Bige_Murcialago Parašyta Rugsėjo 8 Dalintis Parašyta Rugsėjo 8 Sveiki, Sarg.lt forumo lankytojai! Likus kuriam laikui vienam moderatoriui forumo buvo nuspręsta surasti pastiprinimo ieškome naujo, sąžiningo ir taktiško nario, kuris papildytų mūsų komandą. Jeigu tu esi sąžiningas, darbštus ir atsakingas, lik šioje temoje ir skaityk toliau. Forumo moderatorius - tai netik privilegija tvarkyti ir prižiūrėti forumą, bet Jūsų pareiga taip pat bus padėti žaidėjams spręsti jų problemas, atsakyti į iškilusius klausimus. Pildyti anketą gali tie žaidėjai, kurie atitinka žemiau nurodytus reikalavimus. Nepamirškite uždėti redagavimo varnelės! Kandidatuoti į forumo moderatorių turite apie 10 dienų atrankos laikotarpis gali kisti. Jeigu Jums nusišypsos sėkmė, būsite vienas naujai iškeptų Moderatorių. Sėkmės! REIKALAVIMAI norint tapt forumo moderatoriumi: Gera reputacija forume bei serveryje. Tvarkinga forumo paskyra atitinkanti žaidimo V_P su bent 500 pranešimų. Nepriekaištinga forumo įspėjimų istorija. Geros lietuvių kalbos žinios. Komunikabilumas Aktyvumas Sarg.LT forume bei žaidime. Atsakingumas Šį kartą jūsų neprašysime pildyti anketos o norėsime, kad parašytume trumpą rašinį kodėl turėtume pasirinkti jus į mūsų gretas, kuriame atsispindėtų jūsų asmenybė, jūsų veikla, bei idėjos ką planuojate veikti būnant komandoje, kokias idėjas naudosite, kad pagyventi forumą ar net patį serverį. Tai pat mums įdomų sužino ar moki kurti filmukus gfx bei kt reikalingus darbus norit pagyventi forumą. Laukiam jūsų anketų :) Kelias dienas būsite stebimi tiek žaidime, tiek forume, tad užpildę neužmikite ant laurų ir atitikite tuos bruožus, kuriuos paminėjote aukščiau. Tai pat galite būti pakviestas į pokalbį kuris vyks discorde :) 8 1 2 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Nojakas_Parastukinas Parašyta Rugsėjo 9 Dalintis Parašyta Rugsėjo 9 Pirmiausia, norėčiau padėkoti už galimybę prisijungti prie jūsų serverio komandos. Esu aktyvus ir entuziastingas žmogus, kuris vertina bendravimą ir komandinį darbą. Šiuo metu esu studentas, mėgstantis kūrybingą veiklą tiek realiame gyvenime, tiek žaidimų pasaulyje. Žaidžiu SAMP jau keletą metų, todėl puikiai suprantu šio serverio dinamiką, jo svarbą ir bendruomenės poreikius. Mano asmenybė pasižymi atsakingumu, kūrybingumu ir atkaklumu siekiant užsibrėžtų tikslų. Esu žmogus, kuris niekada nepasiduoda prieš iššūkius, todėl manau, kad būčiau puikus papildymas jūsų komandoje. Man labai svarbu ne tik spręsti iškilusias problemas, bet ir prisidėti prie jų prevencijos bei serverio tobulinimo. Prisijungęs prie jūsų komandos, mano pagrindinis tikslas būtų sukurti pozityvią ir įtraukiančią atmosferą tiek forume, tiek serveryje. Pirmiausia, planuoju įgyvendinti keletą kūrybingų idėjų, skirtų forumo aktyvumo ir bendruomenės įtraukimo skatinimui. Pavyzdžiui, organizuočiau kūrybinius konkursus, žaidimų renginius ir diskusijas, kurios skatintų žaidėjus ne tik aktyviau dalyvauti, bet ir kurti bei dalintis savo idėjomis. Taip pat galvoju apie forumo straipsnių ir vadovų skiltį, kurioje žaidėjai galėtų rasti naudingos informacijos apie serverio funkcijas, modifikacijas, bei naujienas. Be to, domiuosi grafinio dizaino kūrimu ir esu sukūręs keletą paprastų filmukų bei grafikos darbų. Galėčiau prisidėti kuriant serverio reklaminius filmukus, gfx darbus forumui bei žaidėjų avatarus ar parašus. Taip pat galėčiau sukurti serverio įvaizdžio