Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Martynas_Baalsys

Stipri ideja ;) Teisesauga/Paprasti žaidėjai

Nuomonės  

59 balsai(-ų)

  1. 1. Nuomonės

    • Už, pritariu jog taip neturėtų būt.
    • Prieš, nepritariu


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Na turbūt iš posto title turėčiau atkreipt dėmesį, nors tai nėra kažkokai idėja kuri būtų naujai įnešta, bet tiesiog toks pastebėjimas.. Aišku, neturiu vilčių skaityk net rašydamas šį topicą, kad bent vienas iš pagrindinių administratorių peržiūrės ir tai įgyvendins, bet vistiek, manau subūrus didelį žaidėjų skaičių galbūt ir būtų įmanoma. Taigi, prie idėjos... Nu žodžiu, šiandien po gan ilgo laiko, kažkur 1 metų prisijungiau prie servo, pažiūrėjau atnaujinimus - viskas patiko, tik užkliuvo vienas dalykas. Policininkas uždėjo /bega, pradėjo gaudyti, privažiavęs arčiau paspaudė num5 ar tebūnie koks tas mygtukas, nu ale - Sustokite per 5s (jei neklystu), jei ne būsite priverstinai sustabdytas.. Gerai, viskas tvarkoj kaip ir seniau, bet išlipus iš mašinos vėl į ją įlipus, važiuoju toliau, ir po tokių poros kartų, mašina skaityk visa buvo lyg sudaužyta, gal apie 300-400 būklės. Tai ką ? Dabar skaityk net nėra įdomumo policininko darbui, 2se gali pagauti bet kokį bėglį kad ir su infernusu be jokių pastangų... Negana to, visada būdavo teisėsaugoj tai įdomu, kai tenka komunikuoti su kolegomis, prašyti jų pagalbos, taip susibendraudauji su visom sritim, tampa visi žinomi, randi gan gerų ir mldc žmonių, o dabar... ? Ką daryt bėgliam, visam nusikalstamumui - jis tampa beprasmiškas - vos ne taip jog visam serveryje gyvauja tik taika. Be viso to, jeigu serveris bando tapti kuo realistiškesnis, taigi - realybėje policininkams gaudant kažkokią mašiną, ir per mikrafoną ištarus žodžius, jog jeigu nesustosite tarkim bus panaudotas šaunamasis ginklas ar pnš, prašome sustoti ar pnš, mašina nepradeda gesti, jai neatsitinka nieko viduj vien nuo žodžių... Nu žodžiu, manau supratot, kažkiek išsiplėčiau bet tikrai.. Ne vien kad neatitinka realybės, bet ir gryna nesamonė ne teisėsaugos sričių žaidėjų atžvilgiu. Nuomones į poolą, arba į komentrus kažką raštelkit. Dėkui už dėmesį ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 28 minutes(-ių), Kentas_Ultimate rašė:

O aš už, tada teisėsauga turėtų bent kažkiek galvas pasukt, blokuot, spyglius naudot, ar kliūtis, o ne kaip dabar num2 užtenka ir realiai viskas

 

Taigi realybėj mentai irgi tačkoj savo mygtuką paspaudžia ir sustoja automatiškai kiti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šiaip už, kadangi pieva tas Num kažkoks ten. Kiek žinau serve Drive-by uždrausta. Tai geriau siulyčiau vietoj to Num agurkam leist Drive-by bet tik iš darbinio transporto, gaudant bėglius. Manau vis realistiškiau būtų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...