Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Istorijos - Helovinas

Rekomenduoti pranešimai

nSPs8vz.png

 

Sveiki, turime dar viena švente, gal ji ir nėra labai švenčiama Lietuvoje, bet mes ja paminėsime, tai yra Helovinas, šis eventas yra labai paprastas, jūs turite sukurti istorija susijusia su sarg (istorija turi būti baisi) kuo įdomesnę istorija tuo daugiau šansų laimėti valiutos ar kreditų, istorijos turi būti neįžeidžiančios, jose galite minėti ir serverio žaidėjus, dalintis nuotraukomis padarytomis serveri, tam kad dalyvauti šiame konkurse ir pretenduoti į prizą privalote laikytis tam tikrų taisyklių, jas rasite apačioje.

 

TAISYKLĖS

Privaloma per 1 valandą redaguoti anketą

Istorija negali būtį spalvotas, leidžiama viena spalva

Forumo slapyvardis turi atitikti visas taisyklės tai yra žaidime ir forume toks pats

Laimėtas prizas atiteks tam Vardas_Pavardė kuris ir bus čia užpildęs, prizas neperduodamas

Draudžiama kurti anketas nesusijusias su tema,nesąmoningų anketų kūrimas taipogi draudžiama už tai griežtai būsit baudžiami

Privalot laikytis bendrų forumo ir šios skilties taisyklių ( neįžeidinėti, nesikeikti, nenaudoti trumpinių, barbaristinių žodžių)

 

 

PRIZAI:

 

 

Bus trys prižinęs vietos, didžiausias laimėjimas 24 valiutos, viskas priklausys nuo istorijos įdomumo, jeigu atsiras daugiau nei trys istorijos tokios kurios bus įdomios galės laimėti ir kreditų

Istorijas galit rašyti iki 2023-11-04 18:00

 

PAGRINDINIS KONKURSO REMĖJAS @Tautrimas_Juska

  • Patinka 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Viena naktį sarg.lt serveryje važinėjau su sultan transporto priemone, ir privažiavęs prie wang cars mašinų parduotuvės pamačiau kad Vaidelis (Hydra_Pilot) vėl kabina merginą sarge kad galėtu abu važinėti po lv ratus ir kelti ridą; tačiau šį kart situacija buvo šiurpesne, nes Vaidelis norėjo kažką blogo padaryti su ta mergaitę (išrūrint, ištratint, fitimiti ir t.t) jie nuvažiavo į ūsių bazės garažą. Vaidelis buvo jau pasiruošęs, bet dienos herojus Deividas_Gugugi su ginklu desert eagle sustabdė vaidelį, nušovė ir nusiuntė į kapines ir t.t vėliau ten buvo laidotuvės numyžo kapą visi. Pabaiga. ( dok vlt labai stengiaus maldaujuuuuuuuu)

Redaguota , redagavo Sweet_Braske
  • Patinka 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vieną tamsią ir priblokštančią naktį, SARG.lt serverio žaidėjai patyrė siaubingą įvykį, kuris visiems paliko ilgalaikį prisiminimą. Tai buvo Helovino vakaras, kai serverio administratoriai nusprendė surengti ypatingą šventę, kurios žaidėjai laukė su dideliu susidomėjimu. Tačiau niekas iš jų neturėjo įtarimų, kad ši Helovino šventė taps tikru košmaru.

Kai žaidėjai prisijungė prie serverio, jie pastebėjo keistus simbolius ir pranešimus pasirodančius žaidimo chate. Tai buvo nežinomos kilmės žinutės, kupinos siaubo ir paslapčių. Kai kurie žaidėjai pradėjo rašyti apie tai forume, bet jų pranešimai staiga dingo, paliekant tik tuščius puslapius.

Priešais žaidėjus atsivėrė tamsus ir siaubingas pasaulis. Serverio žaidimo aplinka pasikeitė: buvusi žaidimo aplinka tapo iškraipyta, kraujas tekėjo upėmis, o nekalti žaidėjai buvo užgrobti siaubingųjų būtybių. Kartu su siaubu atėjo ir nežinomi žaidėjai, pasivadinę "Tamsos legionu". Jie buvo apsivilkę siaubingais kostiumais ir prisijungė prie kovos su kitais žaidėjais. Jų tikslas buvo užgrobti šito serverio valdžią ir sužlugdyti kiekvieną žaidėją, kuris stovėjo jiems kelyje.

