Bardakas_Kaunas Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 (redaguota) Vardas? Deividas Pravardė? Blauzda Amžius? 21 Zodiako ženklas? Dvynys Kur gyveni? Kaunas Kuo mėgsti domėtis, gal kokius būrelius lankai? Tinkliniu, bei žaidžiu profesionaliai tinklini. Ką veiki laisvalaikiu? Leidžiu laiką prie kompiuterio arba išlendu į miestą pasikulturint :D Kiek laiko žaidi serveryje? Manau pakankamai ilgai :) Ar ilgai žaidi SA-MP? Tikslios datos nežinosiu tikrai. Kokius filmus mėgsti? Veiksmo, trilerius ir kartais su kokia mergyte drama galima pasižiūrėt vieną akim. Kokios muzikos klausai? Įvairios viskas priklauso su kuo esu ir koks vaibas. Mėgstamiausias sportas? TInklinis Mėgstamiausias aktorius/ė? Kaip ir neturiu. Kas yra tavo autoritetas? Wilfredo Leon Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Smagi publika. Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) - Turi brolių, seserų? Broli. Koks tavo gyvenimo tikslas? Pasiekti aukštumas tinklinyje. Kokie tavo privalumai? Čia jau kiti geriau žino, nei aš. Kokie tavo trūkumai? Čia jau kiti geriau žino, nei aš. Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Spoileris [/URL] Redaguota Lapkričio 18, 2021, redagavo Death_Needle 2 1 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Geriausias_Pasaulyje Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sv Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Donce_Quattro Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sveikas malonu :dDDDD Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kentas_Yees Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sveikas Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kenji_Yamamoto Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 sveikas sugrįžęs Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Bardakas_Kaunas Parašyta Lapkričio 18, 2021 Autorius Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 prieš 1 min., Kenji_Yamamoto rašė: sveikas sugrįžęs Sveikutis, dekui dekui uz silta sutikima atgal :D Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Rico_Shot Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Zdarova zajibali Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Boombastic Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sveikas, malonu! Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Louie_Black Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sveikas malonu, sėkmės. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Aurimas_Mostvila Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Sveikas, malonu ! Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Ernest_Bumbul Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dalintis Parašyta Lapkričio 18, 2021 Dėl amžiaus tai meluoja, bičui 35, nepasitikėkit! Sveiks vergs. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Just_Seed Parašyta Gruodžio 1, 2021 Dalintis Parašyta Gruodžio 1, 2021 (redaguota) Sveikas draugs, sekmės kylant. Pasiekimai Buvęs medikų ⚡GMB⚡ narys. Daugkartinis Mafijos/Gaujos įgaliotinis. Redaguota Gruodžio 1, 2021, redagavo Just_Seed 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Gytis_Pooq Parašyta Gruodžio 1, 2021 Dalintis Parašyta Gruodžio 1, 2021 Sveikas malonu sėkmės. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Bardakas_Kaunas Parašyta Gruodžio 2, 2021 Autorius Dalintis Parašyta Gruodžio 2, 2021 2021-11-18 at 12:16, Geriausias_Pasaulyje rašė: Sv seve prieš 6 valandas(-ų), Gytis_Pooq rašė: Sveikas malonu sėkmės. Sveikas, man taip pat malonu :) prieš 8 valandas(-ų), Just_Seed rašė: Sveikas draugs, sekmės kylant. Pasiekimai Buvęs medikų ⚡GMB⚡ narys. Daugkartinis Mafijos/Gaujos įgaliotinis. Sveikas, dėkui. 2021-11-18 at 17:26, Ernest_Bumbul rašė: Dėl amžiaus tai meluoja, bičui 35, nepasitikėkit! Sveiks vergs. 41man, seve. 2021-11-18 at 16:43, Aurimas_Mostvila rašė: Sveikas, malonu ! Sveikas, man taip pat :) 2021-11-18 at 14:05, Lukas_Boombastic rašė: Sveikas, malonu! Labas. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Joseph_Forelli Parašyta Gruodžio 3, 2021 Dalintis Parašyta Gruodžio 3, 2021 Sveikas malonu, sėkmės. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...