Matas_Ammo 5.391 Parašyta Rugpjūčio 13, 2019 Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Bond_Alen Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Anti-esc Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Ne Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: taip Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: Spoileris /info lentelė: Spoileris Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : Video ilgas, tai trumpai ir aiškiai. Video prasideda paprašius paspausti esc ir taip prašiau tavęs 2 kartą, nes pirmą mane išcrashino. Nuo 20sec "paspaudei" nors aiškiai matosi, kad nepaspaudei. Paprašius /aafk parašyt sistema reagavo, nes pas tave mandresnis, bet paprašius 37sec dar kartą paspausti, vėl neišmetė ir taip iki pat video galo. 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Bond_Alen 3.261 Parašyta Rugpjūčio 13, 2019 (redaguota) nu tu supranti kad aš jo neturiu NETIKIU tavo pateiktais įrodymais lyg atsiprašant debilas kad ant pavo sedėdamas anti-esc naudočiau. Gydikis aiškiai..... P.S pildau dar bėja tik prisijunges šoki mane tikrin poto šauni reloga ir lyg nieko nematęs vėl prašai spaust Pagal mane tikrai fake ir padirbti tavo įrodymai + gi kas tau prinėręs i ruda daugiau nei gali... Krč susimastyk nes anti esc neturiu ir netikiu tavo įrodymais... Ir manes durniu gali nelaikyt o ka tai gali laikyt tik save kad kažka gali apgaut ir pateikt fake irdms. Bėja taip pat žinau tuos pačius š kurie rodo tai ko net nėra taip kad tau norima žaidėja nuversti gan lenga tad nu Sekmės tu tokiom komandom.. SARG.LRT Redaguota Rugpjūčio 13, 2019, redagavo Bond_Alen 1 1 5 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vasia_Carter 18.660 Parašyta Rugpjūčio 13, 2019 Bus pranešta administracijai 6 2 1 1 2 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse