Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Martynas_Stg

Emilis_Evil

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Martynas_Stg
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Emilis_Evil
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): 1. Nusižengimas free mute, be jokio reason mane užmutino 7200s. 2. Nusižengimas free banas už blogus mutes, turiu visus įrodymus kad netinkamai yra naudojamos /d komanda, kad viskas būtu pagal taisykles, man buvo uždėtas nepagrystas ban.  Dar norėčiau datėti kad šiuo acountu naudojas dar mažiausei 2 asmenis, pranešiu dėl šito pagrindiniam administratoriui kad sutikrinu.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čiaModeratorius
  5. Įrodymai (BŪTINA):
     myTjka8.png
     
  RkYRG9V.png
Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 9 min., Emilis_Evil rašė:

tai kur tavo tie įrodymai /s ne tam 15:04? kartais chebra mouthbreatheriai būnat

 

i4L9RTH.png

Viskas tvarkoi dabar galime įkelti įrodymus. Aš jums sakiau Saidas parašys papeikimą iškarto atsakau. Žaidžiu šitam serverija nuo maždaug 2012 didžiaja dalį esu praleides mafijose, manau žinau ganetinai gerai taisykles. Mano žiniom (pasitikslinau dar su NGPT) kad laikas nuo kada yra užimta turi buti. Privaloma kai skelbe per /d raide. Aš užmitinau už /s bet esmės nekeičia tiesiog greitai parašiau (d prie s priepat) Laikas mutes buvo tinkamas ir pagrystas. Aš jums sakiau rašyti papeikima idėjai man bana net neklauses + dar negavau atsakymo už ką  mute. Tu kai moderatorius privalėjai paklausti manęs ar turiu įrodymus, tu man uždėjai bana 6val net nepklauses. + net nežinom dar ar čia į šita acc prisijunge tikras Emilis.

 

 

QkwUS36.png [/spoier] manau data ir laika visi matom kada buvo rašyta per /d

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Emilis_Evil rašė:

Netycia sumaišei /d ne tam su /s ne tam vakar 15:04 :D nesicackinu, mafijos direktoriui karo metu maišei, tai ir užbaninau. Patikrinau botą ir tiek, kita kartą žiūrėk už ką mutini.

 

h7mANVw.png

Esmės nekeičia, kaip g modas privalai manęs prašyti nors ir į privata įrodymus. O ne kaip tu sakai nesicackinti.. :) Tik parodai kad nesi tinkamas šituose pareiguose. Ir dar laukiu atsakymo už mute mano. Ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...