Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tony_Smoke

Keletas mano idėju

Keletas pasiūlymu  

43 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia SWAT, FTB IR TRV?

    • Taip
    • Ne (argumentuosi komentaruose)
  2. 2. Ar reikia komandos /ita papildymo su viela?

    • Taip
    • Ne (argumentuosi komentaruose)
  3. 3. Ar reikia daugiau veiklos kalėjime?

    • Taip
    • Ne (argumentuosi komentaruose)


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, taigi vėl aš reiškiuosi šioje temoje. Iš karto pasakau jei spaudžiat "prieš", tai noriu matyti komentaruose kodėl, bent menkiausia argumentą, o jei ne tai jūsų balsas nieko vertas.

 

1. Siūlau įdėti daugiau darbo SWAT,FTB, bei TRV, turiu galvoje, įdėti TRV darbui dar papildomas dvi nelegalias transporto priemones, ty oro, pavyzdžiui šia - Vehicle_512.jpg. Kodėl tai būtų naudinga? Nes žymiai paįvairintu veiklą tiek FTB, SWAT, bei TRV, būtų daugiau išnaudojamos oro priemonės, bei būtų smagiau gaudyti TRV, jiems galbūt pavyktu nugabenti daugiau nelegalių krovinių, bei kažkiek paįvairintu veiklą, bei atsirastu noras kažko tai siekti, fūristams, pavyzdžiui aukštesnio rango, kad galėtum skraidinti krovinius. Žinoma tai ne viskas, mums FTB ir SWAT, kai šis lėktuvas pakiltu su nelegaliu kroviniu po 30sec ar daugiau praneštu mums FTB IR SWAT per darbo racija, specialiu šriftu bei spalva, kad buvo pastebėta neatpažinta oro priemonė, ir tada mes sėdam į savo sraigtasparnius ir gaudome. Manau kyla klausimas, kaip reikėtu iškrauti kroviny, tai tiesiog užtektu nusileisti į bazę parašyti /iškrauti ir po 5sec krovinys išsikrautu, galima ir kitaip sugalvoti čia tik mano manymu taip geriausiai būtu.

 

2. Įdėti nauja įtarimą į /ita lentelė, ty "Bandymas pabėgti" ar panašiai, šis įtarimas būtų naudojimas, tada kai civilis atsirakina su viela, kai būna surakintas teisėsaugininko, bei gautu tiek pat STAR kiek už bėgimą ty 40.

 

 

3. Įdėti veiklos daugiau kalėjimą, negu ten Boxas ir Dm, galėtu padaryti, kad būtų darbas, kuriame reikėtu nešioti tarkim plytas iš taško A į tašką B, nunešus tarkim 10 maišu kalėjimo laikas pamažėtu 1min.

 

 

Tai tiek, laukiu rimtų argumentų ar papildymų, ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Naujo įtarimo tikrai nereikia, nes yra ir taip bėgimas, o jei jau atsirakina su viela dažniausiai ir taip turėjo /bega statusą ir jau bėgo, o netgi jei nebuvo bėgos, tai reiškias panaudojęs vielą jis bėga nuo tavęs, o jei jau ir nebėga, tai gali baust už pareigūno neklausymą ir viskas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Darius_Point rašė:

Sutinku su idėjomis, bet argi visos idėjos vien tik policijos pareigūnams/teisėsaugai? Nesąmonė.. Sugalvokit kažko naujo teisėsaugininkai turi visko per daug, o pasirodo ir tai neužtenka.

Tai pasiimk ir pasiūlyk tu pasiūlymų ir kitiems darbams aš dirbu ir dirbsiu teisėsaugoje, todėl tik teisėsaugai siūlau, be to čia yra įtraukiami ir TRV, bei 3 pasiūlymas nesusijas su darbais iš viso, tai prieš komenduodamas pasvarstyk ar verta tai komentuoti, nes dabar gaunasi kaip free post. Tikiuosi po šito komentaro nebe sulauksiu tokių komentarų, ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...