Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Grove Street gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras, buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos vadeiva. Senasis Ryan_Worg išbuvęs kiek daugiau nei mėnesį savo posto atsisakė. Džiugu, kad anketų buvo kiek daugiau, nei paprastai. Apžvalga:
 

@Salvis_Gta - Kai tikrinau pirmą dieną buvai pražaidęs maždaug valandą, tačiau tavęs taip ir nesutikau. Antrą dieną turbūt prasilenkėm, todėl nemačiau tavo veiklos, nieko negaliu apie tai pasakyti. Sėkmės kitą kartą.

 

@Lukas_Wriht - Kartą jau buvai direktorius ir tau tikrai puikiai sekėsi. Visą mėnesį išlaikei 100 procentų. Dirbi Cosa Nostra mafijoje. Pirmą dieną pražaidei kiek daugiau, nei dvi valandas, turėjai virš 5'000 žalos ir šaudeisi /tpdm. Vėliau tave patikrinus buvau kalėjime ir šaudeisi DM, tačiau po kelių akimirkų gavai BAN'ą už relog (ir tai nebuvo „free“ BAN'as, nes gavau įrodymus). Direktorius neturėtų pažeidinėti serverio taisyklių, bet turi mokėti prisiimti atsakomybę. Po šio įvykio tavo stebėjimas baigėsi. Sėkmės kitą kartą.

 

@Pukiz_Lost - Nebloga ir konkreti anketa, kuri mane įtikino pabandyti tave priimti į kandidatus. Iš 1,2mln bendro xp net ~1mln yra mafijų/gaujų, kas yra tikrai nežmoniškai daug. Buvai priimtas į Grove Street, prieš tai dirbai kažkur kitur, nespėjau užfiksuoti kur. Pirma diena nebuvo kažkuo labai ypatinga: važinėjai po LS miestą su Feeway motociklu, stovėjai AFK, šaudeisi /tpdm. Aktyvumas taip pat nebuvo puikus, jis siekė apie 2 valandas. Antrą dieną atrodei kiek geriau, dar ankstų vakarą buvai pražaidęs 3 valandas ir turėjai 5'000 žalos. Dalyvavai klubo veikloje. Kaip ir neblogai, tačiau kiti kandidatai tave aplenkė aktyvumu ir pastangomis. Sėkmės kitą kartą.

 

@Carlos_Perfect - Turbūt nesumeluosiu sakydamas, kad jau norėjau duoti direktorių tau. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, turi daugiau nei 700'000 mafijos/gaujos patirties taškų, tačiau kiek iš jų yra tikrai tavo neaišku. Nors aš ir žinojau, bet dar pats pranešei, kad žaidžia kitas žmogus. Ačiū už sąžiningumą, vien dėl to paėmiau į kandidatus. Pirmą dieną buvau pražaidęs kiek daugiau nei 400 minučių, šaudeisi /tpdm, važinėjai arba bėgiojai po mafijos bazę, turėjai 8'000 žalos. Vėliau atsijungei, prisijungęs pavažinėjai su NRG-500 ir vėl nuvažiavai į /tpdm. Šiandien radau tave sėdintį kalėjime ir besišaudantį DM. Esi pražaidęs 250 min ir turi 3'000 žalos. Viskas kaip ir neblogai, tačiau pasitaręs su kitais nusprendžiau, kad dėl tavo praeities (DDoS ir kitų dalykėlių) šį kartą neduosime tau direktoriaus. Laikyk tai kaip išbandymą. Sėkmės kitą kartą.

 

@Agnius_Tropec - Kažkas tikėjosi tave čia pamatyti, kažkas ne. Kad ir kaip bebūtų, pirma noriu tave pasveikinti su direktoriumi. 2mln mafijų/gaujų patirties taškų. Antra vieta visame serveryje. Neįtikėtina. Veikla nebuvai ypatingas, visą laiką lavinai savo šaudymo įgūdžius, kurie jau ir dabar yra puikūs. Pirmą dieną buvau pražaidęs apie 4 valandas ir turėjai net... 17'000 žalos. Tiesiog DAMN. Galvojau naudoji neleistinas programas, tačiau pagauti to darant taip ir nepavyko, nes nieko įtartino nepastebėjau. Prisijungus antrą dieną radau tave aktyviai dalyvaujantį klubo veikoje. Aktyvumas nepasikeitęs, pražaidęs 3 valandas, nors dar tik 19 valanda. Taigi dar kartą sveikinu su direktoriumi, tikiuosi nenuvilsi ir šįkart nesibaigs, kaip paskutinįjį. Sėkmės kovojant prieš The Ballas“ gaują ir teisėsaugą.

 

1e58ec7283174020795a6c682c97aa7a113.png

Kornis

  • Už 40
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...