grafiką, kad ji būtų patraukli tiek naujiems, tiek esamiems žaidėjams. Apibendrinant, esu kūrybingas, iniciatyvus ir atsakingas asmuo, norintis ne tik dalyvauti jūsų serverio veikloje, bet ir aktyviai prisidėti prie jo tobulinimo. Tikiu, kad mano idėjos ir kūrybiniai gebėjimai galėtų padėti auginti serverio bendruomenę bei praturtinti forumo turinį. Lauksiu jūsų atsakymo ir tikiuosi greitai tapti jūsų komandos dalimi! Pagarbiai, Nojakas 2 10 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kuklius_Savas Parašyta Rugsėjo 9 Dalintis Parašyta Rugsėjo 9 Sveiki, aš pildau šią anketą nes noriu pamėginti patekti į moderatorius ir padėti žaidėjams bei tvarkyti forumą. Aš ( Kuklius_Savas) esu labai draugiškas su kitais žaidėjais ir esu tikras kad turiu mažai skundų apie mane. Mėgstu padėti žaidėjams ir paremdamas juos pinigais ar kokiais iškylusiais klausimais. Apie mane tai: esu labai aktyvus serveryje per dieną apie 300 min prabunu kartais galimai gali būti mažiau nes nėra nuotaikos ar nėra laiko Jai kažkaip man pavyktų patekti į jūsų gretas tikrai jūsų nenuvilčiau ir būčiau toks pat aktyvus kaip esu šuo laikų. Šuo metu aš neturiu nusiskundimų ir idėjų serveriuj tačiau galimai dar gali atsirasti. Aš stengsiuosi serverį apginti nuo visokių blogibiu ir žaidėjų kurie negali žaisti be neleistinų programų. Filmukų niekados nesu mėginęs kurti tačiau viskam yra pirmas kartas tiesa ? Tai jeigu aš nepatekau į jūsų gretas aš nenusivilsiu ir būsiu laimingas jai kas bus patekęs ir dabartiniams moderatoriams linkiu didžiausios sėkmės! ❤️ 5 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Black_Umo Parašyta Rugsėjo 9 Dalintis Parašyta Rugsėjo 9 (redaguota) Gerbiamieji atrankos komisijos nariai, Man labai džiugu turėti galimybę kreiptis dėl moderatorius pareigų sarg.lt serverio bendruomenėje. Mano vardas yra Black_Umo, ir esu aktyvus sarg.lt narys nuo senų laikų t.y 2k12 metų. Esu įsitikinęs, kad mano patirtis, motyvacija ir gebėjimai puikiai atitinka šias pareigas ir galėtų prisidėti prie mūsų bendruomenės tobulinimo. <Patirtis ir kompetencijos Per savo laiką sarg.lt įgijau išsamų supratimą apie bendruomenės veiklą, taisykles ir narių lūkesčius. Daugiau nei metus laiko aktyviai dalyvavau įvairiose diskusijose ar kitose veiklose. Ši patirtis leido man išmokti, kaip svarbu yra palaikyti pozityvią atmosferą ir spręsti konfliktus, kad visi nariai jaustųsi vertinami ir įtraukti. Be to, mano patirtis moderuojant "Anticheat" skilty suteikė man vertingų įgūdžių, kaip efektyviai valdyti įvairius scenarijus ir užtikrinti, kad taisyklės būtų laikomasi. Suprantu, kad šios pareigos reikalauja ne tik techninių įgūdžių, bet ir nuolatinio dėmesio bei gebėjimo dirbti su žmonėmis. <Motyvacija Man labai svarbu, kad mūsų bendruomenė būtų saugi ir palanki visiems nariams. Noriu prisidėti prie sarg.lt serverio kokybės gerinimo ir padėti užtikrinti, kad kiekvienas narys galėtų mėgautis teigiama patirtimi. Mano tikslas yra ne tik prižiūrėti taisykles, bet ir kurti aplinką, kurioje visi galėtų dalintis savo idėjomis ir bendradarbiauti be jokių rūpesčių. <Žinios apie bendruomenę Esu gerai susipažinęs su sarg.lt taisyklėmis ir bendruomenės normomis. Man labai svarbu, kad visi nariai suprastų ir laikytųsi šių taisyklių, nes tai padeda palaikyti sklandų ir malonų bendravimą. Manau, kad mano žinios ir patirtis padės man veiksmingai aiškinti taisykles ir užtikrinti jų