Šis pranešimas populiarus. Joes_Dream Parašyta Sausio 16, 2018 Šis pranešimas populiarus. Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 (redaguota) Sveiki, turbūt jau beveik visam serveriui esu žinomas dėl daugumo priežasčių, seniems žaidėjams dėl Aušros, naujiems dėl DPKT kuris pardavė direktorių už kolonėlęs, kitiems dėl mano teamspeak koncertų ir šūdų, kitiems kaip garsiausias bėglys SU DVIRAČIU, na o kai kuriems tiesiog dėl bendravimo ar bendradarbiavimo. Kad ir kaip ten bebūtų, tie kurie su manimi yra bendravę manau pasakytu, jog neesu blogas žmogus ir niekam niekada nenorėjau nieko blogo. Niekada neslėpiau savęs, visada rodžiau tikrąjį save ir savo bendravimą. Sumaniau parašyti prisistatymą ir jei kam įdomu, štai šiek tiek daugiau informacijos apie mane. Vardas?: Lukas Pravardė?: Luko Amžius?: 23 Zodiako ženklas?: Skorpionas Kur gyveni?: Cardiff/Portsmouth (UK). Kylau iš Zarasų, Utenos rajono. Kuo mėgsti domėtis, gal kokius būrelius lankai?: Kol gyvenau Lietuvoje, atlankiau muzikos mokyklą 4 metus. Aplamai esu 'menininkas/artistas', kaip norit taip vadinkit, bet esmė tame jog esu kūrybingas žmogus, esu gabus tai kas liečia 'meną'. Muzikos kūryba šiuo metu man yra hobis, kadangi pagrinde gyvenimą orientuoju ties sporto karjera. Šiuo metu studijuoju sporto mokslų bakalaurą. Ką veiki laisvalaikiu?: Rašau dainas, kūriu muziką, keliauju. Kiek laiko žaidi serveryje?: 11 metų Ar ilgai žaidi SA-MP?: 12 metų. Kokius filmus mėgsti?: Priklauso nuo nuotaikos. Bet favoritai yra komedijos ir siaubo. Kokios muzikos klausai?: Muzikos stilius nuolatos keičiasi. Iki 15 metų buvau pasinešęs ant elektroninės šokių muzikos, o paskui įsimylėjau new gen hip hopą/rap'ą. Paskutiniu metu vėl pradėjau klausyti DnB, Lietuviško RnB, rapo, UK hip hop/rap be taip pat nepaleidžiu ir new gen. Šiuo metu mano daugiausiai klausoma daina - Mėgstamiausias sportas?: Powerlifting. Mėgstamiausias aktorius/ė?: Kevin Hart. Visi jo filmai visada prajuokina. Kas yra tavo autoritetas?: Labai dažnai keičiasi. Nesistengiu per daug lygintis į kažką. Šiuo metu turbūt elitinio lygio trikovininkai, neturiu vieno išskirtinio. Kodėl žaidi būtent šiame serveryje?: Nes čia pradėjau, pripratau prie sistemos. Kiti serveriai tiesiog neprilipo kaip SARG.LT Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!): Turėjau šunį vardu Juodis, 2021 vasarą teko užmygdyti :( Turi brolių, seserų?: Turiu 3 seseris. Koks tavo gyvenimo tikslas?: Pragyventi iš savo hobio. Kokie tavo privalumai?: Esu nuoširdus, padedantis, bendraujantis, linksmas. Yra tų privalumų daugiau, bet tiek manau užtenka jog susidaryti šiokią tokią nuomonę. Kokie tavo trūkumai?: Esu ganėtinai tingus, pavydus, bei sakyčiau jog dažnai trūksta motyvacijos. Taip pat kaip ir privalumų, trūkumų manau yra dar daug, bet tiek manau užteks susidaryti paviršutinišką nuomonę. Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!): Spoileris Spoileris Spoileris ↓NEW↓ Spoileris Taip pat jei kam įdomu, nepamirškite prachekinti mano muziką - https://soundcloud.com/zonedaf https://www.youtube.com/channel/UC_p9H94kJAqhMD64VAMHgvw Palieku ir seną soundcloudą, kuriame kūriau šokių muziką. Jame nieko nebekursiu ir jo nebepalaikysiu aktyvaus, bet įkeliu jei kam įdomu :) - https://soundcloud.com/jodofficial IG - https://www.instagram.com/strength.journal/ Redaguota Gruodžio 5, 2022, redagavo Joes_Dream new pics + music update 36 2 6 50 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Liudvikas_Ellegy Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveikas sekmes serverije gryzai? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Joes_Dream Parašyta Sausio 16, 2018 Autorius Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 prieš 5 minutes(-ių), Ultr_Ultra rašė: Sveikas sekmes serverije gryzai? No. Tiesiog papasakojau apie save :) :D Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Mantas_Zalgirietis Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 7:1 1 2 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Joes_Dream Parašyta Sausio 16, 2018 Autorius Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Ką tik, Mantas_Zalgirietis rašė: 7:1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Vasia_Carter Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveikas atvykęs, jeigu reikės kokios pagalbos kreipkis padėsime. 6 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Mirror Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 NEŽINAU KODĖL, BET MAN JŪS PANAŠŪS 4 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Joes_Dream Parašyta Sausio 16, 2018 Autorius Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 (redaguota) prieš 2 minutes(-ių), Lukas_Mirror rašė: NEŽINAU KODĖL, BET MAN JŪS PANAŠŪS Gražuolis tas peslius <3 Bsk plaukučiai mano susivėlę toje foto ;( Redaguota Sausio 16, 2018, redagavo Joes_Dream Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Salvis_Gta Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 zdarova draugas 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rian_Garcia Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveix bahurs Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Bence_Fresh Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveikas, malonu Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Matas_Chill Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveikas malonu :) Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Mantas_Brazzer Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sveikas,malonu. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rokmatis_Spartas Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Labas josei, malonu, grįžk į sarga Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Frozen_Inferno Parašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Parašyta Sausio 16, 2018 Sw sw Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...