Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jack_Skellington

Reporteriams!!

Sutinku su Reporterių pasiulymų.  

8 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinku su Reporterių pasiulymų.

  2. 2. Sutinku su /dzinutes



Rekomenduoti pranešimai

Sveikas, turiu pasiulyma, tau ir visam serveriui :)

 

     Taigi reporteriams senai manau buvo siulyta,o dar seniau atnaujinta. (Gal tai ir neilgas laiko tarpas, bet jau daug atnaujinimų buvo :)) jei neklystu paskutini kartą buvo Rugsėjo 25d. Jei tau prasta nuotaika, ir nepatinka reporteriai tiesiog išeik, eik į lauką susirask draugu ir bus iškart linksmiau :)

 

    ATNAUJINIMAS

 

 

Mano pasiulymas būtų toks jog prie /info lentelės rodytu Pardavimai.

 

 Gal tai ir kvailai skamba, bet puse darbo reporterių pagyvintu :) 

Pagalvokite, argi nenuobodu kiekviena diena prisijungti prie žaidimo matote jog dirbate reporteriu ir kaskart laukti iškvietimu, o budėt kažkur ir panašiai nėra jokios naudos, nes už tai + negausi ir tau nėra jokios naudos, tu turi laukti iškvietimu ir žaisti minutes. Galiu trumpai papasakoti kiekvieno reporterio dienos eiga: Prisijungi į sargą, matai /kviecia tusčias, pasisveikini, permeti akį į /dzinute, sėdi į darbini transporta ir važinėji po miesta nieko nepeždamas, ir lauki iškvietimu, ir tai ne visada pavyksta priimti laiku. Todėl šis darbas tampa nuobodžių, vienintelė valdžia bandydama pagyvinti darbą tai daro treniruotęs, akcijas (kad būtų daugiau iškvietimu), o siulyti kiekvienam skelbimų tiesiog beviltiška, nebent tau reikia pinigų.

 

Kokia nauda jog įdės Pardavimai ?: Reporterius daugiau sutiksite, reporteriai bus laimingesni ir maloniau jus aptarnaus, Bumeris bus idėjas kažka gero, reporteriams bus didesnis azartas dirbti, siulyti skelbimus, nereikės važinėt iš vienos vietos į kitą laukt iškvitimų, beto jei jūs pateksite į reporterius jums bus įdomiau pačiam, kad ne vien iškvietimus rinks, bet ir pardavimus, papildomai bus galima gauti +, ir manau jei jūs pateksite jums pačiam bus įdomiau dirbti darbe kur gali keltis rangus ne tik iš iškvietimu.

 

Manau, sutiksi, kad kiekvienas darbas su pakvietimu kurį galima iškviesti per /kviesti, turi ne tik ,,Iškvietimai" bet ir dar kažko papildomo, gal baudas, nuvežimus,pagydymus, pardavimus. Pavardinsiu darbus ką jie turi.:

 

Policija: Iškvietimai: Baudos:

Medikai: Iškvietimai: Pagydyimai:

Taxi (1:2): Iškvetimai: Nuvežimai:

Narkotikų Prekeviai: Iškvietimai: Pardavimai:

Ginklų Prekeiviai: Iškvietimai: Pardavimai:

Apsauga (Dar vienas darbas kuris turi tik iškvietimus)

 

Dauguma darbų turi po 2 privilegijas galima sakyti tai kaip ir Iškvietimai ir dar vienas priedas, dar Apsauga, bet ten jau sunkiau, nebent išsaugotas žaidėjų minutes. :D Tad manau nelabai kuo ir skyriasi iš šono GP NP Reporteriai, tą prasme jų veikla sarge panaši, pardavinėti, tad manau reporteriai irgi kaip darbas turėtu turėti Pardavimų skaičių. Tikiuos nesupiks GP NP Fanai ir panašiai, kad taip isireiškiu, aš kalbų iš šono jog pardavinėti, nešneku apie jų veiklas, ir panašiai, esmė pardavimai iš /info pusės. Manau tiek perskaitęs ir sugaišęs laiko ne tik nusišypsosi, bet ir paspausi žalia mygtuka ir paspausi Sutinku. 

 

BONUS atnaujinimas.

 

 

Beto pasinaudodamas proga pridėsiu dar viena atnaujinima serveriui pačiam tai /dzinutes, kur galės žaidėjai žaidime matyti direktoriaus žinutęs nereikės eiti į Forumą ir ieškoti Direktorių žinučių ir taip sutaupys savo laiko žaidime ir mažiau bus afk, ir tų kurie klausinėja ar buvo atranka ir panašiai ir beto tikriausiai bus privalumas žaidime jog bus galima matyti visos dienos direktorių žinutes ir galbūt patyti praeitos dienos žinutes. :)

 

 

IR MANAU RELIAI LABAI GERAI ATRODYTU ATNAUJIMAS JEI IDĖTU DAR IR TUO PAČIU METU ŠĮ ATNAUJINIMA,BŪTŲ SMAGU JEI IR JŪS PRABALSUOTUMĖTE UŽ JĮ, JEI DAR TO NEDAREI:

 

@Admin_Bumeris @Vasia_Carter @Nojus_Mitkus (Būsi mldc, jei pritarsi, nebeskambinės marozai naktim)

 

 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...