Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Andery_Toronto

Paulius_Sfit

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Sfit
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: aim/spread/inv
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:  Visam video matosi kaip pataiko stovėdamas į bėgančius žmones, 0.4-0.8 sec nekimba 2 kulkos Ir 21-22 sec nekibo 2kulkos.
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Nebuvo, nes adminas

Pildau: Bet tu koks kėglis :DDDDDDDDDDDDDDDD yraa tokių aimų kur ir nenutargina į kitą ;))

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kiek tu mane filmuosi kreivanosi tu :D:D:D:D::D:D Ble bet visai geras montažas, iškarpyta neblogai kai spardau taviškius. žn kad pamoina bšk, nes visus iššaudau, bet nepyk

 

dėl inv: kai šaudaus būdamas prie kampų, porą kartų nelimpa tos kelios kulkos, bet čia taip yra dėl kampų, nes jokio inv neturiu ir nenaudoju vpš D:D Nepastebėjai, kad visos kulkos atviroj vietoj normaliai sulimpa, bet tik koks objektas trugdo pora kulkų nelimpa?

04-08 sec:  Šaudžiau užlindinėdamas už to kampo ir dėl to galėjo nelipt tos kulkos. Bet svarbus dalykas ir tas, kad tos kelios kulkos buvo AK, nebuvo nei vienos dgl kulkos.

21-22 sec: Vėl gi - neatvira vieta, kur vėl galejo per kampus nelipt, nes nesimato to žmogaus, gal jis šovė per kampą ir tik sistema užskaitė, o man nenuėmė. Yra padarytas video, kur lesa grynai per kampą - ne į žmogų, o sistema užfiksuoja, kad viską sušaudo į žmogų, jeigu labai reiks surasiu, bet vasia manau žino šitą.

 

dėl aim/spread: visose vietose kur šaudau ir visas sulesu, žmogus arba labai mažai juda arba vapše nejuda, todėl nesunku pataikyt. Nesuprantu kaip gali būt tavo įrodymai video, kuriuose pataikau tik neblogai į tavo nevykelius, kurie vietoj vos ne stovi, ai beto būčiau aimas - . Suprasčiau sulesčiau 15/15, bet čia varganas kelias kulkas iš eilės pataikyt nėra kas, beto lucky shotų dažnai būna ir panašiai. BETO PAŽIEK 29 SEKUNDĘ, BŪČIAU AIMAS - BŪČIAU SAVĄ NUTARGINES, TAI ATSIGAUK MANĘS NEBEFILMAVĘS.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...