Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Martynas_Nomercy

#Pliuškiaraštis @2018

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, ir šiandien išleidžiamas naujasis laikraščio leidinys.

 

Visa informacija

[ Kaip žinote, buvo konkursas. Kadangi niekas nedalyvavo - laimėtojų nebuvo. Labai atsiprašau, jog leidiniai pasirodo retai. Kadangi, šiuo metu neturiu prieigos prie žaidimo ( kompiuterio problemos ) negaliu sukurti kažko rišlaus ir įdomaus. Tad ateityje pasistengsiu bent į mėnesį sukurti po leidinį. Atkreipdamas dėmesį į kritikas, stengiuosi jus sudominti naujesniu šriftu bei dydžiu.

 

2018

Kadangi kaip ir minėjau laikraštis bus iš seniau, tad pakalbėkime apie 2018 metų sutikimą sarg.lt serveryje. Belikus kelioms valandoms iki vidurnakčio ir Naujųjų Metų sutikimą serverio savininkas Admin_Bumeris mūsų džiaugsmui, sukurė komandas /petarda, /sauti, /sauti2. Šios komandos buvo naudojamos kaip pirotechnikos sprogdinimas. Tą pačią dieną buvo proga pasimėgauti "GT" rėžimu. O kas to nežino, tai yra greičio rėžimas bet kokioje šio serverio tr. priemoje. t.y kiekviena transporto priemonė gali išvysti didelį greitį. Dažniausiai toks rėžimas įjungiamas prieš serverio perkrovimą. Kadangi mano kompiuteris sugedęs, esu prie kito kompiuterio ir viskas išsitrynė kadrų parodyti negaliu. Neliūdėkime, ir linkiu, jog 2018-ieji metai būtu patys geriausi, ir šiais metais, tegu sargas nežlunga.

 

Žvejyba, ar tai saugu?



Kaip puikiai žinote, serveryje yra populiari žvejyba. Na, tai kai kuriems pinigų pasipelnymo būdas, kitiems pramoga ir laisvalaikio praleidimo būdas. Tikriausiai jeigu esate užketėjęs žvejys, esate "ėme tarpininkus". Na, būna atvejų, kuomet tarpininkai nebūna patys geriausi ir jus tiesiog apgauna. Tad, imkite tik patikimus asmenis. Nenorėdamas minėti šioje temoje asmenų, kurie "scamina" nieko nerašysiu. Na, kodėl nuo blogiausio? Juk yra ir patikimų tarpininkų, kurie net neturėjo minties apgauti žaidėjus. Linkiu, jog jūsų neapgaudinėtų. Na, o kalbant iš savo patirties "Ryba, ne man".

 

Skelbimai

---SKELBIMŲ NERASTA----
 

 

SARG.LT "Facebook" puslapis.

Esi iš tų, kuris naudoja "Facebook" ? Jeigu taip, šis socialinis tinklas tau padės. Yra sukurtas būtent šio serverio puslapis. Kuriame skelbiama naudinga informacija, juokeliai, renginiai kuriuose galima laimėti gan solidžią sumą. https://www.facebook.com/sarg.lt/

 

Taigi, ačiū jog skaitėte. Šis leidinys buvo gan trumpas. Išsakykite nuomonę komentaruose.

 

 

Kontaktai:

Forumo žinutė 

SPAUSTI ČIA

 

Spoileris

Kito leidinio data: NEŽINOMA. Komentaruose bus pranešta.

 

 

@Pliuškimanija

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

‎2018‎-‎01‎-‎17 at 21:11, Alvaro_Morata rašė:

Smagu pasiskaitinėt, šaunuolis, kad kuri, bet nemanau, kad viską reikia dėti į spoiler, pabandyk visko negrūsti į tuos spoilerius ir labiau pritrauks akį, tai tik mano nuomonė.

Ačiū, išbandau kažką naują. Matau, jog tai netinka. Viskas puiku, sekančiame leidinyje bus be spoilerių. Dėkoju, jog skaitai ir reiški nuomonę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...