Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Kalėdinių filmukų konkursas

Rekomenduoti pranešimai

570faf640055dc72bd8afc6c03a3367d955.png

 

Sveiki, iš temos pavadinimo supratote, jog kaip ir kiekvienais metais, skelbiamas kalėdinių filmukų konkursas. Pagrindiniai kriterijai į kuriuos atsižvelgsime : originalumas, idėjos parodymas, filmuko esmė, įdėtas darbas filmuojant, vaidinant.

 

Konkurso taisyklės :

 

1. Filmukas turi būt susijęs tik su artėjančiomis šventėmis, kalėdine nuotaika.

2. Filmuko gale privaloma parašyti kas kūrė video bei datą, kada kūrėte video. 

3. Filmukas turi būti filmuojamas tik SARG.LT serveryje.

4. Filmukas turi būti filmuotas nuo šios dienos, ankstesnių dienų video kelti negalima.

5. Filmukas turi būti geros raiškos.

6. Filmukas turi būti minimum 2 minučių, maksimum 5 minučių.

7. Modifikacijos filmuojant - leidžiamos.

8. Filmuke galima įgarsinti kažką, vaidinti, dainuoti.

9. Netinkami ir nesusiję filmukai ištrinami, o forumo narys užblokuojamas.

10. Filmukas turi būti patalpintas į youtube.com

11. Jeigu kursite su Smooth Cam rekomenduoju apsilankyti šioje temoje (spausti).

 

 

Konkurso laikas :

 

2016-12-19 - 2017-01-07 20:00

 

Konkurso prizai (kuo daugiau dalyvių, tuo labiau didės) :

 

1 vieta - 36 valiutos.

2 vieta - 24 valiutos.

3 vieta - 12 valiutos.

 

Konkurso remėjas :

 

Tautrimas_Juska

 

Sėkmės kuriant filmukus 

  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Laba. Iškart pradėsiu nuo to, kad šį kalėdinį filmuką buvo kurti sunku :D, reikėjo susitart, kada, kur, ir kaip. Buvo tai kiek nors nesusipratimų, šaudynės ir t.t. Filvamau apie savaitę ir biški. Buvau suplanavęs kitą dainą įdėt ir visai kitokį video daryt. 

Daina:  

 

Filmuoti visokius tokius dalykius ištiesų yra sunku. Prašiau visų direktorių pagalbos padaryt šitą filmuką, kai kurie nenurėjo, o kiti su viso malonumu sutiko. Taigi norėjau pasakyti tiems, kurie irgi daro kalėdinį filmuką, kad tikrai yra sunku, visą  šitą padaryt. Sėkmės jums :). Laukiu varžovų.

Štai filmukas.

1#

 

Ačiū tiems kurie prisidėjot prie filmavimosi :)

O visiems kitiems gero žiūrėjimo :)

Linksmųjų naujųjų metų!

 

Redaguota , redagavo Lukas_Wriht
  • Už 40
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, filmukas gavosi biški kitoks nei pats tikėjausi, priežasčių dėl to buvo tikrai daug, tai visi kartu nebūnam prisijungę, ar tai vienas turi mute ir panašios problemos, na bet kas gavos tas gavos, atiduodu į komisija.

 

 

 

Dėkoju labai visiem kas padėjo.

  • Už 37
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi, vis dėl to ir aš kažkaip spėjau viska nufilmuoti ir sumontuoti, buvo kelios kliūtys per kurias maniau kad nespėsiu, na bet tai nesvarbu. Iškarto noriu pasakyt jog neesu geras filmukų kūrėjas, tiesiog norėjau kažką sukurti juoko forma bet tada ir vėl susidūriau su kliūtimis. Bandžiau pavaizduoti grinčha na bet kas gavosi tas, filmukas gan nerišlus bet tikiuosi suprasite esmę, gero žiūrėjimo. :)

 

 

 

Redaguota , redagavo Artis_Fake
  • Už 17
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, filmukas nesigavo kaip aš norėjau, buvo daug iškilusiu problemų.  Pradžioje maniau, kad čia tiesiog easy ir labai lengvą bus nufilmuoti ir sumontuoti, bet kai pradėjau mano nuomonė pasikeitė. Kita problema buvo, kad aš čia naujokas ir beveik nieko nežinau, neturiu čia nei pažįstamų ar draugų, tai teko viską daryti vienam. O tai gan sunku. Šiaip patiko ir galėtu būti daugiau tokių konkursų.

