Voduf_Cornow Parašyta Liepos 16, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 16, 2018 Šioje temoje galima kelti viską kas yra susija su OSRS (UŽ PINIGŲ PRAŠYMĄ BŪSITE BAUDŽIAMI FORUMO ĮSPĖJIMAIS) 2 1 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Liepos 16, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 16, 2018 http://i.talpix.lt/djcFQ.gif 1 1 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Green Parašyta Liepos 18, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 18, 2018 (redaguota) Sniper voduf b2b Redaguota Liepos 18, 2018, redagavo Lukas_Green 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rokas_Bugati Parašyta Liepos 19, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 19, 2018 Mod Wolf neblogai padropino 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 1 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Klebonckis Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 2018-07-16 at 13:14, Khai_Offline rašė: Ką naudoji, kad mėlynas dangus osrs? OSB? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 prieš 4 minutes(-ių), Lukas_Klebonckis rašė: Ką naudoji, kad mėlynas dangus osrs? OSB? Turėjau OSBuddy pro acc loginus, tai naudodavau OpenGL mode. Dabar persimečiau į RuneLite Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Klebonckis Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 Ką tik, Khai_Offline rašė: Turėjau OSBuddy pro acc loginus, tai naudodavau OpenGL mode. Dabar persimečiau į RuneLite AA irgi veikdavo? Nes aš tik dėl to ir nekenčiu OSRS, dėl tų sharp edges :D Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 Ką tik, Lukas_Klebonckis rašė: AA irgi veikdavo? Nes aš tik dėl to ir nekenčiu OSRS, dėl tų sharp edges :D Tiktais retkarčiais naudodavau tą OpenGL. Mano kompas nėra prastas, bet kažkodėl ant GTA V daugiau fps negu ant OSRS ir tas OpenGL beveik niekuom nepadėdavo.. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Klebonckis Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 prieš 1 minutę, Khai_Offline rašė: Tiktais retkarčiais naudodavau tą OpenGL. Mano kompas nėra prastas, bet kažkodėl ant GTA V daugiau fps negu ant OSRS ir tas OpenGL beveik niekuom nepadėdavo.. Galėtų išleist Jagex, tą OSHD ir būtų viskas ok, tai ne šika į batą, kad ten botu padaugės. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 prieš 2 minutes(-ių), Lukas_Klebonckis rašė: Galėtų išleist Jagex, tą OSHD ir būtų viskas ok, tai ne šika į batą, kad ten botu padaugės. Ne tai kad botų padaugės, o jagex antibot sistema gaudo OSHD kaip bot klientą. OSHD kūrėjai turėjo nusiūsti Source kodą jagexui jog pažiūrėtų kas jame triggerina bot klientą, kad galėtu pataisyt. OSHD komanda nesiuntė Source kodo jagexui, todėl ir uždraudė toliau jam gyvuoti. (ar kažkas panašaus) Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Klebonckis Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 Ką tik, Khai_Offline rašė: Ne tai kad botų padaugės, o jagex antibot sistema gaudo OSHD kaip bot klientą. OSHD kūrėjai turėjo nusiūsti Source kodą jagexui jog pažiūrėtų kas jame triggerina bot klientą, kad galėtu pataisyt. OSHD komanda nesiuntė Source kodo jagexui, todėl ir uždraudė toliau jam gyvuoti. (ar kažkas panašaus) Aš kažkaip panašiai girdėjau, bet ir biški kitaip, kad ten nori likt prie seno, kad jei nori grafika tegu ločia RS3 ir pnš :D Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Green Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 prieš 6 minutes(-ių), Arunce_Krusty rašė: 14k pts, 4 man.................................... Vodufas abu buklerius gavo su 10k points trio tai zinai Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Voduf_Cornow Parašyta Liepos 20, 2018 Autorius Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 prieš 1 minutę, Lukas_Green rašė: Vodufas abu buklerius gavo su 10k points trio tai zinai Džiaukis kad splito gavai Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Green Parašyta Liepos 20, 2018 Dalintis Parašyta Liepos 20, 2018 Kaip komandos kapitonas pagaliau netik iscarinau vodafa ant raidu bei dropa gavau. ir ne šlamsta kai twisted buklerius. 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...