nebūtų tarp /užimti lentelės. Po karo - kad pavyzdžiui ,,The Ballas'' neužimtu GS ar LSV zonų būtų ir jiem rodoma /distorija kada imta zona ir tiesiog taisyklė iš DPKT pusės, jog negalima imti kitos gaujos zonos nepraėjus tiek ir tiek laiko, jeigu kitos dvi gaujos kariavo. Žinoma su nauja gauja atsirastu naujesnių veidų tarp direktorių postų, sukeltu įdomumo ir iš kitų serverių žaidėjam. 
 

 

Antroji įdėja, kuri būtų vos ne privaloma tai - Drive By leidžiamumas. Turbūt daug kas žaidęs singleplayer ir atsimena tą misiją kai reikėjo iššaudyti ,,The Ballas''? nesakykit, kad nebuvo įdomu, nes tikrai buvo

 

screen01.jpg 

 

 

Žodžiu esmė tokia, kad gaujiniai galėtu visus gaudyt, šaudyt, nereikėtu iš mašinų išlipt ir poto vėl lipt atgal, nes tas kurį gaudom padarė /tpsf. 

 

Prie šito eina naujas ginklas (teisėsauga turi mp5, kodėl gaujos neturi UZI ?)

 



222926-gta-sa-2014-10-10-22-18-56-08.jpg
 

 

 

 

 

 
 
Skin_108.pngSkin_109.pngSkin_110.png
 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už , dėl ginklo uzi ypač, mano nuomonė tokia , kad kiekvienas esantis ginklas gta:sa turėtų but įdėtas, bent jau tokie kaip flamethrower ar molotov, molotov tikrai turėtų, jis daug žalos nedaro manyčiau :D ypač dar kai ne visiems tą ugnį rodo, nu bet čia neesmė , tesiog pasakiau ,kad reikia išnaudoti ginklus, dėl gaujos irgi pritarčiau tikrai trūksta kažko naujo ir gaujuose, ypač ,kai mafijuose nelabai įdomu, dėl drive-by seniai sakiau už, nuomonė mano nepasikeite. Už.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Zilvinas_Sandnes rašė:

Taprasme? tu šaudai iš g taipat kaip normaliai, nebent esu matęs kaip šaudo su deagle DRIVE-BY kaip iš ak :D, nu jaigu padarytu tik smg ginklams,ak manau problemų dėl to nebūtų

Berots kaai drive by saudai, auto targina, ta prasme tas zmogus i kuri saudai nespetu atsisaudyt ir mirtu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

įdėti ir ketvirtą gaują Varrios Los Aztecas, mėlynus, ir galėtu perskirstyti visas zonas polygiai ir galėtu kariauti tokiu pavyzdžiu: 

 

Varrios Los Aztecas turi parką ir jį bando užimti Grove Street gauja, tai toje zonoje kariautu tik šios gaujos, o kitose galėtu kariaut kitos(Vagos ir Ballas) ir padaryt, kas, kad tris dienas, kažkuri zona, tam tikru laiku(kuris turėtu būt žinomas), taptu neutrali ir visos 4 gaujos bandytu ją atkovoti ir aišku tą zoną  gautu ta, kurios paskutinis narys išliktu gyvas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai esu už, manau nauja gauja tikrai paįvairintu gaujų gyvenimą, taptu įdomesni karai, kaip Robertas sakė, pamatytume naujų veidų gaujų direktoriaus poste. Dėl ginklo, tai tikrai galėtu idėti bent kariaujant prieš teisėsaugą, pvz: imant nark,gun, ar banką bet ne per karą, nes per karą per greit visus išaudytų, nebūtų įdomumo kariauti... O dėl Drive-by tai abejočiau, nes būtų belenkok samišis miestose, tiesiog nebūtų įmanoma pažaist normaliai, nebent šią įdėja norėjo pasiūlyti vardan gaujų, jog jas atgaivintų, nes jos dabar kaip ir žlugusios, tas pats per tą patį ir kuo toliau tuo daugiau nusibosta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...