Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vladislav_Stepanov

Dėl aukojimo serveriui

Reikalinga?  

46 balsai(-ų)

  1. 1. Gerinam ekonomiką sparčiau?

    • Taip
      39
    • Ne
      7


Rekomenduoti pranešimai

Kaip ir žinom jog atsirado komanda /aukoti , daugiausiai paaukojęs gauna kažką ten tą užrašą ar panašiai, bet daugelis nebeaukoja vos pamatęs, kad yra kažkas pastatęs normalią sumą jau tarkim šioj nuotraukoj:

a9H7vQS.png

 

Tad kodėl nepadarius atnaujinimo jog nebūtų rodoma kiek kas paaukojo kol nėra išrinktas laimėtojas, nes dabar dažniausiai jau būna matomas laimėtojas iškart kuris pastatė didžiausią sumą tad kiti net nebeaukoja kadangi žino jog nieko nebelaimės - bei įdėti komandą /aukojo jog būtų galima atsidaryti paskutinės savaitės visus žaidėjus aukojusius serveryje :)

 

 

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ye, as uz. Nes wtf :D pirmadieni prisijungi, sliuuuzas jau 600m paaukojes, tai iskarto aisku pasidaro kad neaukosi ne cento nes laimet sansu neturi.. 

O siaip tai siulyciau kitokia ideja - sukurti du atskirus /aukoti. 1 - t.y. /aukoti kur sumos butu be limito ir laimetu daugiausiai pastates ir kita, /aukoti100 kuriame maksimali suma butu 100m ir jo principas butu kaip savaites loterijos. Kodel? Daug daugiau zmoniu dalyvautu ir daug daugiau zmoniu turetu sansa laimeti. (Zinoma, prizai mazesni butu )

@Vladislav_Stepanov

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...