laikymąsi. <Specialūs gebėjimai Mano gebėjimai spręsti konfliktus, gerai bendrauti su įvairiais žmonėmis ir išlikti objektyviam bei racionaliam sunkiomis situacijomis yra esminiai moderatoriui. Esu taip pat išmokęs naudotis įvairiomis moderavimo priemonėmis ir strategijomis, kurios gali būti naudingos siekiant efektyviai valdyti bendruomenės veiklą. <Įsipareigojimai Suprantu, kad moderatorius pareigos reikalauja didelio atsakomybės ir įsipareigojimo. Esu pasirengęs skirti reikiamą laiką ir pastangas, kad galėčiau efektyviai atlikti savo pareigas ir prisidėti prie sarg.lt bendruomenės gerovės. Ačiū už galimybę prisistatyti. Tikiuosi, kad mano patirtis ir motyvacija atitinka jūsų lūkesčius, ir esu pasirengęs prisidėti prie jūsų komandos. <3 MAKE SARG GREAT AGAIN <3 Spoileris P.s šiuo metu aktyviai bunu forume, nei žaidime, bet esant reikalui tikrai galiu ten atsirasti. P.s.s Moku make'int filmukus :)) Pagarbiai, Black_Umo -Peace Redaguota Rugsėjo 9, redagavo Black_Umo 21 10 1 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Viena_Meile Parašyta Rugsėjo 9 Dalintis Parašyta Rugsėjo 9 (redaguota) „Įsibrauti“ į sarg.lt bendruomenę nusprendžiau 2019-ųjų metų rugsėjo mėnesį, kuomet palikau aukštas pareigas kitame serveryje ir persikėliau žaisti čia. Per šį laiką teko pabuvoti visomis įmanomomis figūromis darbų valdžios srityje (4 kartus teko būti įgaliotiniu, 3 kartus teko būti pavaduotoju bei 2 kartus direktoriauti). Jeigu kalbame apie mano, kaip asmenybės bruožus: esu punktualus ir darbus mėgstu pateikti laiku, nekenčiu vėlavimų ir ne atsakomybės. Visuomet linkęs išspręsti ginčus ir nesutarimus teisingu, bet civilizuotu keliu. Šiuo metu studijuoju komunikaciją, taip pat esu įkūręs komunikacijos bei marketingo agentūrą, kurioje vadovauju bei dirbu, bendradarbiauju su kitomis agentūromis. Didžiausias pasiekimas serveryje buvo nemokamas 3 levelio administratorius, kuriuo išbuvau kiek daugiau nei 8 mėnesius, o atsakingas buvau už serverio grafikos dizaino darbus bei video įrašus apie serverį, kuomet jų prireikdavo. Kiek žemiau įkeliu savo indėlį į serverį, tačiau, dar ir noriu pabrėžti, kad per šiuos beveik 4 metus, kuomet nebesu nemokamas administratorius gerokai patobulėjau ir realiai gyvenime verčiuosi būtent iš grafikos dizaino ir video filmavimo/montavimo. Spoileris Aktyviausias ever gfx shopas: (per mėnesį ~70 užsakymų). Jaunimo į serverį nebepritrauksi ir tai yra faktas, labai retas, kuris šiais laikais renkasi SAMP žaidime pradėti savo „geimerio“ kelią, kuomet yra tokia kitų itin populiarių žaidimų jūra. TAČIAU, išlaikyti ir puoselėti ryšį su dabartiniais žaidėjais - įmanoma ir privaloma. Manau serveriui galiu padėti ne tik grafikos darbais, tačiau su kruopele administracijos pasitikėjimo bei palaikymo įtraukti ir įsiklausyti į žaidėjų nuomones apie serverio veiklas, kurios dar gali išgelbėti ir padėti praleisti linksmai laiką, nors ir sename, tačiau legendiniame žaidime. Jeigu kalbam apie aktyvumą: Taip, šiuo metu, kuomet reikia ir studijuoti ir atlikti įmonės darbus, laiko tikrai mažiau, tačiau tai tikrai neatima iš manęs galimybių skirti 2 dienas per savaitę pilnam įsitraukimui į serverio veiklą, o forume būnu kiekvieną dieną, lankausi itin dažnai. Manau, kad galiu civilizuotai spręsti konfliktus su žmonėmis, kurie nori jį išspręsti, kurie gali nusiraminti ir pasikalbėti normaliai, be emocijų, siekiant geresnės žaidimo kokybės. Redaguota Rugsėjo 9, redagavo Viena_Meile one law. 18 4 6 3 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
