Eiti į turinį
Vasia_Carter

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi sarg.lt žaidėjai ir forumo lankytojai. Taigi vyko atranka į "Immortal" mafijos direktorių tačiau nebuvo tokia, kokios norėjome. Anketas laukėme 2~ dienas, užpildė vos 10~ anketų kas tikrai yra per mažai. Pasirinkimas buvo labai mažas bei stebėjimas neįspūdingas. Atranka atėjo netikėtai, nes buvęs direktorius vengdavo karų prieš kitą mafiją ir teko nušalinti prieš visas šventes, todėl ir direktorius kiek vėlavo ar tiesiog užtruko. Visgi Kalėdos, nesinori stebėti kitus, ar žaisti, kai norisi praleisti laiką su artimaisiais bei kandidatai tikriausiai net nežaidė. Visgi esu ne vienas, ir stebėti labai padėjo mūsų ngpt nariai. Taigi iš keletą žmonių, išrinkome 2 kandidatus kurie buvo iš visų geriausi. 

@Dovydas_Klaipeda Pirmas kandidatas kuris krito į akis peržiūrėjus anketas. Esi žinomas kaip triukšminga asmenybė, gal serveryje turi daug priešų, tačiau charakteris mafijai yra tikrai reikalingas. Buvo praeityje nesutarimu ir tarp mūsų, tačiau reikia viską užmiršti ir judėti į priekį. Tavo anketa kaip minėjau buvo pastebėta, išsamiai nieko nerašei, bet esmę supratome. Esi motyvuotas žmogus ir iš tavo poelgiu žaidime, supratau, kad šių pareigų tikrai norėtum. Visgi pastovus rašinėjimas ir /pzu darymas daug naudos neduodą, kitą kartą užpildęs daryk kas manai teisingai ir nelysk specialiai į akis . 

 

@Arnas_Sutka Taigi naujasis direktorius, mafijos galva. Tikriausiai gali atrodyti keista, kiek dažnai tave aprašinėju apžvalgose tačiau tam yra priežastys. Pirmoji tai, kad tavo anketa buvo iš tų dešimties geriausia bei tvarkingiausia. Žaidime pasirodei kovingiausiai, nes Dovydas daugiau laiko investavo į dovanų rinkimą, šaudėsi ne itin daug, o ir tai buvo prigautas teisėsaugos. Tu žaidime buvai pakankamai aktyvus, praleisdavai beveik po 300 minučių ir nuveikdavai nemažai ko. Didžiąją stebėjimo laiko dalį buvau kartu su gauja. Buvai įstojęs į klubą ir buvote užėmė kitą klubą, tą diena aktyvumo daug nebuvo, nes buvo šventinės dienos. Tikriausiai į tave niekas daug vilčiu nededa, bet manau tai turėtu būti tik motyvacija įrodyti, kad gali išbūti bent mėnesį ir įrodyti, kad jie klydo. Sėkmės karuose ir atsakingai išsirinkti savo padėjėją. 

 

fcf770911e494d48fc5c2d5673b2f064411.png


DPKT / NGPT

  • Ačiū 1
  • Už 29
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...