Žaidėjai buvo priversti kovoti už savo išlikimą ir išspręsti paslapčių kupiną užduotį, kad galėtų ištrūkti iš šio siaubo. Visoje žaidimo aplinkoje buvo užrašyti užrašai, kuriuose parašyta apie tamsią praeitį ir siaubingus įvykius, kurie įvyko serverio praeityje. Tačiau kuo toliau žaidėjai patekdavo į žaidimą, tuo labiau jie patyrė siaubą ir mirties jausmą. Jie buvo persekiojami, o jie patys pradėjo gauti keistus pranešimus tiesiai į savo kompiuterių ekranus. Kai kurie žaidėjai net pradėjo pastebėti, kad siaubingos būtybės iš žaidimo pasirodydavo ir tikroje gyvenimo aplinkoje. Naktis virsta diena, bet siaubas neatsitraukia. Žaidėjai susibūrė kartu, bandydami išspręsti mįsles ir rasti išeitį iš šio siaubo. Jie suprato, kad tamsi praeitis ir tamsūs serverio įvykiai buvo susiję su tamsiuoju Helovino vakaru. Jie turėjo atskleisti Helovino vakaro paslaptį ir išlaisvinti save iš šio siaubo.

Laikas visai sustojo, o žaidėjai pradėjo atskleidinėti paslaptį ir rinkti įrodymus. Jie surado senus forumo pranešimus ir prisiminė žaidimo įvykius, kurie buvo susiję su tamsiais ritualais ir užkeikimais. Pasirodė, kad serverio kūrėjai buvo susiję su tamsiomis galiomis ir naudojo serverį kad per jį galėtų plėtoti tamsius ritualus ir siūsti siaubingas būtybes į realų pasaulį.

Žaidėjai susirinko priešais serverio administraciją, kuri buvo nuversta ir apgailestavo dėl savo veiksmų. Bet tai buvo per vėlu. Siaubingos būtybės užpuolė žaidėjus ir pradėjo juos valgyti. Siaubas pasiekė ne tik žaidimo pasaulį, bet ir realų gyvenimą. Žaidėjai buvo priversti kovoti už savo išlikimą ir ištrūkti iš šio siaubo.

Priešais juos atsivėrė keistas portalas, kuris buvo tamsių jėgų šaltinis. Jie suprato, kad jei jie nori išlaisvinti save ir sustabdyti siaubą, turės įeiti į portalą ir susidoroti su tamsos final bossu. Nepaisant baimės, žaidėjai drąsiai žengė į portalą ir patyrė nepaprastą kelionę per skirtingus siaubingus pasaulius.

Galų gale, žaidėjai pasiekė pagrindinį tamsųjį šaltinį. Jie susidūrė su final bossu. Įvyko didžiulė kova, kurioje žaidėjai sugebėjo įveikti final bossą ir ištrūkti iš siaubo.

Po to siaubas staiga dingo. Serveris sugrįžo į normalią būseną, ir žaidėjai, išlaisvinti iš tamsių jėgų įtakos, galėjo vėl mėgautis žaidimu be siaubingų įvykių. Tačiau jie niekada nepamirš šios siaubingos patirties ir prisiminimų apie tamsų Helovino vakarą SARG.lt serveryje. Tai buvo istorija, kuri priminė jiems, kad net virtualiame pasaulyje gali iškilti tikri siaubai ir paslaptys, o kartais netgi jie gali paliesti ir realų gyvenimą. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

viena grazu vakara vazineju sau ramiai klausidamas muzikos sarge.lt tpsf mieste

usimaniau kazkaip pavalgyt galvoju nuleksiu pasiimt is marytes koldunu porcijos su mix padazu

usisakau susimokejau be laukdamas rukau cigarete ir pro mano akis preleke Egis_Gang su  masina prisirises ant kapota zmogu koste_Bond

pagalvojau gal girti ir iskvieciau policija papasakojau ka maciau uzpilde duokumentus isvaziavo 

maryte saukia jaxsai pasiimk storas kekaba pasiemiau atsisedau i masina uzkandau ta kekaba ir nuvaziavau sau be galvodamas ar viskas gerai tam zmogui koste_Bond

kazkaip i galva ikrito reikia aplankyti sargo muzeju nuvaziuoju ten pasistatau masina, uzeinu lipdamas laiptais ziuriu kraujo demes ant grindu 

