Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vasia_Carter

Automatizuoti namų pardavimai

Ar šis pasiūlymas reikalingas mums ?  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Ar šis pasiūlymas reikalingas mums ?

    • Taip.
      51
    • Ne.
      1


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, sugalvojau idėją kas labai palengvintu namų pardavimus tarpusavyje. Šiuo metu namai rankiniu būdu. Pirkėjas ir pardavėjas įeiną į namo vidų, namo savininkas pasiūlo namą už atitinkamą sumą, pirkėjas suveda komandą, pin kodą ir jeigu kaina tenkina nusiperką namą. Šiuo metu vienas žaidėjas turi daugiau nei 1 namą ir norint parduoti kitą namą, procesas būna kur kas ilgesnis, nes privalai pasijungti į kitą paskyrą, tik tm, kad pasiūlyti namą, dėl kurio jau susitarei, arba pirkėjas, jau senai žinojo, kad jam reikia šito namo, už parašytą kainą. KODĖL šito neautomatizavus ? Viskas būtų kur kas paprasčiau, jeigu namo savininkas galėtu parduoti savo namą nebūnant net prisijungus. Serveryje yra komanda /pardavinėti [suma] [užrašas]. Kodėl šito nepanaudojus teigiamas, nes dabar šita komanda praktiškai bereikšmė, nes ji nieko neduoda. 

Namo savininkas galėtu su komanda /pardavinėti 350000000 [tekstas]. Parduoti namą, net neprisijungus į serverį, kaip ? 
Tarkim yra namas, ant kurio uždėtas /pardavinėti užrašas ir parašytą kainą 350m ir užrašas tarkim pirk ir būk laimingas, tas neturi esmės. Žaidėjas užlipęs ant parduodamo namo pickup'o galėtu nusipirkti namą iš atsijungusio asmens. Jam išmestu GUI lentelė su tekstu, ar norite pirkti šį namą už 350000000 EUR, paspaudus TAIP, jam išmestu spintos informaciją ir interjero informacija, pvz.: 2 aukštu ir pnš, kaip rašo perkant interjerus. Jeigu pirkėja tenkina namo spinta/vidus/kainą tada išmeta paskutine GUI lentelė su tekstu, tikrai norite pirkti namą, paspaudus TAIP, nuimą pinigus ir pinigai atitenką atsijungusiam žaidėjui į banko sąskaita. 

Kokia to nauda? Manau visi suprantate, kad namai būtų kur kas greičiau parduodami, nereikėtu laukti neaktyvių namų savininkų kol prisijungs ir kalbinti parduoti namą, lengviau parduosite savo namus ir net turit kitus acc, nebereikėtu juos pajungti tik tam, kad pasiūlyti pirkti namą, kas tik laiko švaistymas. 

Manau supratote ką norėjau pasakyti, balsuokite, komentuokite jei turite ką pridėti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 7 minutes(-ių), Darius_Jochanas rašė:

Tikrai būtu nuostabu , bet šita idėją reporteriai balsuos prieš nes jiems mažės pelnas. Aplamai kainos reporteriu yra dideles ir tuos 40 sk pafludina per 10 min..

Reporteriai vistiek bus reikalingi, kaip ir yra dabar. Tik jie gali nurodyti, kurie namai parduodami, nebent su pasiryžęs važinėtis per visus įdėtus namus ir ieškoti, kas kokį parduodą. Visgi, ir dabar gali matyti, kas "pardavinėja" namus ir kokia kainą, tiesiog turi laukti, kol jis prisijungs, reporteriai čia nelabai susiję. + yra ir daugiau ką pardavinėti be namų, todėl jie išlieką, kokie yra dabar.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Būtų galima padaryti ir aukcionus, pvz: parašai /aukcionas ar jei ši komanda jau yra - tai /naukcionas ar pnš. ir išmestų gui kur galėtum pasirinkti 1. Pirkti namą 2. Parduoti namą 3. Atšaukti savo siūlymą. Pasirinkus pirmą reikėtų įvesti pradinę namo kainą, paspausti "Toliau", tada reikėtų įvesti mažiausia sumą - kiek galima kelti kainą, vel spausti "Toliau", kur įvestų galiojimo laiką(kiek laiko namas bus aukcione). Pasirinkus antrą atsirastų gui su visais namais kur galėtum pasirinkti siūlomą namą ir siūlyti savo kainą. Pasirinkus trečią manau viskas aišku. Principas būtų kaip ir su b-listu išpirkimu, pasiūlius pinigus už namą juos iš karto nuskaitytu ir jei laimi aukcioną, turi patvirtinti pirkimą, o kas pralaimi atgauna pinigus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ziauriai puki ideja. tik cia kaip ir minejo kazkas reiketu nuimt visu namu pardavinejima ir uzrasus jai darant toki atnaujinima o paskuj jau uzdes pardavinejimus kas nores. nes dabar yra tikrai daug namu kur uzdetos normalios pardavimu kainos o zaideju prisijungusiu nesulauki, plius nebedeliotu nesamoningu kainu visokiu. nu zdz cia butu axujenas atnaujinimas ko tikrai jau seniai reikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...