Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

@Kaire_Koja - Galbūt kažkam keista kaip jis gali kandidatuot, jeigu jis ką tik atsisakė „Grove Street“ direktoriaus? Tačiau tavo anketa, mus privertė kitaip galvoti. Ko gero nesuklysime sakydami, jog anketa buvo kone geriausia ir stipriausia iš apskritai visų pildžiusiųjų. Apie tavo „Grove Street“ direktoriavimą sargiečiai turėjo visokių nuomonių. Pradedant nuo tokių, kad ddosinai priešų valdžią, kad pasiimtum procentų ir baigiant tomis, kai sklido kalbos, jog buvai stiprus ir vedantis į pergalę direktorius. Prieš pat pradėdamami stebėti tikėjomės, jog bus įdomūs rinkimai ir valdžios sieksi taip atkakliai, kaip mums atrodė, tačiau buvome šokiruoti, kai įsidarbinai į Swat. Todėl tavo požiūris į direktoriaus pareigas pasirodė labai keistas. Arba nesi apsisprendęs, ko nori pats, arba labai greit keiti nuomonę bei norus. Tad kitam kartui labiau pasitikėk savimi ir susidėliok prioritetus. Stebint tave visada teko matyti, kaip važinėji po miestus ir prižiūri tvarką, kad nebūtų serveryje nusikaltėlių, bet daugiausiai dėmesio skyrei KET. Buvo įdomu pasižiūrėti, kai vienu metu vienas surakinai tris asmenis ir du iš jų tave įžeidinėjo, bet vienas susimokėjo baudą, kitas gavo mutę, o trečias sėdo į kalėjimą. Stebėjimą gal ir būtume tęsę, jeigu čia būtų renkamas teisėsaugos direktorius, tačiau jį teko nutraukti, nes šiuo metu rinkome mafijos atstovą.

 

@Lukas_Wriht - Žaidime dirbi ,,Grove Street“ gaujoje kaip ir tavo priešininkas Povilas, turi čia įgaliotinio pareigas. Kadangi esi buvęs tiek Ballas, tiek Grove Street valdžioje, nieko nelaukę prirašėme tave prie kandidatų. Kalbant apie tave, tai „Grove Street“ direktoriavimas manau, kad tau buvo sėkmingesnis, o „The Ballas“ teko kariauti prieš labai, labai stiprius varžovus, bet smagu, kad sugebėjai atbūti abu kartus virš mėnesio. Aptariant paties anketą, tai ji nebuvo kažkuo įspūdinga ar ypatinga, trumpai ir glaustai atsakei į visus mano pateiktus klausimus. Pradėjus stebėti dalyvavai klubo „ITALAI“ veikloje, kai laikėte užėmę kitą klubą, o paskui pasibaigus klubo veiksmui, padarei /tpd pasiemei motociklą „Freeway“ ir nuvažiavai į /tpdm zoną šaudytis, tačiau pasišaudymas ilgai netruko, nes klube kuriame tu buvai, veiksmo netrūko. Vėliau šiek tiek laiko buvai atsijungęs, bet paskui prisijungei ir vėl dalyvavai klubo veiksme, nors jame gal ir buvo nuobodu, bet atėjus nors vienam priešininkui gailesčio nerodei. Su Rimkum užsiėmėt tą pačia veikla, bet tavo aktyvumas buvo mažesnis – 120 minučių. Žiūrint karą tarp gaujų labai patiko, kad elgeisi protingai gaujos kare ir buvai likęs vienas iš paskutinių savo gaujos narių, bet tavo karas baigėsi, nes buvai užblokuotas už nelegalą. Tavo aktyvumas buvo 144 minutės. Antrą stebėjimo dieną tavęs sutikti nepavyko. Suprantama, nes dar vakar prieš naktį gavai 24 valandų baną už nelegalą ir laukei, kol tave atbanins.

 

@Povilas_Rimkus - Turi daugiausiai mafijų/gaujų patirties nei kiti kandidatai apie ~950k xp. Parašei vidutiniškai gerą anketą, nors ji ir nebuvo plati, tačiau pagrindiniai akcentai buvo sudėti ir tavo pozicija šiose pareigose buvo aiški. Serveryje stebėjus tave laisvu laiku visada rengei veiksmą savo klubiečiams, visada žiūrint tave laikėt užėmę kitą klubą, kai kurie klubai gynėsi beviltiškai, o kiti išviso nesigindavo. Teko ir savo klubą ginti, bet tai truko tik kelias minutes. Vėliau kiek kartų teko tave stebėti, tu visą laiką su savo klubo pavaduotojumi rengei veiksmą savo klubiečiams t.y laikėt užėmę kitus klubus, o priešininkam neleidot net pagalvoti apie klubo apgynimą nesumokėjus išpirkos. Tavo aktyvumas dar neatėjus vakarui virš 150 minučių. Atėjus vakarui, tu vis dar be sustojimo rengei veiksmą savo klubiečiams, stebint tave teko matyti, kad bandėt užimti beveik visus klubus, kur būtų bent šiek tiek veiksmo. Tavo aktyvumas vakare jau buvo virš 250 minučių. Savo klubiečiams veiklą nustojai rengti tik tada, kai prisijungė „The Ballas“ gaujos valdžia ir prasidėjo gaujų karas, bet karui nepasibaigus mįslingai prapuolei iš žaidimo, neaišku, ar savo noru. Tavo aktyvumas buvo virš 300 minučių. Antrąją dieną tau tik prisijungus, tu pradėjai rengti veiksmą savo klubiečiams, tu rinkai klubiečius ant stunto ir skridai pulti kitų klubų. Stebint tave, kai puolei kitus klubus, supratau, kad tau buvo sunkiau surasti klubą turintį pakankamai klubiečių užimti, bet po kelių nesėkmingų kartų tau pavyko užimti „Kamuoliniu mafija“ klubą, klubas beveik nesigynė, o pralaikius valandą, buvo gauta išpirka, o gavus išpirką vėl surinkai visus ant stunto ir skridai pulti kitus klubus, bet vėl buvo labai sunku surasti klubą, kuris turėtu pakankamai prisijungusių klubiečių, kad išeitu užimti. Galiausiai po 30 minučių bandymų užimti klubus, tau nieko nepavyko užimti. Savo klubiečiams už gerą pasirodymą padalinai premijas ir paskui su keliais nuvažiavai į /tpdm pasišaudyti, o tavo aktyvumas dar neatėjus vakarui jau viršijo 100 minučių. Paskui beveik valandai laiko buvai atsijungęs, o prisijungęs vėl su klubiečiais važiavai į /tpdm, nes klubų kuriuos galima būtų užimti nebuvo, bet turbūt tau ši veikla nepasirodė įdomi ir tu vėl atsijungei, bet netrukus kariavo gaujos ir tu vėl prisijungei. Karas vyko labai sunkiai apginamoje zonoje bei labai ilgai, bet tu sugebėjai kare išgyventi labai ilgai ir mirei vienas iš paskutinių savo gaujos narių, o vėliau tiesiog prapuolei dar veiksmui nesibaigus, o per visą šitą laiką serveryje pražaidei 188 minutes. Apibendrinant viską galime pasakyti tiek, jog tavo aktyvumas bei klubiečių būrimas bendram tikslui, siekiui užimti kitus klubus ir juos terorizuoti, padėjo tau pasiekti ,,Cosa nostra“ valdžios pareigas. Linkime tau sėkmės ir tikimės, kad nepasišiukšlinsi ir kariausi sąžiningai.

 

9sf2bc.jpg

  • Už 34
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...