David_Adams Parašyta Rugsėjo 9 Dalintis Parašyta Rugsėjo 9 (redaguota) Laba vakarą malonus atrankos komisijos nariai , bei serverio žaidėjai Man yra labai didele garbė sudalyvauti moderatoriaus pareigų atrankoje. Mano vardas yra David_Adams , kitiems žinomas kaip sarg.lt žaidėjų baudėjas :p p.s žinot patys koks būtent :D , sarg.lt karjerą pradėjau nuo 2011 metų kurioje aš pradėjau rinkti reputaciją nuo 0 ir po kažkiek laiko man vis toliau išeidavo surinkti didesni patikimumą tiek čia tiek žaidime ir jinai toliau tęsiasi. Nenoriu šokti i prieki su savo reputacija tiek žaidime , tiek forume , bet manau visiems sargo žaidėjams esu žinomas asmuo , bei aktyvumą palaikantis žmogus tiek žaidime tiek forume. Aišku mes kiekvieną kartą tobulėjam ne kiekvienas žmogus yra patikimas tiek čia tiek žaidime , bet viskas su laiku yra keičiama tiek pats žmogus taip ir jo pats bendravimas tiek su žmonėm tiek žaidime , tiek forume. Patirti įgautą per visą ta laika praleistą žaidime yra manau nepriekaištinga kad galima būtų kandidatuoti i moderatoriaus pareigas , nes kiek man žinomą moderatoriaus pareigos nėra viena iš lengviausių darbų tiek žaidime tiek forume , bet kiekvienas žmogus stengsis kandidatuoti i pareigas nes nori išbandyti save kituose pareigybėse. Šiek tiek apie mane - Esu gan papratas žmogeliukas niekuom nesiskiriu nuo kitų. Mano charakterio bruožai tai esu gan punktualus žmogus , darbu stengiuosi atlikti kuo kruopščiau , greičiau ir teisingai , Visuomet linkėt siekti greitumo , atidumo , kruopštu bei kitiems žmonėms pateikt darbus laiku , toks ir mano yra darbas su klientais problemų sprendimas , atlikimas tam tikrų principų. Serverį nesu daug kuo pasiekęs , bet su laiku stengiuosi i bandau savo laimę naujuose pareigose kiekvienoje pareigybių atrankoje , kaip ir matot ir šioje bandau nenuleisdamas ranku , žinau gali nepasisekt bet nuo to nereik nuleist rankų ir visad turi savo tikslai eit. Mano atžvilgių šiuo laikotarpiu serveryje sumažėjo didelis skaičių žaidėjų bet tam yra tikros priežastys dėl kurių taip mažai žaidėjų renkasi , bet su senais serverio žaidėjais visuomet gali palaikyt ryši jei ankščiau gerai bendraudavai. Mano atžvilgių serveriui galėčiau padėt tiek administravimo paslaugom kur naujokai susikūrę žmonės nežino kaip kas vyksta žaidime veiklą , manau iš bėdos galėčiau padėt ir finansais kuriems tikrai reikėtu sarg.lt serverio pinigų kurie naujai prisijungia jiems ypač , kurčiaus kokias nors veiklas serverio žaidėjams jog jiems būtų įdomu žaist šiame serveryje ir nelikt abejingais jog serveris miręs ir nėra kažkokiu veiklų/eventų daromu. Kalbant apie mano aktyvumą tai jis nėra įspūdingas kadangi kiekvienas mes turim savo veiklų/darbų/mokslu ir kitu dalykų , kalbant apie mane savo aktyvumą vertinų 70 procentų nes šiuo metų dirbu per 2 darbus nes tam yra gyvenimo tikslai susidėja , tad laiko sargę yra šiek tiek mažiau praleist , tačiau tikrai nenuleidžiu ranku ir stengiuosi kuo didesni aktyvumą palaikyt serveryje , o forume būnu vos ne kiekviena diena. Manau, jog esu pilnai pasiruošęs kandidatuoti į šias pareigas, nes esu pilnai kvalifikuotas, padėti spręsti kitų žaidėjų iškilusias problemas. Su pagarbą David_Adams Redaguota Rugsėjo 11, redagavo David_Adams 18 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Royal_Security