man sirdis suvirpejo galvoju reik paziuret is kur cia 

nusileidziu i apatini auskta ziuriu prikaltas koste_Bond prie vestuviu lentos ir pastebu kad kaire koja  nutraukta akiu obuoliai isiimti  as greit i kita puse ziuriu ant zemes metuosi katana pakeliau as ta katana ir eidamas ziuriu pilna kraujo demiu galvoju reik begt is cia ir pranest spec tarnybom bandydamas isbegti is muzejaus kazkaip nubegau i ta kambari kur egis_gang su zita_ubage bando iskept koste_bond koja as sustingau pamates toki vaizda ir netekau amo egis_gang link manes pradejo eit po leto as is baimes net sujudet negaliu zita_ubage sako pasiliksim ji vakarui..

 

  • Haha 1
  • Liūdnas 1
  • Piktas 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kartą gyveno FTB kolektyvas tarp jų taip pat ir pabaisiukas "Kenas". Šią baisią dieną jis iškrėtė išdaiga. Sumąstęs gauti įvairių saldainių jis užpjovė kiaulę. Pakramsnojęs ranką, koją, bet vistiek jis suprato, kad tai tik mėsos gabaliukai, o ne saldainiai. Pagalvojęs ką gi čia "suėsti", pamatė jis darbuotoją vardu Matas. Jis buvo vikrus ir nepasiekiamas darbuotojas, bet "Kenas" sugalvojęs žiaurią užduotį jį prikvietė /tpd. Jie bendravo lyg pora, bet tik "capt" netikėtai ir nebėr Mato rankos. Matas piktai įtūžęs šaukia:

- Kenai, beproti tu, nukandai man ranką, žinai kaip dabar kentėsi.

- Nieko aš tau nedariau, jokių įrodymų niekas neturi ir tiek, - Atsako "Kenas".

Bet staiga iš /dpzu išlindęs MANKI tarė:

- Oi, Begėdi tu. Galvoji nefilmavau? A vot dabar tai nufilmavau viską.

- Atsiprašau MANKI, niekam nesakyk ir nerodyk tik, prašau tavęs.

Bet MANKIS, norėjo iškrėsti rimtą išdaigą, kur galvojo baigsis linksmai, bet taip neįvyko. MANKIS parašė direktoriaus papeikimą kenui už sužalotą darbuotoją, direktoriaus papeikimą priėmė ir staiga pagaliau nebėr nei Keno", nei REDO. Visi darbuotojai nuliūdo, kad darbe nebebus tvarkos, juoko būsenos. O "TRV GANG" tik rėkia, šaukia:

- Pagaliau, mums pavyko "Tiesos ieškotojai" įrodė, kad gali padaryti tai, NUVERSTI FTB.

MANKIS eina per gatvę nuliūdęs ir keista žiūrintis į Kena prieina ir sako:

- Nepyk gi KENAI, tu norėjai papokštaut su darbuotojais, o aš su pavaduotoju, bet nepasisekė.

- Tu kaip nesupratai? Kad tik pokštas, o ne rimtai, būčiau sumokėjęs už operaciją ir viskas tvarkingai būtų užgiję, - atsakė Kenas

- Ah durneli, taigi tokia šventė, juokauti reikia, o ne sargą "kapoti" išlįsk į lauką. Pažiūrėk kiek linksmų įvykių vyksta aplink namus.

- Tiesa sakai, nepykstu ant tavęs juk tai tik šventė, gero vakaro tau, - Atsakė Kenas.

- Ačiū ir Tau, - Pridūrė MANKI Linkiu gero helowino sekmes...

 

