Eiti į turinį
Viena_Meile

7KVARTALAS

Rekomenduoti pranešimai

d5aToNM.png

 

"Girdėjai, kvartalas ir vėl pagauti už pinigų plovimą", "kvartalas ir vėl pasigavo už ginklų kontrabandą" - Šie žodžiai iš mūsų šalies gyventojų lūpų skambėjo ne taip ir senai, prieš 20 metų, tačiau pagrindiniam gaujos vadeivai išėjus iš kalėjimo, viskas pasikeitė. 7KVARTALAS yra galinga ir pavojinga nusikalstama grupuotė kuri veikia šešėlinėje erdvėje. Ši grupuotė garsėja savo organizuotumu, nusikalstamomis veiklomis ir įtakingu vaidmeniu vietos nusikalstamumo kontekste. Gaujos fragmentai dėliotis pradėjo dar 1974 metais, kaip gaujos galva Viena'Meile ir jo pusbroliai The'Bass ir Jeremy'Dmax pravežė stambią narkotikų siuntą iš Meksikos (Meksika) į Kaliforniją (JAV). Tuomet jiems pavyko išsisukti iš kalėjimo gniaužtų, o teisėsaugą užčiaupė pinigais. 1982 metais, kovo 25- ąją (lygiai tą pačią dieną kaip prieš 8 metus) gaujos užsakytas žudikas nužudė Kalifornijos vyr. seržantą, kuris nebuvo paperkamas, o ,,7KVARTALUI" atsivėrė visi keliai į nusikalstamą veiką.

 

9DVq40M.png

Prekyba narkotikais

Vienas iš pagrindinių 7KVARTALO veiklų yra prekyba narkotikais. Jie užsiima tiek vietinio, tiek tarptautinio masto narkotikų prekyba. Grupuotė turi plėtros tinklą, kuriame narkotikai nepastebimai patenka į kitas valstybes, o didžiausia kvaišalų infrastruktūrą 7KVARTALAS yra išvystęs Afrikos pietinėje dalyje, Europos vakaruose. Jie naudoja įvairias gudrybes ir neteisėtus metodus, siekdami išplėsti savo veiklą ir uždirbti didelius pinigus. Šios frakcijos pagrindinės smegenys yra The'Bass.

 

SvAsLQs.png

Smurtas ir prievarta

7KVARTALUI smurto ir prievartos tema taip pat nėra nauja. 1981 metais, dar prieš pat vyr. seržanto nužudymą, už reketą, smurtą ir prievartą dėl 5 milijonų skolos 7KVARTALO žmonės, tarp kurių buvo ir gaujos vadeivos pusbrolis Jeremy'Dmax nužudė tris (1964m., 1966m., ir 1958m.) gimusius vyrus, už tai du septinto kvartalo gaujos struktūros žmonės į kalėjimą sėdo septyniems metams. 7KVARTALO gauja dažnai naudoja fizinį smurtą, grasinimus ir prievartą norėdami pasiekti savo tikslus ir išlaikyti savo veiklą, tai apima žudynes, išnaudojimą ir keršto veiksmus prieš tuos, kurie trukdo jų operacijoms arba yra jų konkurentai. 

 

7Jx4Jqw.png

Pinigų plovimas

Kodėl pinigų plovimas yra vadinamas ,,pinigų plovimu"? Dėl šio išsireiškimo dėkoti galite gaujos vadeivai - Viena'Meile. Pastarasis, norėdamas legalizuoti iš neteisėtų veikų surinktus pinigus daugybėje JAV valstijų įkūrė skalbinių plovimo mašinų verslą. Taip atsirado išsireiškimas ,,pinigų plovimas". 7KVARTALAS garsėja savo įtraukimu į pinigų plovimo schemas. Jie naudoja įvairias taktikas ir neteisėtus metodus, kad legalizuotų savo nusikalstamai įgytus pinigus. Tai gali apimti neteisėtų verslų, faktinių įmonių arba net tarptautinių finansinių operacijų kūrimą.

