Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Black_Baron

Idėja susijusi su rybos apgavikais

Ar manote reikalinga?  

24 balsai(-ų)

  1. 1. Ar ši idėja reikalinga?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi šovė tokia mintis kuri galbūt jeigu bus padaryta bus tikrai naudinga, tik žinoma reikai jūsų pagalbos darant šią idėją. Daugelis žmonių sarge yra nepatikimi ir būna kad žmogus kuris tikrai nori pasipelnyti ryboje ir likti neapgautas lieka apgautas, taigi idėją skambėtų taip: Sukurti žvėjų nalogą žaidime ir kad prie jų vardo (scamerių) butų raidė N kažkokia kita spalva, tai atspindėtų TTT naloge esančius žmones, visai kaip su darbais, tik pvz kitokia spalva: Vardas_Pavardė (N), tai parodytų, kad žmogus yra galimai nepatikiamas ir kažkada buvo apgavęs kitą žmogų. Lauksiu nuomonių iš serverio žvejų. Nepatikimus žmones į šį sąrašą sudėtų už TTT nalogą atsakingas žmogus ar būrio vadas. Puikiai suprantu, kad visi scameriai balsuos tikrai "NE", bet prašyčiau atsižvelgti serverio komandą ir patikimus žmones.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ir.. Kaip tu tada atskirsi darbo nalogus nuo žvejybos nalogo? Atvažiuosi pas klientą o ten Run_Away (N) (N), per daug ne reikalingos informacijos bus prie žaidėjo V_P. Baikit juokus su tais žvejybos atnaujinimais, Būmeris jau yra kažkada pasisakęs, jog nedarys atnaujinimų į žvejybos pusę, nes iš paprastos veiklos ji tapo azartiniu žaidimu. Patinka azartiniai žaidimai? Eini žaist žvejybą. Bijai būt apscamintas? Naudojiesi tik TTT paslaugomis arba eini žaisti monetą, viskas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Siūličiau kitaip sistema padaryti, kad galėtum žaidėjuibsiulyti ryba kaip moneta su komanda /zvejyba V_P ir kaina tada automatiškai nuskaičiuotu sistema ir katras daugiau patrauktu tas laimėtu ir sistema nuskaičiuotu taxa 5proc nebūtu jokių bėdu kaip dabar.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš tai prieš. Yra tam patikimi tarpininkai, jei žmogus eina pirmas random'ui tai pats už save ir atsako... Nenori likt apscamintas, imi tarpininka. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...