Parašyta Rugsėjo 12 Dalintis Parašyta Rugsėjo 12 (redaguota) Džiaugiuosi galėdamas pretenduoti į forumo moderatorių vietą. Šiame serveryje žaidžiu jau ilgą laiką, per tą laikotarpį spėjau sukaupti nemažą CV. Daug kartų užėmiau vadovaujančias pareigas, ar tai direktoriaus/pavaduotojo postai, ar tai įvairių darbų įgaliotinio postas. Viso to nebūtų pavykę pasiekti be to, kad esu itin komunikabilus, mėgstantis bendrauti ir labai atsakinga asmenybė, o šios savybės man padeda įgyvendinti įvairius projektus, kuriuose svarbiausi faktai yra bendradarbiavimas, naujų idėjų kūrimas ir jų pritaikymas praktikoje. Būdamas apsaugos, mechanikų bei radistų direktoriumi puikiai tai realizavau, todėl pavyko suburti gausią, motyvuotą ir pačią pačiausią komandą, su kuria buvo malonu bendradarbiauti. Prisijungęs prie komandos planuoju aktyviai prisidėti prie forumo bei pačio serverio vystymo. Mano tikslas – atnešti naujų idėjų ir sprendimų, kurie padėtų išlaikyti žaidėjų skaičių, ir skatintų jų aktyvumą, nors žaidėjų skaičius nebėra toks įspudingas, koks buvo kadaise. Kadangi kriterijuose buvo užsiminta apie tai, ar moku kurti filmukus ar kitą kompiuterinę grafiką, atsakymas būtų - ne. Vienas iš mano tikslų būtų kurti įvairius konkursus, kuriuose būtent ir reikėtų šių įgūdžių, o tai tiesiogiai koreliuoja su mano tikslu - nauja veikla motyvuojama prizais, skatina žaidėjų aktyvumą, žaidėjų norą dalyvauti. Esu įsitikinęs, kad mano asmenybė, patirtis ir idėjos gali padėti komandai augti ir įnešti naujų vėjų į SARG'o veiklą. Redaguota Rugsėjo 12, redagavo Royal_Security miau 29 1 1 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Ginas_Sprite Parašyta Rugsėjo 12 Dalintis Parašyta Rugsėjo 12 (redaguota) Sveiki visi! Džiaugiuosi turėdamas galimybę kreiptis į jus ir pateikti savo kandidatūrą į Sarg.lt forumo moderatorių komandos gretas. Mano dalyvavimas Sarg.lt forume prasidėjo dar nuo 2011 metų, kuris suteikė man ne tik neįkainojamą patirtį, bet ir gilų supratimą apie bendruomenę bei jos dinamiką. Kadangi serveris jau daugelį metų turi tvirtą žaidėjų pagrindą, daugelis vartotojų tapo neatsiejama šios virtualios šeimos dalimi. Per tuos metus mačiau, kaip forumas keitėsi, augo ir formavosi, tad galiu drąsiai teigti, jog suprantu ne tik techninius serverio aspektus, bet ir vidinį bendruomenės gyvenimą, kas yra ypač svarbu moderuojant forumą. Norėčiau pradėti apie tai kuom būčiau naudingas jums, tai visų pirma dėl to jog turiu gilų supratimą apie tai, kas svarbiausia forumui bei serveriui – bendruomenę. Žinau, kokie klausimai, diskusijos ir problemos kyla tarp žaidėjų, nes pats esu neatsiejama šios bendruomenės dalis jau daugelį metų. Esu senbuvis, kuris ne tik stebi serverio raidą, bet ir aktyviai prisideda prie jo gyvavimo. Todėl mano sukaupta patirtis ir pažintys forume leis man greitai ir efektyviai spręsti kilusias situacijas, nesvarbu, ar tai bus ginčas tarp žaidėjų, ar pagalba naujokams. Esu įsitikinęs, kad galėsiu nešališkai ir atsakingai prisidėti prie tvarkos palaikymo bei bendruomenės auginimo. Kalbant apie mano asmenines savybes, manau, kad esu atsakingas, kantrus ir sąžiningas žmogus. Šios savybės man padeda išlikti objektyviam sprendžiant įvairias situacijas. Gera komunikacija ir empatija taip pat yra labai svarbūs mano charakterio bruožai – stengiuosi išklausyti ir suprasti kiekvieno žmogaus perspektyvą prieš priimant sprendimą. Taip pat esu kruopštus