Eiti į turinį
Domis_Molecule

Klubu pakeitimas į šeimas

Balsavimas  

72 balsai(-ų)

  1. 1. Ar esate už šiai idėjai?

    • 69
    • PRIEŠ
      3


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi


Senai jau masčiau pasiūlyti šį pasiūlymą, bet vis atidėliodavau. Šis pasiūlymas yra susijęs su klubu atnaujinimu arba kitaip sakant jų pakeitimu į šeimas.
Kaip ir žinom klubai serveryje yra apmirė jau ilga laiką, kaip ir pats serveris, manau šiuo metu yra būtinas koks nors kuriozinis atnaujinimas šiam serveriui.
 

Apie pasiūlymą:

Kiekvienas žaidėjas galėtu kurti savo šeimą, pvz. vyriausybėje susimokėjęs tam tikra pinigine sumą ir turint tam tikra patirties tašku lygi,
žaidėjas gauna visas privilegijas kurti šeimą, pasirinkti šeimos spalva ir sugalvoti savo šeimos pavadinimą. Savo namą ar sklypą gali paversti šeimos būstine/bazė. Namo/Sklypo spinta paversti šeimos nariams ginklų ir narkotikų sandėliu,
šeimos leaderis gali duoti nariams tam tikrus rangus kurie duoda permissionus pasiimti iš namo spintos tam tikra kieki ginklų ar narkotikų(šeimos leaderis nustato pagal rangus kiekį kiek ko gali pasiimti iš spintos) taip pat ir laiko trukme, kas kiek laiko jie gali tai daryti, pvz. deaglo 250kulkų kas 10-15minučių.

Spoileris

UGBLaPo.png


 

Šeimų karai:

Tikriausiai dauguma jau yra užmiršę, kad nevaliutiniai verslai vis dar egzistuoja serveryje, puiki proga juos išnaudoti, po nevaliutiniu verslu atsiranda naujas užrašas "Valdo: Šeimos pavadinimas".
Nevaliutiniai verslai tampa šeimų karo zonomis. Pavyzdys kaip viskas turėtu atrodyti, atvažiuoja šeimos leaderis su savo nariais prie nevaliutinio verslo ir pamato, kad šis verslas priklauso kitai šeimai ir taip jie nusprendžia ta verslą užgrobti ir pasiimti ji sau.
Užpuolus kitos šeimos verslą iš kitos šeimos turi būti nors 5 online tuo pačiu metu, prasidėjus karui/grobimui atsiranda laikmatis 15:00 minučių, per kuri laiką turi atvykti šeima ginti savo verslo ir per 10minučių gali pasirinkti jiems patinkančias pozicijas šiam grobimui ir tiktais likus 05:00 gali pradėti šaudytis.

Spoileris

 


apsiginus ar pasisavinus verslą atsiranda jūsų šeimos pavadinimas po verslų.

Spoileris

UNJh0rn.png


Karai su teisėsauga:

Tai nėra būtinybe šeimų sukurimo pradžioje, labiau ateityje, manau būtų galima padaryti daugiau veiklos ir teisėsaugai, kaip ir gaujos/mafijos galėtu padėti sprogmenį los santos/los venturos ofisuose ir mėginti pasisavinti narkotikus ar ginklus kuriais jie papildo šeimos spinta/sandėli.
Teisėsaugos nemalone užsitraukus šeimą taip pat būtų pavojuje, kadangi teisėsauga galėtu mėginti padaryti reida šeimos namuose ir šeimos nariai turėtu ginti savo namų teritorija nuo teisėsaugos, teisėsaugai laimėjus, šeima prarastu 10-20% spintos atsargų.

 

Šeimos tr. priemonės:

Kiekvienas šeimos narys galėtu suteikti prieiga prie savo automobilio, kitaip tariant padaryti jį šeimos transporto priemonė, kuria galėtu naudotis kiti šeimos nariai.
Transporto priemonė galėtu pasiimti esant namų zonoje su komanda /str, atsiradus lentelei, pasirenkate norima automobili. 

Spoileris

k5ExK7z.png

 

Šeimos patirties taškai tarp /xp:

Palikti ta patį "klubiečio" xp tarp /xp tiktais pakeisti jo pavadinimą "šeimos nario" xp ar kažkaip kitaip, kaip kiltu šeimos nario xp, principas toks pat kaip ir su klubais, bet tiktais būnant verslo grobiamoje/ginamoje zonoje.
 

Pinigai:

Šeima gautu kas 24valandas, 23:59 - 00:00 išmoka nuo savo turimu verslų po 100-500€, tarkim šeima turi 5verslus ir 00:00 į šeimos fondą /sfondas atsirastu papildymas 5*200€ = 1000€
 


Kaip ir viskas, ką norėjau pasiūlyti, palikite savo balsą viršuje, bei būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonė ar net ir koki papildymą šiam pasiūlymui.

Redaguota , redagavo Domis_Molecule
  • Patinka 15
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

100 proc duodu kad niekas nepirks tos seimos nes kokia warke per diena 5k gaut, manau reiktu padaryt kad uz 1 versla 50k-100k uziimta gautum per 24h ir butu koks 10 werslu kuriuos tik galima butu uziimt, o del gun tapati padaryt kaip ir m/g kad eitu padet kurioj nori wietoj deze o narku net nedet spintos nes 0 point kaip gali is np nupirkt 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 15 min., Sanchez_Lakers rašė:

100 proc duodu kad niekas nepirks tos seimos nes kokia warke per diena 5k gaut, manau reiktu padaryt kad uz 1 versla 50k-100k uziimta gautum per 24h ir butu koks 10 werslu kuriuos tik galima butu uziimt, o del gun tapati padaryt kaip ir m/g kad eitu padet kurioj nori wietoj deze o narku net nedet spintos nes 0 point kaip gali is np nupirkt 

Gerai, mafijose/gaujose išvis nieko negauni apart premijų, klubuose reikia pratupėt pusdienį prie kuziimti, kad nors 200k surinkt, aš parašiau pasiūlymą, o jau kokias sumas nustatys jau čia bumerio reikalas, kad nebūtų nuskriausti šeimos leaderiai ir pati serverio ekonomika, o dėl gun dėžes, kam jos reikia jeigu yra namų spintos kurios realiai yra tik ant vaizdo, np nevisa laiką dirba ir ne visada gali pasiimti narkotiku kada nori, o jau kaip spintos atsargos eina į pabaiga tada jau užsipildai spintą iš np/gp. 

Redaguota , redagavo Domis_Molecule
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...