Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

@Karolis_Almenis - Pirmają dieną tavęs nesutikome, patikrinau per parašus buvai pražaidęs 30min. Naktį prisijungęs šaudėisi /tpdm, tačiau prisijungę dienos metu buvai vežiojamas kito žaidėjo, vėliau dalyvavai Cosa Nostra veiksme, tačiau vidury karo išėjai kelti ridos. Tą dieną pražaidei beveik 400min, bet neaišku kiek iš jų buvo tavo pačio, o kiek prasėdėtų g. Trečią dieną tavęs nesutikome. Kiti kandidatai tave pralenkė tiek aktyvumu tiek veikla. Sėkmės kitą kartą.
 

@Deividas_Anyway - Patekai į kandidatus dėl aiškios ir geros anketos. Kadangi serveryje dirbi Ginklu Prekeiviu, tai pirmą dieną praktiškai visą laiką vien važiavai į iškvietimus. Aktyvumas siekė 300 minučių. Antrąją dieną darei beveik tą patį: budėjai, vykai į iškvietimus, pardavinėjai savo prekes. Apibendrinant – negalėjai kandidatuoti į „The Ballas“ gaujos direktorių, nes negalėjai atsiskleisti kaip mafijos/gaujos žmogus. Sėkmės kitą kartą.

 

@Lukas_Wriht - Pirmają stebėjimo dieną ne itin pasižymėjai, daugiausiai kėlei ridą arba stovėjai afk vėliau dalyvavai kare prieš Immortal mafiją. Kitas dienas pasirodei geriau dažniausiai arba dalyvaudavai Cosa Nostra veiksme arba sedėdamas kalėjime šaudeisi dm. Vidutinis aktyvumas taip pat buvo neblogas ~200min. Praeitas tavo direktoriavimas buvo itin sėkmingas, todėl tikimės, kad ir šį kartą nenusileisi labai patyrusiam mafijų/gaujų žmogui Agniui. Taigi, sveikinu tave ir linkiu gerų karų bei sėkmės tau direktoriaus poste.

 

10aa3c32577826c0618c0bc7ae46b6bc687.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 36
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...