Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ryan_Worg

Splinteris_Bullet

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Splinteris_Bullet
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Spread
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
    Spoileris

    23 SEKUNDĖ: PASIŽIŪRĖKIT KAIP 6/14 ir 7/14 KULKOS LAZERIUKAS VISIŠKAI NEPASIKEIČIA, REIŠKIAS ŽAIDĖJAS NEPAJUDINO PELYTĖS, O SPREADAS ŠOVĖ KULKAS DU KART  IŠ EILĖS Į TĄ PATĮ ŽAIDĖJĄ IR Į TĄ PAČIA KŪNO DALĮ IŠ 27 ATSTUMO, AKYVAIZDUS SPREADAS!!!

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: ne, adminas.
  • Pridedu : Jūsų kad ir 40 on jūs vistiek pralaimėjot tą karą, tai nereik čia pūst arabų. Jeigu nebūtų spreado, tai lazeriukas bent minimaliai pajudėtų, o dabar jis VISIŠKAI nepajudėjo ir liko ten pat, reiškias tu nepajudinai pelytės. Tuoj įkelsiu įrodymus, kad lazeriukas keičiasi nenaudojant spreado ir nejudinant taikinuko, štai įkėliau :
  • DAR KART PAPILDAU : Tu supranti, kad iš šitos situacijos neįmanoma išsimazint, nebent numestum video, kaip tu šaudai be spreado, nejudindamas taikinuko, o lazeriukas liktų toks pat. Mano įkeltuose įrodymuose matosi pats akyvaizdžiausias spreadas ir jeigu už tai tu negausi blist, tai aš nežinau iš vis už ką žmonės blist turėtų gaut... Jau trečią kart tave keliam į čyterius su svariais įrodymais, bet tu kažkaip vis dar ne bliste, hmmm keista.
  • Pridedu: Apačioje nurodytuose video žmogus irgi šaudo atsitūpęs, visiškai kaip tu, todėl neknisk proto, kad tau taip buvo dėl to, kad tu buvai atsitūpęs, o tas video kurį tu numetei NIEKO neįrodo, mes ir taip visi žinom, kad kulkos be spreado visur sklaidosi, o tavo nesisklaidė, nes tu buvai su spreadu.
  • Spoileris

    Šituose video matosi, kad net ir be spreado žmogaus kuris nejudina taikinuko lazeriukas keičia trajektoriją, ne taip kaip prieš tai rodytame video(kur pasigavo Splinteris_Bullet)

  • Pridedu: štai nuotrauka, kaip tu pats pripažįsti, jog šaudant be spreado lazeriukas turi keistis, tai kodėl tu dar bandai mazintis?
  • Spoileris

    cd6d27aae6533bd4c0ea8a8d5c67b04b683.png

    Pridedu: Koks skirtumas, kiek kulkų šovė tame video kuriame šaudo Augis_Darty, vistiek lazeriukas juda ir tai, kad tu iššovei 2 kulkas nieko nekeičia, plius tavo 5/12 kulkos lazeriukas nelabai keičiasi nuo 6/14 kulkos, reiškias tu tik labai mažai pajudinai savo pelytę. Įrodymai labai akyvaizdūs ir nebesimazink, nes iš tokios situacijos neįmanoma išsimazinti, nebent numestum video kaip tu šaudai be spreado, o lazeriukas keičiasi.

  • Pridedu dar viena video kur pasigavai iš šiandienos veiksmo:

  • Spoileris

    nuo pirmų sekundžių pataikai visas kulkas į judantį žmogų

    10 sekundę su pelyte sekioji žaidėja ir pataikai dvi kulkas į aplink tave šokantį žaidėją.

    12 sekundę nelimpa 3 kulkos.

     

  • info :
  • Spoileris

    21ef7fea8ff4c5c75d1d609db92c8064960.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, kur tau spreadas? Atsitupus, tas pats, kaip spreadint ... Kaip tau gali pasikeisti trajektorija, kai tu saudai i ta pacia vieta? negi tau rodys, kad lazeris eis kreivai ? Nu man tiesiog juokinga. Atsitupus recoilas atsistato iskarto, kai jau sauni kita, jeigu panaudoji "CD (cooldown)", tai iskarto tiesiai ir saudai .. ps. koks tolkas man kazka naudot, jeigu musu 40on ? :D Rizikuot pastu? 

papildymas: lazeris pajudejo, tiesiog tu pasiziurek, i virsu saudziau :DDD grynai matos.. Mes karo nepralaimejom.. butumem pralaimeje, tai kodel procentai musu ? :D

Papildau: Ka tai irodo? akivaizdu, kad nezinai, kas yra "CD". Atsitupus recoilas atsitato zymiai greiciau, tad "nebepyskit" man proto .

Papildau*: Jeigu cia butu su tuo lazeriu visi taip gaudomi, tai visi i blista sulystu :DD, nes lazeris nesikeicia :DDD tu saudyk nesaudes kur sauni 2 kulkas, o kur visa apkaba ir be atspaudimo saudymo mygtuko :D

Papildau: Jusu video nieko neirodo :DDD , ka tu irodai, kad saudai? Pats pabandyk, ta buda panaudot ir tada nuflimuok :DDD Cia tokiu pievu nekeles :D AS ISOVIAU PIRMAS 2-3 KULKAS, o jus visas 7 :DDDD 

Jus ant tiek prakaituojat, kad nejauciat net :DDD Pradejot karus forume, nes praradot zonas.. Bet patys sventuoliai belekokie :D

PS. eikit patys pamegint ir galit spreadint, be spreado :DDD

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...