 

 

  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, sveikinu visus su praėjusiomis šventėmis. Atėjo ta diena, kai teko išrinkti nugalėtojus. Gaila, kad dalyvavo tiek mažai, tas dalyvių skaičius nei vienais metais nesikeičia. Dėkoju dalyviams, kurie visgi sukūrė šiuos filmukus. Nežiūrėjau į modifikacijas, žiūrėjau į įdėtą darbą.

 

Domas_Funky - iš tiesų nieko labai ypatingo nėra, nufilmuota, sukelta, įdėta muzika. Bet kokiu atveju darei, gaišai laiką, todėl gauni 100 kreditų.

 

Tadas_Balcknas - kaip ir rašei, tas labai matėsi, tai dirbai vienas. Pradėjus žiūrėti galvojau bus tikrai geras filmukas, tačiau po viso intro šiek tiek nusivyliau. Matau pastangas, tačiau daug tokių vietų, kaip pavyzdžiui spidometro rodymas (jį galima išjungti per /nustatymai), nėra labai orginalios idėjos ir panašūs neatitikimai. Kad ir kaip bebūtų, už darbą esi apdovanojamas 100 kreditų.

 

Giedrius_Gangs - dėl tavęs ilgai galvojau, netgi pasikviečiau pagalbą. Vis dėlto nusprendėme, kad Luko filmukas geresnis, nes pavaizduota daugiau skirtingų veiklų. Nenusimink, tau taip pat atitenka 100 kreditų. Sėkmės tobulėjant.

 

Prizinės vietos:

 

3-oji vieta - Lukas_Wriht - filmukas neblogas, gražus tekstas apačioje, labai daug įvairių veiklų, kadrų, iki pusės lyg ir tikrai viskas gerai, tačiau vėliau... Kopijuota idėja iš mano praeitų metų filmuko. Kaip ir sakiau, vienas iš svarbiausių dalykų yra orginalumas. Šį kartą tau atitenka 12 valiutos ir parašas. Sveikinu!

aee36b8e4ddf836234d0a9d1e8062434968.png

 

2-oji vieta - Artis_Fake - dėl ko galiu pagirti, tai dėl muzikos, kuri labai tiko. Idėja taip pat buvo kažkur panaudota, bet šį kartą daug geriau. Parodei, kaip svarbu yra priimti kiekvieną, padovanoti ką nors, nes bet kokia dovanėlė gali sušildyti net ir sušąlusią širdį. Sveikinu laimėjus 24 valiutos ir parašą.

855a77494341ae71b2c7c3b390e945ef864.png

 

1-oji vieta - Randall_Evan - turbūt kai įkėlei, jau dauguma manė, kad tu būsi laimėtojas. Filmukas tikrai puikus, darbo įdėta, tačiau ne visiškai atspindi temą. Kad ir kaip bebūtų, pas tave viskas tikrai išdirbta, konkretu, nuoseklu. Daug skirtingų kadrų ir veiklų, kas filmuką ir padaro spalvingesnį ir įdomesnį. Idėja gal ir nėra labai tinkanti, bet visgi nauja. Sveikinu laimėjus 36 valiutos ir parašą.

fdf5abf098a62c7a5308687dc74f067d330.png

 

 

Dėkoju visiems dalyvavusiems. 

 

giphy.gif

 

 

  • Už 13
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...