Redaguota , redagavo Manki_Super
  • Patinka 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kartais Sarg.lt serveryje nutinka tikrai bauginančių įvykių. Spalio 31-osios naktį serveryje yra tiek įvykdytą baisių žmogžudysčių, kad policija nespėja suktis ir patys yra įbauginti.
Šie įvykiai policijos departamento pareigūnus gąsdina labiau negu siaubo pasakų personažai: vaiduokliai, goblinai, raganos ar kitos pragaro būtybės... 
Neišsiaiškinti nusikaltimai įvykę keistą ir paslaptingą helovino naktį, atrodo dar šiurpesni negu tada, jei būtų tai įvykę eilinę naktį:76_ghost:.
Tą patį helovino vakarą vienas serverio žaidėjas prie savo namų durų dalino saldainius vaikams. Tačiau atidaręs duris jis pamatė ne vaikus, o suaugusi vyrą dėvintį kaukę. Vyras pasakė: ''Pokštas arba Saldainis. Atiduok savo pinigus arba šausiu! Namo šeimininkas pagalvojo, kad čia kažkas taip baisiai pokštauja ir pabandė atkelti vyro kaukę, bet vyras neleido to padaryti. Tada kaukėtasis vyras įžengė pro duris ir išsitraukė pistoletą. Jis pareikalavo namo šeimininko nuvesti jį į rūsį ir atiduoti visas santaupas, kurias laiko seife.
Kaukėtasis vyras iš tikrųjų nejuokavo. Kai namo šeimininkas nusivedė jį į rūsį, tada išsitraukė pistoletą ir šovė į namo šeimininką:51_scream:.
Tada pagriebęs pinigus ir nusikaltimo vietoje palikęs bandito kaukę paspruko iš nusikaltimo vietos...
Tačiau vyro rasti nepavyko, nes namo šeiminkas buvo namuose vienas ir niekas nieko nematė. Tik po kelių savaičių buvo aptiktas namo šeimininko kūnas su šautine žaizda ir palikta nusikaltimo kaukę. Tačiau į vietą atvykę policijos pareigūnai su savo generaliniu komisaru: @Lukas_Velka pasakė, kad DNR atlikti nepavyks, nes nepakankamai yra likę tyrimui reikalingos medžiagos...
Štai tokios siaubingos istorijos nutinta helovino naktį.. BOOOOOOOOOOOO:76_ghost:

 

Redaguota , redagavo Sweet_Brother
  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2023/10/31 SARG.LT

 

Šiame serveryje įvyko helouvyno kraupas buvo rasta 7 žmonės sulaužę "Mirtinas nuodėmes" pirmasis žaidėjas buvo rastas San Fierro miestelio kebabinėje turbūt tai buvo žaidėjas vardu Edvinas_Mixeris privalgęs per daug kebabų ir sulaužęs kebabinės suoliuką iš šio žaidėjo liko tik jo mėlyni plaukai...

Antrasis žaidėjas buvo Bige_Murcialago šio žaidėjo lavonas buvo rastas prie Los Santos pagrindinio banko va ką reiškia būti turtingiausiu žaidėju serveryje turbūt norėjo isidėti didelę sumą pinigų

Trečiasis žaidėjas buvo Frajer_Basketbalss užpavydėjęs Hydra_Pilot dėl jo itin gražios išvaizdos ir gerų pickupline prieš sargo merginas

Ketvirtasis žaidėjas buvo Edvinas_Kebabas jis buvo itin supykęs, kad iš jo visi tyčiojasi, kad jis žaidžia ant 20fps supykęs pradėjo visus ožinti ir už tai buvo nužudytas

Penktasis žaidėjas buvo Katyte_Rawr ji pamačius koks gražus yra buvęs Policijos direktorius ir esamas pavaduotojas Aurimas_Ditkus pradėjo ant jo kartis ir jam norėjo atsiduoti už tai buvo nužudyta.

Šeštasis žaidėjas buvo Ramcis_Gang (Cepas) šis žaidėjas tingėjo nueiti iki parduotuvės nusipirkti energetinio, kad galėtu visą naktį nemiegoti ir kelti ridą už tai buvo nužudytas

Septintasis žaidėjas buvo Black_Umo Jis buvo išskirtinis, turtingas, protingas, išmanus, bet vieną dieną norėdamas paskraidyti parašiutu užlipo ant aukščiausio pastato Los Santos užsidėjo parašiutą ir iš galo priėjo Matas_Ammo su ginklu ir nušovė šį išskirtinį žmogų

 

 

Atė dw linksma buvo rašyt

 

 

 

Redaguota , redagavo Deividas_Blaack
  • Patinka 2
  • Haha 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sendena pririnkau sarge is tpvipo zmoniu akmenu rinkimui. Po pilnos darbo dienos visi vaiksciojo kaip zombiai. Tai buvo siurpiausias vakaras gyvenime. Aciu balsuojentiems

Redaguota , redagavo Gilus_Kaimas
  • Patinka 1
  • Piktas 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...