Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Alfonsas_Zudikas

Apsauga /nugabenimai

Sutinkat?  

11 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkat?

    • TAIP - (ARGUMENTUOJAM Į KOMENTARUS}
      3
    • NE- (ARGUMENTUOJAM Į KOMENTARUS}
      8


Rekomenduoti pranešimai

Laba visiems :) Netempes gūmos siūlau jūms tokia idėją , idėti naują komandą /nugabenimai . Kas tai? Būtų galima padaryti kad direktoriai paraše /nugabenimai galėtu pamatyti kas ir kada buvo nuvežes pinigus į bankomatą , kam tai paklausyte jūs ? O tam kad yra toks limitas 1 miljardas į viena bankomata ir jei kas nors per daug pakrauna direktorius galėtu tą žmogų nubausti. Dar vienas privalumas , pvz GS bazės bankomatas - mum yra uždrausta vežti ten pinigus . Tad kas nuvežtu kaip šiandieną buvo taip . Jam galėtu dėti idarbo ispėjimus .

 

KUO NAUDINGĄ - Būtu didesnė tvarka darbe.

 

Ačiū už dėmesį , rašom komentarus .

Balsuojam :)

 


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 47 minutes(-ių), Vika_Wayy rašė:

Sutinku nebent su ta mintimi, ka rodytų kas paskutinis krovė pinigus į bankomatą or smth. Nes kai kuriem viestiek sunkiai suprantama, kad krauti reikia iki 1 mrld.

Taip ir parašiau šiaip :DDDDD Bet neesmė :D .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tam yra komanda /dstatistika. Valdžiai pareikalavus darbuotojas privalės nusiųsti nuotrauką jam ir jis viską patikrins. O komanda /nugabenimai kaip ir sakė @Tony_Banderas yra mechanikų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tiksliai neatsimenu ar direktorius mato kiek maišų nuvežė darbuotojas, tai jei to nėra ši komanda galėtų ir tai parodyti. Už tai galėtų būti dedami pliusai ir matomas darbuotojo efektyvumas, o taip pat ir kur paskutinį karta nuvežė pinigus ir kiek. Gal ir naudinga, bet komanda /nugabenimai kaip ir minėjo kažkas, kad naudojama mechanikuose reikėtų sugalvoti kitokia arba tieisog pridėti prie dstatistikos ar kažkas tokio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...