Emilija_Adomaityte Parašyta Kovo 28, 2017 Autorius Parašyta Kovo 28, 2017 Ką tik, Paul_Silver rašė: aš apie tave šnekėjau, o ne apie Justą. Žvengi tik tu iš nieko, o kalbu taip, nes užknisai mane, nematau jokios pagarbos tau. Žinok aš tau ypač nematau jokios pagarbos nes nusišneki :DDDD
Paul_Silver Parašyta Kovo 28, 2017 Parašyta Kovo 28, 2017 Ką tik, Emilija_Adomaityte rašė: Žinok aš tau ypač nematau jokios pagarbos nes nusišneki :DDDD Skaitau ir man nejuokinga, tik nesuprantu kam tiek daug žvengų kiekviename poste. :/ Daug neprašau, tik lapelio ir balso teamspeake.
Rudas_Meskinas Parašyta Kovo 29, 2017 Parašyta Kovo 29, 2017 Nepasikliaukit šitu žvairium, visad kopijuoja per visus projektus visų nickus ir ne tik, karočia čigonas. eta da.. tvinkis4life
Darius_Point Parašyta Kovo 29, 2017 Parašyta Kovo 29, 2017 Kelk savas nuotraukas ir okey bus, o dabar neįdomu šimtą kartą mačiau.. Ir pričiom reklamuoji kito serverio pavadinimą? Už tai dar ir įspėjimus prasileisi ;\..
Emilija_Adomaityte Parašyta Kovo 29, 2017 Autorius Parašyta Kovo 29, 2017 prieš 16 minutes(-ių), Darius_Point rašė: Kelk savas nuotraukas ir okey bus, o dabar neįdomu šimtą kartą mačiau.. Ir pričiom reklamuoji kito serverio pavadinimą? Už tai dar ir įspėjimus prasileisi ;\.. Projektas yra žlugęs, ir čia ne reklama :) ačū už pasitikėjima ;)
Darius_Point Parašyta Kovo 29, 2017 Parašyta Kovo 29, 2017 4 hours ago, Emilija_Adomaityte said: Projektas yra žlugęs, ir čia ne reklama :) ačū už pasitikėjima ;) ,, Žlugęs ”, o nepagalvojai, jog gali ,, nebebūti žlugęs ”? Gali atsistatyti ir tavo reklama visi naujokai susigundę išbėgs.
Derek_Luke Parašyta Balandžio 1, 2017 Parašyta Balandžio 1, 2017 3/28/2017 at 16:31, Paul_Silver rašė: dar nupisi fotkes is sitos temos tai prizadu ir garbes zodis, kad neatsipisiu niekad ir visur kur tik matysiu tavo postus, cituosiu. Kažkas prisimena mano laikraščius
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.