Eiti į turinį
Greg_Scarpa

Pasiūlymas vasaros laikotarpiui pakoreguoti taisykles direktoriams

Reikia?  

46 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Vasara, šilti geri orai, daug kam atostogos, kad ir kaip norisi pažaisti, bet ne visada užtenka laiko. Direktoriai renkami kas savaitę, nes neišlaiko, darbuotojai pastoviai keičiasi, nes dažniausiai išmetami dėl neaktyvumo. Čia jau nežiūrint ar tu direktorius ar tik darbuotojas. Mintis tokia, kad šiek tiek pakeisti taisykles direktoriams ir direktoriai galėtų pakeisti taisykles savo darbuotojams vasaros laikotarpiu.

Tarkim direktoriams būtų leidžiama prisijungti į žaidimą rečiau, nebūtina rinkti minimumo, bet forumas, įspėjimai, rangai, atrankos ir veiklos būtų sutvarkytos, padarytos ir darbuotojai būtų laimingi.

Darbuotojams taip pat būtų galima pakeisti taisykles. Tarkim dienos minimumą sumažinti iki tarkim 30min, arba leisti imti minimumą kas antrą dieną.

Taip pat būtų galima imti neaktyvumus dažniau ir ilgesniam laikui.

@Beliunas_Justas @Bige_Murcialago ką galvojat?

  • Patinka 8
  • Už 5
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 min., Bige_Murcialago rašė:

Tokie direktoriai pastoviai teturi pora darbuotojų, nes niekas neina pas jų jei valdžia neaktyvi. Tai geriau jau duodame direktoriu žmogui kuris turi laiko ir žaidžia ir stengiasi kažką daryti, o ne ,,ŽINOMAS", bet nesijungs į žaidimą. 

 

Dėl laiko keitimo tikrai nebus, nes kam išviso eiti į darbus jei tik po 30 minučių teturi laiko. 

Neaktyvumai manau ir taip yra pakankamas laikas ~ 10 dienų grubiai. Atmetus savaitgalius lieka žmogui praktiškai puse mėnesio neaktyvumo tai sakyčiau pakankamas laikotarpis ir didinimo tikrai nebus. Nes jei per mėnesį tesugebi 2 dienas pažaisti po valandą tai kam darbintis į darbus. 

 

O dėl savaitinio minimumo yra darbų sąraše, bet yra tam tikrų niuansų kurie tai stabdo, nes norisi paleist idėją jog neturėtų spragų ir neapsunkintu direktorių labai. 

už ką tu man taip???

  • Ačiū 1
  • Haha 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...