Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Domas_Jive

Pasiūlymas NP darbui

Ar tu esi už?  

43 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tu esi už?

    • Taip, aš už
      18
    • Ne, aš prieš
      25


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki gerbiamieji,

 

Ilgai netempdamas Jūsų brangaus laiko, aš pradėsiu. Manau, kad būtų labai gerai jei gerbiamas Narkotikų Prekeivių direktorius ir jo pavaduotojas įgyvendintų šiame darbe neterminuotą atranką. O jeigu jie to dabar daryti nenorėtų, tai juos galėtų tai daryti priversti mūsų šaunusis DPKT duetas. Toks dalykas būtų labai naudingas, nes visi nori patekti į np, bet negali nes atrankos būna labai retai. BALSUOJAM.

@Lukas_Mirror @Rolanda_Cherry @Vasia_Carter

 

Su pagarba,

Serverio žvaigždė - Domas_Jive

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kvailas pasiūlymas, ne daugiau. Nieko nuostabaus iš tokio žmogaus. Tokio tipo atranka išviso yra nesamonė ir tik papildoma galimybė patekti žmonėms su kitais/antrais accountais (dėl ko aš apskritai vengiu atrankų forume). O kai pradėsi imti tuos žmonės, kurių reikia tai prasidės papeikimai ir erezijos, kad čia savas ir t.t. Nesuprantu išvis tokių kurie sako, kad atrankos retos, dabar kai ypač atsidarė vasaros sezonas, žaidime atrankų per akis, prieš beveik pora savaičių, savaitės laikotarpyje buvo vos ne 3 atrankos. O apskritai į namus įsileidžiu mažiausiai 30 žaidėjų, bet kaip bebūtų liūdna iš jų patenka 1-3. Tai kaip tu p. Jive teigi, noro neužtenka, reikia dar kažką pačiam pateikti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš, tuom ir yra elitinis šitas darbas kad atrankos buna RETAI patekt SUNKU, nedarykim iš np nesamonės, tegu buna kaip ir yra, per tą neterminuotą atranką bus dar sunkiau patekt, nes pildyt galėsi tik kartą, padarysi keleta klaidų ir pamiršk np kol ištryns tą atranką ir vistiek į kelis menesius 1 žmogų atrinktų tik :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...