Eiti į turinį
Vasia_Carter

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

                                                                

7306ac0829e2650eb5269e294ae1292d476.png
 
-------
 
 
Arma_Navickas – Po daug nusivylimų tapai kandidatu į direktorių. Anketa normali, mafijų/gaujų patirties turi netoli 1 milijono, o tai reiškia, kad tikrai nesi naujokas ir supranti kaip, kas turi vykti. Serveryje dirbai “Immortal” mafijoje. Pirmąją dieną prisijungei vakare, kada “Cosa Nostra” kariavo prieš  “Immortal”, tavo aktyvumas nesiekė net 90 minučių. Po mafijų kariavimo tu atsisėdai G į automobilį ir taip kėleisi aktyvumą. Vėliau tave kiek kartų tikrinus tai tu sėdėjai Burrito G, o vėliau persėdai į autobusą ir toliau kėleisi minutes. Aktyvumas buvo netoli 300 minučių, bet 200 minučių buvo prasėdėta g burrito, autobuse. Antrąją stebėjimo dieną tu nieko naujo neparodei, tik dar labiau nuliūdinai. Tavo mafija buvo užėmus “Cosa Nostra”, bet tu toliau sėdėjai “G” automobilyje ir taip kėleisi aktyvumą. Linksmiausia dalis buvo, kai rašei per /vip, nebuvai AFK, matei, kad tavo mafija užėmus kitą mafiją, bet toliau laimingas sėdėjai “G”. Kitą kartą kai pildai į direktorių užsiimk kitokia veikla.

Mindaugas_Epson – Anketa gera, mafijų/gaujų patirtis virš 1 milijono, taip pat kaip ir Kaunietis esi buvęs abiejų gaujų direktoriumi, tik abudu kartus kariavai prieš stiprius varžovus. Tik prisijungus vakare, tavo aktyvumas siekė 340 minučių, nors dieną tavęs kaip ir Domo nepavyko. Žaidime dirbai “Cosa Nostra” mafijoje, todėl dalyvavai grobime, o paskui iškarto nuvažiavai ginti “Kožža” klubo, kurį bent jau atrodė, kad nesunkiai apgynėt. Vėliau puldinėjot kitus klubus, šiek tiek pasišaudei ir atsijungei, daugiau tavęs tą dieną nesutikome. Aktyvumas buvo 381 minutės, bet kur buvai prieš tai 300 minučių, neaišku. Antrąją stebėjimo dieną tavęs žaidime nesutikome, nors per parašus patikrinus buvai pražaidęs virš 300 minučių.

Kaunietis_Sarunas – Anketa gera, mafijų/gaujų patirties turi. Kandidatuoti galėjai lengvai, nes buvai jau abiejų gaujų direktoriumi ir sekėsi tau gerai. Pradėjus tave stebėti tu jau buvai pražaidęs 100 minučių ir dalyvavai klubo veiksme, kur laikėte kitą klubą. Paskui už kelių minučių jau buvai mafijos požeminiam ir slėpeisi nuo teisėsaugos, kuriam nelabai sekėsi tave sugauti, nors buvai tik vienas. Paskui pasikvietei kelis bendradarbius kurie tau padėjo šaudyti teisėsaugą jūsų požeminiam. Galiausiai teisėsauga pasikvietė daugiau teisėsaugininkų ir tave pasodino į kalėjimą. Apie valandą prastovėjai AFK, o paskui grįžai iš AFK ir nuėjai šaudyti į kalėjimo dm zona, ten parodei savo neblogus šaudymo įgūdžius. Vakare tave sutikau, kaip ir Epsoną ginanti “Kožža” klubą, o vėliau puldinėjot kitus klubus. Aktyvumas buvo 249 minutės. Antrąją stebėjimo dieną tavęs nesutikome, patikrinus per parašus buvai pražaidęs 165 minutės. Žaidėjas apačioje tave aplenkė aktyvumu.

Domas_Cortez – Taip, čia tas pats Domas_Cortez kur atrodo nesenai buvo FTB direktoriumi, bet dabar jis perėjo į mafijų/gaujų pasaulį. Kalbant apie tave, tai anketa nebloga, mafijų/gaujų patirties turi virš 100k, bet Cosa Nostra pavaduotojas buvai jau 2 kartus, turėjai rimtus priešininkus, bet svarbiausia, kad stengeisi jiems pasipriešinti. Pradėjus tave stebėti tu jau buvai pražaidęs 300 minučių, bet neaišku ką per tas minutes tu veikiai. Žaidime dirbai “Cosa Nostra” mafijoje, o dieną prisijungęs tu bėgiojai po savo mafijos bazę keletą minučių, paskui atsisėdai pasivažinėti su sanchez, o paskui pradėjai visus šaudyti San Fierro mieste prie šviesaforų. Žinoma paskui teko pabėgioti ir nuo teisėsaugos, tavo bėgiojimas baigėsi tuo, kad turėjai 10 star ir įbėgęs į policijos departamentą atsisėdai savo noru, kad išvengtum didesnės bausmės. Atsisėdęs į kalėjimą tu ginklo iš rankų nepaleidai, o nuėjai pasišaudyti į kalėjimo dm zona. Išėjus tau iš kalėjimo, vėl sėdai ant Sanchez ir nuvažiavai pasišaudyti į /tpdm šratasvydį. Vėliau dalyvavai kare prieš “Immortal” mafiją, o aktyvumas buvo virš 400 minučių. Po lygių karų, dalyvavai įkaitų grobimuose, o vėliau kvietei visus prisijungti į /tpdm pasišaudyti. Paskui vėl sėdai į kalėjimą ir šaudeisi kalėjimo šratasvidyje, o aktyvumas siekė beveik 600 minučių atrodo didelis, bet kur praleidai pirmus 300 minučių, neaišku. Antrąją stebėjimo dieną tik pradėjus stebėti jau buvai pražaidęs 300 minučių dalyvavai mafijos veikme t.y gynei mafijos bazę nuo “Immortal” mafijos netoli valandos laiko. Po apsiginimo, iškarto su klubiečiais puolėte kitus klubus. Šiuose rinkimuose tu geriausiai pasirodei ir gauni šansą tapti “The Ballas” gaujos direktoriumi. Sėkmės.
 
Patarimas pildantiems – jeigu pildote į direktoriaus postą, tai nesėdėkite “G” visa stebėjimo laiką. Taip pat ir žaiskit diena, o ne naktimis, nes naktimis stebėjimas nevyksta.
 
4ff0f3619ab5492fb56600e4ef1d9806221.png
 
DPKT / NGPT
 
 
  • Už 36
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...