Juozas_Bareikis Parašyta Balandžio 24 Dalintis Parašyta Balandžio 24 Norėčiau gauti uban nes uzbanino už klausimą tik o iš kur man žinot ar galima klaust Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
1 Deividas_Bayern Parašyta Balandžio 24 Dalintis Parašyta Balandžio 24 Labas. Šitoje skiltyje rasi visą reikiamą informaciją. https://sarg.lt/index.php?/forum/14-atsibaninimas/ 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Brandon_James Parašyta Balandžio 24 Dalintis Parašyta Balandžio 24 Atsibaninimas - SARG.lt - Populiariausias SAMP serveris Lietuvoje Čia gali užpildyt anketą ir tikėtis Dievo palaimos. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
0 Greg_Scarpa Parašyta Balandžio 25 Dalintis Parašyta Balandžio 25 prieš 15 valandas(-ų), Juozas_Bareikis rašė: Norėčiau gauti uban nes uzbanino už klausimą tik o iš kur man žinot ar galima klaust o jei neatbanins teks siųstis kreditus ir atsibanint pačiam, unban kaina 100 kreditų Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Norėčiau gauti uban nes uzbanino už klausimą tik o iš kur man žinot ar galima klaust
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse