Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Bige_Murcialago

Matas_Ammo

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Bige_Murcialago
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Matas_Ammo ir Anticheat komanda. 
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Neteisingai priimtas sprendimas, dėl cheaterių temos. 
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čiaAntiCheat. 
  5. Įrodymai (BŪTINA): 
    Spoileris

    Tema: 

    1 kulką kuri yra išauta matosi pagal lazerį, kad jos ėjimas yra pagal kampą grynai tai automatiškai galėjo užskaityti arba neužskaityti demage. 
    2 kulką priimta tvarkingai, nes matosi niekas netrugdo. 
    3 kulką yra atmetama nors užskaito sistemą, o ją užskaito per kito žmogaus užstojimą, t.y peržiūrėjus šią vietą matosi, kad žmogus gauna demage nors kitas žmogus užstoja kulką. 


    Vėliau matosi, kad kulkos kibimas nueina į sienos kampą AjjjjpH.png
    ir paskutinės kulkos matosi kaip žmogus tupiasi ir gaunasi lagas dėl atsitūpimo ir tai automatiškai negalėjo kibti. Realių vietų lieka po 1 kulką maždaug kurios dar galėjo susibuginti. 

    Ir galiausiai galima atkreipti į tai, kad visą susišaudymo laikotarpį ping/lost nekinta ir tai automatiškai galėjo sukelti problemų, dėl stovėjimo vietų. 

    Papildau: Dėl tų paskutinių kulkų kur 2 gavo irgi čia taip pat padaro ir jos nėra užskaitomos dėl animacijų 

     

     

  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne. 

@Vasia_Carter @Admin_Bumeris

 

Papildau: @Matas_Ammo, pilnai suprantu sprendimas yra priimtas bendrai komandos, o ne tavo vieno, bet neina pažymėti gi Cheaterių gaudytojų bausti. 

Ir tavo šitas išsireiškimas, kad kažkada pasigavo tai reiškiasi nežiūrim ir nesiaiškinam video ir tiesiog parašom pakanka. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Parašiau tik bendrą nuomonę. 

Spoileris

p3KNBRJ.png

Čia irgi yra gera tema 

Gal dar numest, kur cheatina. Tai galiu aš sumest. Jei žmogus kiek turėjęs valdžią pasigauna su cheatais, tai kokios problemos? Čia suskubo Saidas, kad direktorių blisto negautu?

 

Dar pridėsiu, kad sukarpei visus įrodymus, bandydamas įrodyti, kad "VIENINTELIS" ten stovėjęs žmogus, kuris šaudė buvo? Daug nekalbėsiu, jei kažkam reikės, galėsiu litanke parašyt ir pateikti visus akivaizdžius įrodymus.

 

Sutalpinsiu viską į spioler, kad neužimti daug vietos

Spoileris

Jūsų testavimas yra menkas ir apgaulingas. Klausiat kodėl? Nes tik viena žmogų rodot, kuris už kampo šaudė. Atkreipkit dėmėsį į Skimaska(ar kaip ten jo nick, nes tingiu žiūrėti) Jis išlindęs kuo toliausia ir jo kulkos nelimpa. Stulpas nedarė jokio blogo dalyko, dėl kurio galėjo nelipti, c-bugas ar slydynėjimas buvo subugintas jau po viso šaudymo, tai reiškia, kad jis jokios įtakos neturėjo. 

Kalbant apie kulkas, kurios buvo šaudytos per kampą, tai atimkim vieną, kuris aiškiai matosi ir pateikta pas jus įrodymuose. Nelimpa 3 kulkos tikrai, o jos turi lipti, tai čia viskas gerai. Pingas ir fps kinta, jokio lago nematyti.

 

 Dėl šitos temos jau turėjai būti nušalintas, bet aš nusprendžiau, kad galima galėjo tau nelimpti, nes konkretus žmogus vienas tik šaudė ir nelipo. Pats Bumeris yra sakęs, kad nekišti, kai nuo vieno žmogaus tik nelimpa. Tai čia ne daug laiko praėjo ir galima pakeisti nuomonę į bus nubaustas, tai taip ar taip tu jau bliste.

 

Jei tu manai, kad čia yra vistiek free blistas, tai neverta imti valdžių. 

 

 

Ir čia visi šie blistai iš šių metų ir tai ne visi. Tai kiek naudojai ir naudosi. Tai nebeturiu, ką ir jau parašyti

 

Visi verkiat, kad nori normalių karų, be cheatų. Paskui verkiat būsenuose, kad mirusios mafijos/gaujos... Tai jūs ir paverčiat tokias, o ne mes. Mes tik sprendžiam nuosprendžius ir filmuojam, kurie cheatina. O tie cheateriai esat jūs, kurie ir žlugdot jas.

 

Pacituosiu Vasios žodžius, kuris yra seniau rašęs/sakęs "Komanda skirta priiminėti bendrus sprendimus ir stebėti cheaterius žaidime" Tai bendri sprendimai yra priimami, tai tuo ir pasakyta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...