Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jeff_Capo

Airidas_Krc

Rekomenduoti pranešimai

Anketa:

 

 

  1. Jūsų Vardas_Pavardė:Jeff_Capo
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Airidas_Krc
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai):Visų pirmą free blistas, vienas nusprendei, tema net atitiko taisyklių turėjo būti atmesta taisyklės yra taisyklės. Visi turime jų laikytis.Norėčiau būti iššimtas iš blisto.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia:Anti-Cheat narys.
  5. Įrodymai (BŪTINA):Čia ss kad neparedaguotu nieko, o čia temahO0rwQJ.png
  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime?Ne

 

Papildau: Temos nesilaikymas matai jei čia taip visi davai tada rašom nesilaikom pilną temų kur pakanka įrodymu, bet dėl taisyklių nesilaikymo atmetą. Kokias čia temas iš vis kiši kitų. Pasižiūrėk taisyklės visų pirmą. 

Papildau: Temas vpš sukėlei 2017 metų ką žn taisyklės yra taisyklės prašyčiau išimt iš blisto

 

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Čia tau paaiškinimas, nes tau nedaeina.

Citata

Peržiurima čyterio tema, jeigu įrodymai yra aiškus ir galite 100proc. Teigti, kad jis čytas, pranešate ir nubaudžiate, tačiau jeigu įrodymai yra abejotini ir nesate 100 proc. įsitikinę, kad žaidėjas čytino, būtina kreiptis į kitus komandos narius ir nuspręsti kartu.

Eilinį kartą verki, kad gauni blist'ą, nes nemoki čytinti/naudoti. Čia tavo bėdos. Paaiškinsiu tau, nes matau nesupranti aplamai nieko. Visame video pataikai viską, prašauni tik porą kulkų ir tai per kampą.

Dėl taisyklių nesilaikymo, apačioje numesiu lygiai tokias pačias situacijas. Tag'as yra tam, kad tu temą pamatytum ir galėtum atsakyti jeigu nori. Į temą atsakei, vadinasi temą matei. Vadinasi nėra tikslo atmesti temos, kurioje 100% įrodymų pakankamumas. Viso gero.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sneliukai, akivaizdus AIM. Vienintelė tavo gynyba yra ta, kad anketa buvo neužpildyta pagal taisykles. Čia ne teisėsaugos darbuotojų papeikimai, kur už kiekvieną pirstelėjimą atmeta parašytą papeikimą. Čia yra gan rimta skiltis. Tuo labiau kai visam video šaudai, tai kokių dar intervalų reikia? (Tipo nėra tokių skaičių 1-3; 5-6; 7-8; 9-10 ir t.t., tai atmest? :D) Ta taisyklė buvo įdeta tam, kad taupant savo laiką nereikėtų 5 minučių video žiūrėt, bet tai nereiškia, kad reikia viską atmest, kas neatitinka. Jeigu prižiūrėtojas pasiryžta visą peržiūrėt, tai valio, sveikintina. Ar čia dėl blogo tago? :D Skundų skiltyje pavyzdžiui iš vis niekur neparašyta, kad reikia užtagint žmogų, bet gi neatmetu tavo skundo...

Nepakanka įrodymų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...