 

 

Luca Cantù (Viena'Meile) 

pDT2yAU.jpg

Luca turėjo Italų kraujo, bet šis Italijoje per savo gyvenimą buvo tik keletą kartų, susitikti su savo giminėmis kurie jam pačiam buvo lyg svetimi, kažkur panašiai kaip matytižmonės ankščiau prasilenkiant gatvėje, o iš tiesų iš senų tėvelių albumų. Luca tėvai buvo emigrantai Gianluigi ir Francesca - Cantù. Tėvas užsiimdavo smulkiausiais nusikaltimais, nuo vagysčių iki reketų su savo bendražygiais, prisidengdamas tuo, kad dirba medienos fabrike, tėvas priklausė Dioli familiai. Mama augino dar dvi Luca's seses bei jį patį, šis buvo pats vyriausias iš vaikų šeimoje. Luca - ramaus būdo, šaltų akių, veido.. Niekada nebuvo pats stipriausias, bet pasižymėjo savo sumanumu ir savo jėgą išreikšdavo kitaip. Kaip obuolys nuo obels netoli rieda taip ir Luca nuo savo tėvo žaidimų net ne toliau nuėjo... Vos jau būdamas 12 metų, šis savo mikliom, mažom rankutėm sugebėdavo aprūpinti savo draugus pačiais skaniausiais prospekto obuoliais bei kriaušėmis. Pirmas susitikimas buvo. 17-os metų neteko tėvo, paliko vienas šeimoje vyras, šeimą rėmė Dioli šeima, kadangi kaip ir buvo minėta jų tėvas jai priklausė. O kas nutiko tėvui? Vagystės metu, negro kilmės policininkas peršovė Gianluigi kiaurai ir šis nukraujavo. Šeima sunkiai tai pakėlė, Luca pradėjo užsiimti stambiom vagystėm, vos jau būdamas 20 - ies, šis buvo teisiamas už smarkų žmogaus užpuolimą su lenta, bet kaltinimai buvo atsiimti nukentėjusio, nes šiam buvo sumokėta didžiulė pinigų suma kurios atsisakymas būtų buvęs - pražūtingas. Luca visada siekė maksimalizmo, žmogus su didžiulėmis svajonėmis, lakioja kaip paukštis padebesiais kaip mes kalbam apie jo mintis. Prilaiko lengvą meilę menui, nors pats tuo neužsiima. Kišenėje ginklo be priežasties nesinešios, nes neprijaučia, kad jam to reikia kol nėra karo, jaučiasi diplomatiškas, domisi politika ir kokias smegenis bei fizinę formą reikės valdyti šiandien. Pats Luca studijavo teisės mokslus, nes žinojo, kad save šiam pasaulyje su tuo realizuotų teigiamai (narpliojant draugų problemas, užsikalti papildomo nešvaraus pinigo). Bet ,deja, tai neišdegė, nes Luca kaip ir buvo minėta - 20ies metų buvo teisiamas ir to nepakeltų joks universitetas. Pats priklauso 7KVARTALO šeimai, užima gaujos vadeivos pareigas. Tarp daugelio mafijos narių, Luca nėra pasižymėjęs kaip grobuoniškas galvažudys.

 

Frank Carbo (The'Bass) 

