Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Grove Street gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

76cbac6801cf05005ad1ab00d6a9d7b1819.png

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos direktorius. Senasis Agnius_Tropec atsisakė. Rinkimai buvo tikrai labai įdomūs. Jūsų dėmesiui, apžvalga:

 

@Karolis_Almenis – Praeitą kartą buvai netoli direktoriaus, todėl šį kartą tikėjomes iš tavęs didesnių pastangų. Serveryje kaip ir kiti trys kandidatai dirbai „Immortal“ mafijoje, bet karuose nebuvai, arba tiesiog nepastebėjom. Dieną kvietei visus atvykti į /tpdm pasišaudyti ir pagerinti šaudymo įgūdžius. Vėliau važiavai į klubo veiksmą, priklausei tam pačiam klubui kaip ir kiti kandidatai – „Original BaHyba“. Paskui atsijungei ir daugiau neprisijungei. Patikrinus tavo aktyvumą per parašus, jis siekė 232 minutes. Antros dienos stebėjime prisijungei vakare ir iškarto važiavai padėti kariauti prieš „Cosa Nostra“ mafiją, o aktyvumas buvo apie 150 minučių. Po karo dar kelias minutes pabuvai serveryje, o atsijungei ir daugiau tavęs serveryje nematėme. Sėkmės kitą kartą.

 


@Zilvinas_Sandnes – Anketa kaip ir visada šiek tiek grasinanti ir leidžianti prisiminti „DOGVA“. Mafijos/gaujos patirties turi virš 1 milijono, todėl iškarto tapai vienu iš favoritu tapti direktoriumi. Serveryje, kaip ir kiti kandidatai dirbai „Immortal“ mafijoje. Nors tavęs kare šiandien nepastebėjau, tačiau laiko veltui neleidai, o dalyvavai „Original BaHyba“ klubo veiksme, kur laiketė užėme SSRS klubą. Vakare dalyvavai mafijų kare ir ten pasimatė aiškiai tavo neblogi šaudymo ir vartojimo įgūdžiai. Taip pat mirdavai vienas iš paskutinių kare, bet tau jame nepavyko pilnai išbūti, nes buvai užblokuotas už AIM. Pažiūrėjus tavo aktyvumą vakare, buvai pražaidęs netoli trijų valandų. Kaip ir Almenis prisijungei į serverį karo viduryje ir iškarto važiavai į „Cosa Nostra“ mafijos zoną šaudyti italų. Aktyvumas nebuvo didelis, nes tik gavęs unban'ą iškarto prisijungei į serverį. Po karo pradėjai važinėti su NRG-500 ir San Fierro mieste šaudei pravažiuojančius automobilius ir nepatinkančius asmenis. Vėliau tau teko ginti mafijos zoną nuo „Cosa Nostra“ mafijozų, o dar vėliau, patikrinus tavo aktyvumą jis buvo netoli 200 minučių. Kiti kandidatai tave pralenkė aktyvumu ir veikla. Sėkmės kitą kartą.

 

 

@Salvis_Gta – Anketas kaip visada pildyti moki, mafijose/gaujose patirties turi 1,5mln ir netgi esi /top10 pagal mafijų/gaujų patirtį serveryje. Taip pat ir valdžioje buvęs ne vieną kartą. Žaidime buvai Immortal mafijos pavaduotojas ir tuo pačiu „Original BaHyba“ klubo pavaduotojas. Pirmąją dieną daugiausiai laiko praleidai su ginklu rankoje t.y trumpi karai prieš „Cosa Nostra“ mafiją, o po karo iškarto išėjai rengti ir klubo veiksmų, o čia sėkmingai laikėte užėme kitus klubus kartu su lyderiu. Vakare prisijungus „Cosa Nostra“ direktoriui vėl puolėt ir laikėt užėmę 50 minučių.  Aktyvumas aukštas ir siekė virš 500 minučių. Antrąją dieną taip pat nebuvai rankų sudėjęs. Šiandien vėl buvote užėmę su savo klubu „SSRS“ klubą, o žaidėjui sumokėjus išpirką atsitraukėt. Su savo mafijozais grobei įkaitus, aktyvumas dar neatėjus vakarui buvo netoli 300 minučių. Vėliau vėl prisijungus „Cosa Nostra“ valdžiai puolėt juos ir pralaikėt beveik valandą laiko antrą dieną iš eilės. Vakare „Cosa Nostra“ mafija užpuolė jus ir reikėjo gintis, bet paskui karai vėl tapo lygūs. Vakare patikrinus tavo aktyvumą jis buvo netoli 400 minučių. Manau, kad labai neužpyksi, kad likai antras šiuose rinkimuose, nes dabar esi valdžioje. Sėkmės kitą kartą.

 

 

@Kaire_Koja – Anketa buvo geriausia iš visų pildžiusiųjų, viską gražiai ir aiškiai parašei savo anketoje. Nors patirties neturi labai daug, bet aišku, kad čia nėra tavo pirmoji paskyra serveryje. Žaidime, kaip ir kiti kandidatai dirbai „Immortal“ mafijoje ir buvai šios mafijos įgaliotiniu, taip pat ir „Original BaHyba“ klubo lyderis, kurį kartu valdai su savo mafijos pavaduotojumi. Pirmąją dieną tavo veikla buvo vienoda kaip ir Salvio, kartu kariavot prieš „Cosa Nostra“ mafiją, o pasibaigus mafijų veiksmui iškart pradėdavot klubų puolimus. Vakare vadovavai mafijos karuose. Kai laikėte užėmę „Cosa Nostra“ mafiją, pažiūrėjus tavo vartojimo įgūdžius - nenuliūdinai nei manęs, nei NGPT. Aktyvumu visą dieną konkuravai su Salviu, bet vakaro pabaigoje jį aplenkei ir pražaidei virš 600 minučių. Antrąją dieną su varžovu užsiiemėt vėl vienoda veikla, buvote užėmę SSRS klubą ir laikėt kol žaidėjas sumokėjo išpirką. Paskui dalyvavai pavaduotojo grobimuose. Patikrinus visų aktyvumus, tavo aktyvumas buvo aukščiausias - 450 minučių. Vėlai vakare prisijungei ir vėl rengei veiksmą savo klubiečiams, o aktyvumas buvo virš 500 minučių. Manau, kad šiuose rinkimuose tu buvai geriausias ir linkime sėkmės tau direktoriaujant ir kovojant prieš The Ballas gaują.

 

7a2c5db038d834312d0986124266cb15919.png

 

NGPT ir DPKT

 

  • Už 29
  • Prieš 12
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...