Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Afigenas_Mantas

PD ofiso bei LS Banko grobimai

PD ofiso bei LS Banko grobimai  

63 balsai(-ų)

  1. 1. Jūsų nuomonė, ar reikia šito atnaujinimo mafijoms/gaujoms?

    • Taip
      59
    • Ne
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, norėčiau pasiūlyti tikrai ganėtinai naudinga pasiūlyma, nežinau ar jis bus igyvendintas ar ne, bet manau mafijų/gaujų nariai sutiks su šiuo atnaujinimu. Kai yra grobiams ls/lv pd, kol yra padėta bomba ant narkotikų arba ginklų saugyklos, teisėsgauos nariai negali naudoti /gydyti komandos. Todėl siūliau, kad ir po ginklų ar narkotikų sprogimo (siūlyčiau pridėti čia ir LS banką, nes vyksta lygiai tas pats.), kad teisėsaugos nariai negalėtu naudoti /gydyti komandos, nes dažniausiai mafijos/gaujos nariai po saugyklos sprogimo, negali išbėgti iš ofiso, nes lauke teisėsaugos būna tiesiog per daug, jie pradeda rushint'i į vidų, ir turėdami pranašuma, tai yra /gydyti komanda, jie gali lengviau mus išsivalyti. Aš manau šiam reikalui yra Karo Medikai, jie turi atlikti šitą darbą, o ne admin'o komandos. Todėl norėčiau, kad teisėsauga ir po sprogimo negalėtu naudoti /gydyti komandos.

Papildau: Gaujų bei mafijų nariai, likę mažai laiko iki bombos sprogimo, dažniausiai daro /tpm prie savo transporto priemonių, ir bando išsivalyti teisėsaugos narius, kad jų būtų kuo mažiau ir taip jie galėtų išbėgti iš ls/lv ofiso arba LS banko. Todėl siūliau, kad tuo metu kol yra padėta bomba ls/lv ofise, arba LS banke, nesidėtų tam tikroje teritorijoje įtarimo lygis, kitaip sakant (star'ai). Nes, kai mafijos/gaujos narys nušauna teisėsaugos arba bet kokį kitą asmenį, jis gauna įtarimo lygi ir jeigu teisėsaugos narys nušauna mafijos/gaujos narį su star'ais, jis iš karto būna sugautas ir gauna jail'a. Aš manau kad reiktu tai sutvarkyti.

 

Kad jau pradėjau su viena įdėja, tai pridėsiu dar vieną, kad nereiktu kurti atskirų dviejų temų. LS bankas.

Mano manymu, tas žmogus stovintis prie saugyklos šiuo metu nesudaro jokios esmės, kai sprogsta bomba, po kiek laiko užsidaro vartai. Todėl siūlau, kad kai užsidaro vartai, mafijos/gaujos nariui jį nušovus, jie dar kartą atsidarytų, tiek pat laiko, kiek jie būna atidaryti ir po sprogimo. Manau tai mafijoms/gaujoms tikrai padėtų labiau, ir būtų didesnis užsispyrimas imti tiek narkotikų bei ginklų saugyklas, bei patį LS banką.

 

Ganėtinai nemažai pasiūlymu, bet būtent šie pasiūlymai pagyvintu mafijų/gaujų narkotikų bei ginklų saugyklų imimą, bet Ls banko grobimus.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš pilnai sutinku su šia idėja. Taip pat dar ir pridėčiau, jog kol yra /begliai sąrašas pilnas per grobimus, tai mafijom/gaujom neitų STARS už tai, kad jie lauke bando prasivalyti. Nes būna taip, kad nori išsivalyti likus mažai laiko iki sprogimo, tada gauni STARS, nespėji pabėgt ir atsiduri kalėjime, jei turi stars, nes tave nušauna teisėsaugos pareigūnas. @Afigenas_Mantas PRIDĖK ŠITĄ DAR

 

GALUTINAI TARIANT KOL YRA /liko ir KOL YRA /BEGLIAI SĄRAŠĄAS PER GROBIMĄ NEITŲ STARS MAFIJAI IR GAUJAI

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tiesiog geriau būtų padaryti tiek prie ls lv offisų imant narkus ginklus, kad kaip prie banko kažkokiu atstumu teisėsaugai neveikia nei heal nei gydytis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...