Esf6M0l.jpg

Frank kilo iš mažo, Italijos provincijos miestelio - Sauris. Nuo pat vaikystės, neramaus būdo vaikinukas krėsdavo šunybes, gaudydavo kiemo kates ir mėtydavo jas nuo pastato stogų, galvodamas, kad laukinės katės taip vers savo kojas į viršų. Kitaip išsireiškiant - mirs. Frank yra sadomazochistas kuris ir pats mėgaujasi savo skausmu. Dar būdamas paauglys veldavosi į muštynes prieš stipresnius vaikinus, taip norėdamas pademonstruoti savo jėgą, bet dažniausiai viskas eidavosi taip, kad Frank gaudavo stipriai į kaulus ir tai jam keldavo šypseną. Šio motina Aura Carbo vedė sūnų pas psichiatrus, psichologus matydama, kad jos vaikui kažkas ne taip. Visa paauglystė prabėgo ant vaistų. Šioje šeimoje nebuvo tėvo, tėvas sirgo sunkia plaučių liga ir mirė, pats tėvas nebuvo blogo būdo, dirbo mažoje parduotuvėlėje pas serą Augusto. Suaugęs Frank, buvo moterų numylėtinis, negalėjo nei viena praeiti pro šalį įdėmiai jo nenužiūrėdama, o pats Frank tuo naudojosi ir pačiais savo jaunystės metais turėjo daug merginų, šaltiniuose yra įrašyta, kad Frank turi daugiau nei tris nesantuokinius vaikus. Kaip prasimanydavo pinigų?  Vagystės, darydavo savotiškas rinkliavas, liaudiškai tariant buvo įkūręs savo nelegalų verslą, nors ir pats žinojo, kad už jo nugaros kvėpuoja miestelio viršiausias žmogus, kurio vardo dabar net nebeverta minėti, nes jo nebėra gyvųjų tarpe, šituo klausimu pasidarbavo pats Frank, todėl šiam reikėjo palikti savo mylimą miestelį. O kaip ir kiekvienas tų dienų žmogus, taip ir Frank svajojo apie išsvajotą JAV,  jis paliko savo motiną žadėdamas sugrįžti, bet kuo toliau, tuo labiau jis vis ją pamiršdavo, nes šis nebuvo vienas iš tų šeimos žmonių, jam nerūpėjo emocijos, nuomonės. Jis buvo susikoncentravęs tik į verslą ir kuo užsidirbti daugiau pinigų, su laiku vis labiau ir labiau auga tas psichopatiškas noras turėti kuo daugiau pinigų, kaip ir pati psichinė Frank būklė. Striprūs vaistai, metilmorfinas nebuvo svetima jaunam žmogui, jis tiesiog negalėdavo suvaldyti savo pykčio priepuolių. Prasidėjo žudymai, tai dar vienas naujas būdas užsidirbti pinigų, jam buvo nesvarbu - jaunas ar senas žmogus, bet jis pats to nesuprato, kad nuo to jam vis labiau ir labiau sukasi makaulė. Dabar būdamas vidutinio amžiaus vyriškis, Frank ir toliau gyvena tokį gyvenimą lyg leistų aitvarą, konstatuojama, kad jo rankomis yra pražudyta virš 100 žmonių, praleidęs kalėjime kelis metus už nelegalius versliukus Frank yra vienas iš 7KVARTALO šeimos lyderių, turintis labai didžiulę balso teisę šeimoje, vis dar neslepiantis savo noro reikalus tvarkyti pats.

 

Alfredo Gustavo Ayon (Jeremy'Dmax)

81nhhS8.png

Alfredo gimė mažame Italijos miestelyje - Porto Santo Stefano. Dar jam negimus jis buvo paliktas tėvo ir paliktas auginti vien tik motinos. Jo mama buvo mokytoja, netoli namų esančioje mokyklėlėje, kur mokėsi ir pats Gustavo. Jau nuo mažens motina pastebėjo jo neeilinius gabumus mokslui, todėl visada spausdavo siekiant dar geresnių rezultatų juose. Alfredas buvo susitelkęs vien tik į mokslus, todėl jam buvo gana sunku susirasti draugų. Baigęs mokyklą Gustavo motina nusprendė vaiką leisti į kunigų seminariją, kadangi tais laikais tai buvo geriausias būdas įgyti išsilavinimą būnant neturtingos šeimos nariu. Alfredas, nors ir labai gerai besimokęs, bet Dievu niekada nesižavėjo, todėl suprato, kad jis negali tapti kunigu. Nors mama primygtinai reikalavo stoti į kunigų seminariją Gustavas atsisakė ir taip susipykęs su motina nusprendė iškeliauti į JAV. Tik atkeliavęs į JAV Gustavo pajautė dar didesnį skurdą, todėl pradėjo užsiiminėti nešvariais darbeliais. Viskas prasidėjo nuo paprastų žmonių apiplėšinėjimų, vagysčių. 

 

Šeimos nariai, be kurių 7KVARTALUI būtų sunku verstis

@Rytis_Sandwich

@Jason_Sorreno

@Black_Umo

@Jonny_Skywalker

@John_Heredity mergų viliojimo specialistas

ir kiti.

 

@The_Bass @Jeremy_Dmax

Redaguota , redagavo Viena_Meile
  • Patinka 6
  • Haha 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 min., Nojakas_Parastukinas rašė:

Šūdiniausias klubas. Per 5min su sajanu išnešėm į orą šiuos jaunuolius arenoje.

 

Mokytis ir mokytis jums iš geriausio.

2023metais bahūras bando kažka įrodinėti :DDDD

  • Haha 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...