Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Agnius_Tropec

Gaujoms

Gaujiniams  

110 balsai(-ų)

  1. 1. Ar šito reikia? 1

  2. 2. Ar šito reikia? 2

  3. 3. Ar šito reikia? 3

  4. 4. Ar šito reikia? 4



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, manau, kad reiktų atnaujinimų gaujose. 
Pirma, tai reikėtu kažkaip pakeisti gaujose sistemą, nes dabar vienas žaidėjas dirba su kokiais 4 acc gaujoje, tai pvz vaizdas toks būna. Jis miršta gaujos zonoj su tikra paskyra, tada jungiasi į antrą paskyrą ir į trečią ir į ketvirtą kol numiršta su visomis, o gaujose karai vyksta po pusantros valandos. Manau reikėtu, kad pvz Ballas užema zoną, tada Grove Street atvažiuoja į zoną. Tada, kai abi gaujos būtų zonoje, būtų dar 10minučių laiko leidžiama įžengti į zoną, o po 10 minučių, jeigu kažkas įžengtu į zoną rašytu, kad žaidėjas įžengė pavėlavęs į zoną ir jam būtų draudžiama įeiti į zoną, kol ten vyktu karas, maždaug (sistema turėtu veikti kaip sklype uždraustam asmeniui – tiesiog išmestu iš zonos), kol nemirtu visi kažkurios gaujos nariai, taip pat galėtu padaryt ir su mirusiais per karą žmonėmis, kad įžengus jį išmestu iš zonos, o tik priešingos gaujos direktorius/pavaduotojas leistu jam įžengti(jeigu nužudytu pašalinis).


Antras dalykėlis, galėtu bumeris padaryt, kad gaujos valdžiai būtų komanda /puzkrovimas, su šia komanda iškarto užsikrautu procentai, nes pvz tu valdai 30proc, tau kita gauja nori atiduoti procentus, tai tu su savo darbuotojais kol visas zonas sau pasiimsi, tai praeis 2h, o ir  kitos gaujos valdžiai tiek laiko laukt specialiai dėl procentų, tai irgi trupūti nesąmonė ir šiaip nereiktu nereikėtu laukti po laimėtos zonos prie procentų ir pagreitėtu karų procesai, nes procentai kraunasi tikrai negreitai, o su šia komanda būtų labai didelis palengvinimas gaujoms.


Trečias atnaujinimas gaujoms būtų su zonom. Manau žinot gaujos zoną “Balkonai”, “Angarai”, “Degalinė”. Manau reiktų uždrausti 2 kartus iš eilės imti tą pačią zoną. Kodėl? Balkonų zonos apginti beveik neįmanoma, tikimybė labai, labai maža, jeigu “Grove Street” gaujinių yra 30, o Ballas 15, tai Ballas drąsiai gali paimti tą zoną. Prieš 5 dienas maždaug “Grove Street” gauja ėmė balkonų zoną ir paimė ją, tada ballas važiavo balkonų ginti ir apgynė, tada gs vėl tą pačią zoną ėmė ir vėl paimė, o ballas gynė ir vėl apgynė. Taip visas šitas cirkas vyko 5 kartus Iš eilės. Žodžiu esmė, kad Ballas direktoriui reikėjo išeiti, o gs taip dare, kad jis negalėtu atsijungti. Viskas turėtu atrodyti va taip. Grove Street gauja užema pvz plovyklos zoną, tada Ballas atvažiuoja jos ginti, žodžiu gaunasi, kad Ballas visi išmirsta. Tada Ballas ima plovyklą ir ją apgina, tada vėl būna eilė zoną pulti “grove street” gaujai, tai su šiuo atnaujinimu jie negalėtu dabar imti plovyklos, o turėtu imti kitą zoną, nes zonų yra apie 17, o kariaujama gal penkiose.

 

Ketvirtas atnaujinimas būtu, pvž kokiais trečiadieniais išimti komandą /saltieji ir su jais leistu užimti betkada, kadangi šis dalykas visiškai žlugęs ir su jais nieks neima, nes viena pusė nesutinka, o seniau vien tokie karai būdavo ir nieks nesiskūsdavo.

 

 

                                                                                                                                                                                                #NGPT

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Tommy_Accardo rašė:

Šaltieji dabar yra belekaip sugandinti, nes kai kariauji su šaltais kiti gali naudoti komandą /vartoti ir taip neįmanomą laimėti. Nebent padarytų, kad kai kariaujama su šaltais ginklais negalėtų vartoti.

tai būtu su tuo pačiu ir atskiros taisyklės, kaip 1x1(seniau taip būdavo), kuriame nevartoji, o tik daužais iki mirties, taip ir baigdavosi karai.

seni gaujų vilkai prisimins

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Netycia uzzymejau antra kaip ne... Tikrai uz visas idejas sakau taip, ypac trecia ir ketvirta patiko, tikrai pagyvintu zaidima gaujose. Taip kad uz visas uz, lauksim sekancioj versijoj bent vieno is pasiulymu igyvendinimo!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...