ir mėgstu tvarką, todėl moderuojant forumą tikrai rūpinsiuosi, kad viskas vyktų sklandžiai ir laikantis taisyklių. Didžiąją dalį savo laiko praleidžiu forume, nes jį pasiekiu tiek per kompiuterį, tiek per mobilųjį telefoną. Tai leidžia man būti nuolat aktyviam ir dalyvauti įvairiose diskusijose, nesvarbu, kur būčiau. Forume dažnai padedu kitiems nariams, sprendžiu iškilusius klausimus ir prisidedu prie bendruomenės gerovės. Stengiuosi nuolat palaikyti tvarką bei skatinti aktyvias diskusijas įvairiomis temomis. Nors serveryje mano aktyvumas šiek tiek mažesnis nei forume, žaidime taip pat dalyvauju įvairiuose užsiėmimuose bei bendrauju su kitais žaidėjais. Ši pusiausvyra tarp aktyvumo forume ir žaidime leidžia man geriau suprasti bendruomenės poreikius abiejose platformose ir prisidėti prie jų gerinimo. Per savo ilgą laiką šiame forume prisidėjau prie įvairių diskusijų ir veiklų, taip pat esu dalyvavęs įvairiuose serverio renginiuose ir projektuose. Esu aktyvus tiek forume, tiek serveryje, todėl puikiai žinau, kas svarbu žaidėjams ir su kokiomis problemomis jie dažniausiai susiduria. Nuolatinis domėjimasis žaidimų industrija man leidžia būti informuotam apie naujoves ir tendencijas, kas yra svarbu norint išlaikyti forumą gyvą ir įdomų. Būdamas forumo komandos nariu, norėčiau sukurti dar daugiau galimybių bendruomenės įsitraukimui ir aktyvavimui. Kadangi serveris gyvuoja jau daug metų ir nauji žaidėjai čia įsilieja gana retai, mano tikslas būtų skatinti senbuvių aktyvumą ir įtraukti juos į diskusijas bei veiklas. Galvoju organizuoti daugiau renginių ir konkursų forume, kurių metu žaidėjai galėtų ne tik parodyti savo kūrybiškumą, bet ir gauti apdovanojimų už dalyvavimą, kas skatintų aktyvumą ir tarpusavio bendradarbiavimą. Taip pat svarstyčiau sukurti tam tikras temas ar rubrikas, kurios įtrauks ne tik žaidėjus, bet ir moderatorius, taip užtikrinant, kad kiekvienas jaustųsi svarbus bendruomenės narys. Manau, jog svarbiausia yra užtikrinti, kad forumas liktų gyvas ir aktyvus, o tam reikia nuolatinio dėmesio ir naujų idėjų. Mano tikslas būtų ne tik užtikrinti tvarką, bet ir skatinti draugišką atmosferą, kurioje kiekvienas galėtų jaustis laisvai ir išreikšti savo mintis. Tad tikiu, jog mano patirtis, asmeninės savybės bei idėjos gali tapti vertinga pagalba bendruomenei ir serveriui, o prisidėdamas prie moderatorių komandos galėčiau padėti išlaikyti ir netgi pagyvinti Sarg.lt forumą bei serverį. Pagarbiai Ginas_Sprite Redaguota Rugsėjo 12, redagavo Ginas_Sprite ^^ 12 2 5 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Giedrius_Gangs Parašyta Rugsėjo 13 Dalintis Parašyta Rugsėjo 13 (redaguota) Sveiki „sarg.lt“ forumo lankytojai, Kviečiu susipažinti su mano kandidatūra į forumo moderatoriaus pareigas. Nors tai galbūt tipinis formalumas, tačiau gero skaitymo! Pradedant nuo pradžių, tai jau kaip ir visa serverio bendruomenė žino, esu Giedrius, žaidime bei forume mane sutinkate pasislėpusiu po slapyvardžiu Giedrius_Gangs ir taip jau nuo 2013 metų... Per visus jau net 11 metų žaidimo, teko pabuvoti viskuo – pradedant nuo paprasto bedarbio ir baigiant komandos nariu – moderatoriumi. Kalbant apie sukauptą patirtį – pasiektas valdžias, postus, tai per tuos 11 metų buvo visko, valdžių numinti keliai sietini tiek su nusikalstomomis veiklomis, tiek su teisėsaugos sritimis, kurioms skyriau didelį laiko tarpą per visą žaidimo laikotarpį. Teko pabūvoti