Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadas_Kelmee

Eivinas_Drag

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Eivinas_Drag
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: AIM
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: 
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip

 

PILDAU : Epsoną sulesiai nežinau kiek kartų su visom kulkom įšeilės pataikytom. Pradžioj nušauni Carlos ir iškarto pradedi šaudyt Epsoną ir visas pataikai. 

PAPILDAU : Gavai unbaną nes visiškai kitokia situacija negu dabar.  Ant 32 sekundžiu šaudei į Epsoną, apsisukai 180 laipsnių ir pataikei visas kulkas random atsisukęs įšeilės. Su emke pačioj pradžioj apsoliučiai visas sudrožiai eidamas į priekį, suprasčiau kad vietoj stovėdamas būtum šaudęs, bet kai eini į priekį kaip tik sunkiau pataikyt, o tu kiaurai drožei. Nuo Carlos aimas užtargino Epsoną, kai pamatei kad jau per žiauriai droži, nustojai šaudyt, pribėgai ir su dgl damušai. Tavo visos pataikytos kulkos būna pagrinde į 1 - 2 vietas. pvz ( Kaire ranka, liemuo) O iš emkos daug kartų pataikei iš didelio atstumo į tapačią vietą kur jis vietoj nestovėjo, o tu ėjai link jo. Ant 28 sekundės matosi kaip pataikei 1 į Epsoną ir 2 kartą jis užbėgo už bokštelio ir tavo aimas nutargines nusisuko į bokštelį ir tu įšovei nutargines per bokštelį. Irgi sutapimas? Dabar sakysi šiaip sau pašoviau? O kad 2 kulkas nepataikei į Tropecą, galėjai tiesiog taikinuką pakelt virš jo galvos prašaut tas kulkas. O jeigu be spreado aima naudojai ne visados gi ir pataikysi jeigu skin aimbotas. ;) Tegul sprendžia kiti jau, kaip bus taip.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Koks tau čia aimas, su emka žmogus išvis stovi lesu pastoviai net taikinuko nereikia judint, ir net pradžioj matosi 4 kulkos nepataikytos buvo, beto čia emka ne ak. Kai tropecą šaudžiau dvi kulkas nepataikiau iš eilės tai čia taip aimas veikia ?

 

Pildau: čia irgi šaudžiau, sakė, jog aimas, bet gavau unbaną.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...