Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Frozen_Inferno

Dėl [/respawn] ir [/gydyti / /heal]

***  

34 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras,

 

Kilo pora įdėjų, taigi netempęs gumos išvardysiu jas.

 

1. /heal / /gydyti - Dirbu teisėsaugoje, pd ir kiekvieną dieną būna numalšinama bent 2 streikai, bet jie numalšinami greičiau nei per 2min, todėl manau reiktu padaryti, jog /gydyti, ir /heal galėtu leisti naudoti, tik kas kokias bent 5-10sec... Nes dabar teisėsauga turi tazerius ir gali save pasihealinti, todėl manau yra tikrai nesažininga nusikaltėlių atžvilgiu ir mums patiems nėra taip įdomu, kai galim numalšinti streiką per 1min. [Žinau, buvo siūlyta X kartų, bet..]

 

2. Padaryti komandą /respawn SPD darbuotojams, nes jų nėra daug ir kartais reikia greitai padaryti respawną gaudant bėglį ir t.t. Manau nieko nepasikeistu kitiem žaidėjam, bet būtu lengviau mums. P.S padarius SPD darbuojui respawną, tai atsistatytu tik SPD mašinos.

 

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Seniai reikėjo jau tvarkyti tą /heal /gydyti nėra logikos visiškai. Žmonės net nebebando jau pasipriešinti prieš teisėsaugininką su admino statusu, nes žino, kad nieko nepadarys, nepasaint net tai jog pasipriešinantis turi geresnius šaudymo įgūdžius, kas ir turėtų nulemti pranašumą. Na galbūt ne 100% nulemtų, bet bent jau teisėsaugininkas rush'indamas į nusikaltėlį turėtų paplanuoti savo judėjimo trajektoriją, galbūt prisidengiant kokiomis sienomis, medžiais ir panašiai, o dabar /gydyti užbindintas ir davai xujarinam tiesiai surakinti :D Padarius heal naudojimą bent kas 5 sec, tikrai pasikeistų daug kas ir žaidimas šiose situacijose taptų įdomesnis.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...