Eiti į turinį
Erko_Malboro

Ar turim JDM Fanų?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki japončikai, tiesiog įdomu, ar turime šiame forume JDM fanų, kokias mašinas turit turėjot, apie kokias svajojat ir t.t padiskutuojam, užvedam temą diskusijai. Aš pradėsiu apie savo turima turėtą transportą.

Taip prieš pora metų turėjau Subaru Forester, 1999 116kw. Gera mašinytė, kadangi neturiu 18 tai važinėjau tik ant aiktšelėse ,ledo.. Šiuo metu perėjau ant vokiečio, bet šioje temoje apie jį nieko nerašysiu.

Taip. svajone, o gal geriau gyvenimo tikslas būtų įsigyti Subaru Impreza Wrx Sti. Esu be galo didelis ralio fanas, o ši mašina ralio simbolis. Na ne šiais laikais, bet kažkada buvo. Impreza man patinka ne vien kaip mašina, kaip užsieniečiai sako ''It's not just a car, This is life''. Taip o dabar apie subaru konkretų modelį. Konkretus modelis kurio noriu būtų Subaru impreza wrx sti Spec-c Type RA-R. Ši mašina yra reta , taip ,bet svajoti niekas nedraudžia. 

Na ,o dabar išrašykite nuomone, apie mano pasirinkimą, ir išsipasakokite patys!

 

393fd44a36353b0e10e983aeabdca429230.jpg

Redaguota , redagavo Erko_Malboro
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 minutes(-ių), Paulius_Zip rašė:

Žinoma, kad turim JDM fanų, asmeniškai mano svajonė būtų Nissan Skyline GT-R r34 V-SPEC II. Ką manai apie šitą modelį?

  Slėpti turinį

755ae0a529cc47cfba24de1905ffa70b188.jpg

 

Ką galima manyti apie šį modelį, tikra šio metinė klasiką, tiek variklis tiek visa šios mašinos valdymo sistema yra fantastiška, apie šią mašina ne seniai žiurėjau dokumentinį filmuką, kuris buvo susuktas youtubėj.

Grožis neapsakomas, kaip ir kaina. Tikriausiai jei neklystų neįspudingiausi šios mašinos modeliai verti apie 10 - 15 tūkstančių, ir tokių kažin ar rasi lietuvoje. Taip fantastiška mašina. Rimtas konkurentas ir šiometinėm supercars ..

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...