Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Anatolijus_Grandas

Deiviux_Zipp

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Deiviux_Zipp
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Nitro mod
  • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 

 

http://samp.sarg.lt/signature/signature.php?name=Deiviux_Zipp&text_color=66FF00&name_color=FFFFFF&picture=1
 

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne

 

 

pridedu: Dėl tavo programų jos keičia tik spalvą daugiau nieko, ir šiaip jei būtų buvęs įdėtas nitro matytusi mašinoje objektas NITRO (tos bonkutės).

pridedu: gana Deivi kiekvienas kas buvo užbanintas už nitro modą galėjo taip pat kaip tu parašyti. Aš kartoju, spalvą pakeisti įmanomą, objekto panaikinti dėja tai nepadaroma. :) + tavo greitis yra per didelis šiam keliui. :). Tame ir esmė, kad nitro modą turi ir važiuoji max greičiu. Visiškai nitro spalvos nuiimti neįmanoma.

Pridedu: Vat pats ką tik ir parodei, kad Tomcei rodo nitro, o tau taip pat. Net nebeverta čia kažką įrodynėti, aiškiai matosi nitro modas. :) Tai dabar bugas ar aš kažką dariau? Tu apsispręsk čia nesimėtes. Kad ir bugintūsi rodytu balionėlius, bet dėja jų nerodė.

Kartoju balionėlius taip ar taip turi rodyti. Bet jų nėra.

Pildau: Deivi jei pirkai nitro iš mechanikų tai parodyk išrašą.

O dėl garso, nėra nurodyta, kad jis yra būtinas + tuo metu buvo šnekėta teamspeake. Nei vienas kuris užbanino dėl nitro modo nebuvo pareikalavęs garso. Jei turėčiau su garsu tikrai įkelčiau. O dėl tų padirbimų patys suprantame kad spalvą pakeisti įmanomą pašalinti ne + jei būtų pašalinta spalva matytusi mašinoje nitro balionėliai, o jų panaikinti neįmanoma. O dėl modo su Gyciu tai nieko neparodo, kadangi tame greitkelyje važiuoja 150 kiek ir yra max be nitro. :) O tik užspaudžia nitro greitis pradeda didėti. :)

Pildau: Parodysiu video su garsu bit rate ir šio video kuris įrašytas be barso bit rate. Na dar ir fraps nustatymus jei domina :)

 

Fraps nustatymai:

 

 


913ea2699d8b4ac5b77247562f45857b.png
 

 

 

 

Video kaip važiuoja be nitro:

 


 
 

 

 

Normalus bit rate:

 

 


f7a6d0353be948ae9099435a50f3a97b.png
 

 

Dabartinis bit rate:

 

 

 


0c60e8bbcfcd4e9180007f56e6b72554.png
 

 

parodau tam, kad įrodyčiau, kad nesuku ir nenuiimu garso.

na čia dar viena nuotrauka kada buvo sukurtas ir pakeistas pavadinimas jei dėl to kiltų klausimų :)

 

 


c37385f1f6014d26adcfae03172447b2.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 19 valandas(-ų), Anatolijus_Grandas rašė:
  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Deiviux_Zipp
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Nitro mod
  • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 

http://samp.sarg.lt/signature/signature.php?name=Deiviux_Zipp&text_color=66FF00&name_color=FFFFFF&picture=1

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne

 

Sveikas, Domai, jei jau norėjai ne tiesiogiai rašyt, tai nors kitą Youtube kanalą galėjai susikurt ;]

Visų pirma neturiu jokio nitro modo. Į darbines mašinas eina įsidėti nitro. Taip pat žinau, kad yra modų ar kažkokių scriptų, kurių pagalba galima paslėpti nitro arba visai pakeisti jo spalva, manau, kad labai norėdamas galėjai taip padaryti, nes juk eina visaip užmodinti nitro efektą. 

Spoileris

 

 

Spoileris

 

Pats kažkada gyreisi, kad labai gerai programuot moki. Tau nitro gal galėjo nerodyt ir dėl to, kad mano feltzer užmodintas http://imgur.com/a/gO4e4 . Bet vistiek, manau, kad čia prikišai savo nagus... Iš to pykčio, kad nuėmiau įgaliotinį.

 

Pridedu: internete galima rasti viską, o ko rasti negalima, įmanoma pačiam pasidaryt. Iš tavo parašymo galiu spręst, kad ilgai išbandinėjai, kaip padaryt, kad atrodytų tikroviška. Kodėl taip manau? "Dėl tavo programų jos keičia tik spalvą daugiau nieko". Tau tos "bonkės" gal ant stogo turetų būt? jos būna viduj. Nusipirk žaidime feltzer, įsidėk į ją nitro arba paprašyk mechanikų ir pravažiuok tuo keliu, jei dar neatsimodinai tai ir pats tokį vaizdą turėtum pamatyt..

 

Pridedu: taigi pamačiau, kad dar ir toks bugas yra... Jei labai reikia, galiu ir nufilmuot, tik man labai ilgai kelia video į Youtube.

Tomce_Drifteris važiavo įsidėjęs nitro į feltzer ir aš jį /dpzu padariau po nitro paspaudimo, todėl man jo nerodo. Spec. paskambinau į skype ir paprašiau, kad vienu metu nuotraukas padarytume. Po nuotraukų padarymo palaukiau, kol jam pasibaigs nitro ir jis vėl jį paspaudė, bet šiuo metu jau man žiūrint jį, taigi man žiūrint jis paspaudė nitro ir man jį rodo.

Tomce_Drifteris padarytos nuotraukos: 

 Mano nuotraukos: http://imgur.com/a/EbcYH

Dieve brangus, tu nemoki skaityt, atidumo trūksta ar jau taip nori nuverst, kad neįžvelgi bugo?.. Jei Vasia ar Kornis paprašys, nufilmuosiu ir įkelsiu.

Aš pačioj pradžioj sakiau, kad aš jo nenaudojau. Viskas kas pateikta viršuj yra tik spėjimai, kaip tu taip galėjai nufilmuoti... Tu atsimerk ir pažiūrėk į nuotraukas...

 

Pridedu: apakai iš neapykantos? Kurioj vietoj rašiau, kad man įdėjo mechanikai? Ar aš iš vis rašiau, kaip aš įsėdau į tą mašiną? Domai, atvėsk. Ryte specialiai ankščiau atsikėliau, nufilmavau ir palikau įkėlinėti šį bugą, kurio tikriausiai nesupratai iš nuotraukų...

Video: (nemoku kitaip filmuot)

Ir Gyčio nuotraukos, kad jis tikrai nenaudoja nitro modo. http://imgur.com/a/Xdnpo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...