Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sukasi_Ratai

Teleportai ir ekonomika

Teleportų kainoraštis  

32 balsai(-ų)

  1. 1. Ar norėtumete tokio atnaujinimo?

    • Taip
      16
    • Ne
      16


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Bežaisdamas pastebėjau, jog teleportai /tpd /tpm(1) ir panašiai dažniausiai žaidėjui kainuoja labai minimaliai ir realiai tas mokestis gal prieš kelis metus ir turėjo kažkokia prasmę, dabar jis nieko nepakeičia, taigi, siūlau pabranginti teleportus, o galbūt ir /tpls /tpsf /tplv /tpbull ir pan. teleportams suteikti simbolinį 3'000-5'000 mokestį.

 

Dėl naujokų: Naujokams iki 10'000XP nereikėtų moketi mokesčio už /tp komandas, iki 10k XP jie tikrai apsipranta serveryje, išmoksta kelti ridą ir pnš.

 

P.S. 

Toks mokestis sumažintų piktnaudžiavimą teleportais, kuomet tarkim kviečiama kažkokia tarnyba ir yra begiojama nuo jos ir pan. nusiteleportuojant.

 

JEIGU NESUTINKATE SU MANO IDĖJA, KOMENTUOKITE BEI GALBŪT PRIEISIME KOMPROMISĄ ARBA IŠMASTYSIME KAŽKA GERESNIO KARTU.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 minutes(-ių), Matt_Gang rašė:

Aš sakau už, tačiau Taksistams galėtų būti pvz.: tik pusė kainos mokėti už teleportaciją, nes vežant klientą jiems nebūtų jokio uždarbio.

Tarnybos, t.y policijai, medikams, taksistams , reporteriams ir t.t. teleportai būtų nemokami su darbine apranga ir darbiniu transportu. Su nuosavu kaina ta nurodyta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu nežinau kuom čia ta įdėja bus naudinga, mum tikrai ne, man kažkaip vertės nepraradę jokie mokesčiai, o jūs jeigu turite prisipirkę verslų po kosminius pinigus į minutę tai taip. Aš prieš.. paskui sugalvos mokesčius už /to, /get ir t.t. galiausiai mokėsime tuoj už tai kad lv rato kelio dangą drožiam :D kiek pats maždaug per dieną padarai /tp ? paskaičiuok jei vienas kainuoja 5k, nu tikrai nemažai gausis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nereikalinga įdėja, kuri dar labiau nuskurdintu tuos kurie ir taip milų neturi, nes tiems kurie turi 50m ir daugiau, šie atnaujinimai nieko nereikš, nes nu realiai 100 teleportų 500k kainuotų, nu tiems kurie turi daug milų čia tikrai yra niekas, o tarkim ką daryt naujokui, kuris turi 1m, ir įsidarbina į taksistus? Po dviejų dienų būtų /v Ledai /tpkalnas, paaukokit. Ši įdėja kirstų ne senbuviam su dideliais verslais bei turtingiem, o tik naujokam bei tiem kurie turi ten kelis milus, o ekonomikos tikrai su tokiu nepagerinsi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...