Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dillon_Danis

Salvis_Gta

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Salvis_Gta.
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: anti-esc.
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
    Spoiler

     

  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne.

info lentele 0:12.

iškart pasakau, jei nepakanka įrodymų, insta žinutė bumeriui į skype ir bus sprendžiama toliau. gali atmazint su savo crashais kiek tik nori

pildau: taigi tu idiote, aiškiai kornis parašo kad dėl dėl šventos ramybės paspaustum ir poto iškarto off. ką tu čia išsivartyt dar bandai? vse out, rink centus ant blist. Jo ddosint :DDDDDDDD paprasem paspaust esc ir paslaptingai internetas ta pacia sekunde kibo? Bl.et cia grynai tas momentas, kai tau konkreciai sikna bet vistiek belenka rasai jog pavyktu issiatmazint. Good luck badly.

 

pildau2: aš rimtai nesuprantu, tu konkrečiai atsilupęs, ar šiaip kritęs iš dešimto aukšto? 0:13 parašiau paspausk esc, o poto kornis "dėl šventos ramybės". kaip aš tau galėjau tuo pačiu metu rašyti ir ddosinti? tu atmazini kai 13metis visiškai be jokių sąsąjų su logika. bandai čia kažką šiaip ne taip "mėtytis", kad vasia parašytu "nepakanka", bet per akivaizdžiai pakliuvai, jaunuoli. o jei ir bus taip kad "nepakanka įrodymų" bandysim kreiptis į aukščiau. salvi, tik sau ir draugui blogiau padarysi. :) 

 

pildau3: kai ddosini žmogų, tai žaidėjas būna esc bent jau 5sec ar daugiau, o tu čia išvis insta /q padarei, nes žinojai, kad niekaip neišsivartysi. + nei pingas buvo sukilęs, nei lostai buvo milžiniški. nesivartyk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įrodymai šūdo verti, kaip tu paprašai ESC paspausti, man tai nieko neįrodo, tu man esi niekas. ir nėra jokios taisyklės, kad turėčiau jį paspausti. Tai gali tik mano darbo direktorius 

 

p.s nereikia pradėti, ddosint, kad nepaspauščiau ESC.po 2min kaip modema restartavau iškarto prisijungiau, bet Kornio nebebuvo jo problemos. :)

 

TAI ČIA IR SPICELIAI NUVERTIMAS YRA, KAD MANE NUDDOSINT O POTO MAZINT PER CHEATERIŲ TEMA, KAD PATS ATSIJUNGIAU, KRV PROTAS ESI. NESIMAZINKIT ŽINAU, KAD DDOSINOT. IR P.S KORNIS NEMATAU, KAD PRAŠYTU :)

 

nebepildyk tu gal :DDDDDDDDDDDDDDDDD, aš nesakau, kad tu ddosinai, bet čia buvo susitarimas, kiti ddosino ne tu atsilupeli tu krv :D pats supranti, ką bent rašai nevykeli.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...