tokių darbų valdžiose, kurios dabar jau serveryje išliko kaip istorijų – pasakojimų pavidalu. Prisimenant praeitį, galima turbūt išvardinti visus serverio darbus ir turbūt nesuklysi pataikydamas, jog man teko pabuvoti šio ar ano darbo bent jau pavaduotoju ar tuo pačiu direktoriumi. Didelis pasitikėjimas iš komandos narių bei DPKT narių suteikiant vieno ar kito darbo direktoriaus postą lydėjo visą žaidimo laikotarpį. Vis su kiekviena valdžia jaučiau tvirtesnį komandos narių palaikymą, tad 2019 metais, vykusioje forumo moderatorių atrankoje, pavyko įgyvendinti dar vieną išsikeltą tikslą – tapti komandos nariu – moderatoriumi. Aišku, galima išskirti ir tai, jog pasitikėjimas nenuperkamas, o užsitarnaujamas ir manau asmeninės savybės kaip pareigingumas, atsakingumas, kovingumas, kurios lydi gyvenime, padeda pasiekti ir mažus užsibrėžtus tikslus ir žaidime. Tęsiant apie moderatoriaus pareigas, šiose pareigose išbuvau apytiksliai 2 metus. Tai dar buvo aktyvusis serverio laikotarpis, kai forumo moderatoriams teko moderuoti serverio forumą su dideliu srautu žmonių. Šiuo laikotarpiu pagrindinis tikslas buvo susipažinti su moderatoriaus pareigomis iš vidaus – stebėti ir tuo pačiu organizuoti atitinkamai gimtadienio renginius, prisidėti prie forumo tvarkos palaikymo prižiūrint paskirtas skiltis, ištaisyti senas, likusias temas iš dar gūdžių serverio starto laikų ir panašiai. Siekiamybė buvo ištaisyti senas klaidas, pakoreguoti galbūt pasenusią informaciją – atnaujinti ją. Šiuo metu žaidime sutiksite mane kaip buvusį „Narkotikų Prekeivių“ ir esamą „Prekeivių“ direktorių. Pagrindinė veikla forume šiuo metu yra būtent susijusi su darbo temų priežiūra – kasdieninė rangų sistemos priežiūrą, dienos misijų bei kitų svarbių darbo temų priežiūra. Apibendrinus, visų šių temų priežiūrai bei kontrolei per dieną forumui skiriu ~1 valandą. Kalbant apie žaidimą – taip pat, aktyvi darbo bei darbuotojų priežiūra, dažniausiai esant laisvesniam laikui tiesiog tenka užsiiminėti saviveikla – sklypų ar interjerų statyba ir kt. Šiomis dienomis galime pastebėti, jog serverio žaidėjų srautas yra sumažėjęs, tą patį galime pastebėti ir forume. Tačiau galime visi pripažinti, jog forumas išlieka aktyvioji projekto dalis, kurioje vis dar pastebime daug diskusijų. Tad tikslas, nors nedidelę dalį forumo bendruomenės tuo pačiu paskatinti prisijungti ir prie serverio. Kylančios idėjos: „Sezoninės varžytuves“ – turbūt idėja, paimta iš kitų žaidimų, kurią panašaus tipo GTA5 serveriuose pritaikė tiek Lietuvos, tiek užsienio rinkos serveriai. Kadangi žaidime šios sistemos SAMP platformoje Lietuvos rinkoje įgyvendinti nepavyko niekam, manau puiki galimybė moderatoriams užsiimti tokios sistemos organizavimu forumo platformoje. Kokie pliusai? Tiek didesnis aktyvumas žaidime, tiek tas aktyvumo perkėlimas į forumo platformą. Sezoninių varžytuvių principas gana paprastas – tai paskirtų savaitinių užduočių vykdymas. Sezoniškumas pavadinime labiau sietinas su tuo, jog apart /vasara loterijos, kitais metų sezonais neturime jokių papildomų loterijų. Užduotys – užduotys būtų skirstomos į 3 lygius: EASY, AVERAGE ir HARD. EASY užduotys tai kasdieninės lengvo pobūdžio užduotys, kurias galima įveikti per valandą žaidimo serveryje ar net trumpesnį laikotarpį. AVERAGE užduotys – savaitinės užduotys, kurių įvykdymui reikia pilnos savaitės. HARD užduotys, tai mėnesio užduotys, kurių įvykdymui reikia viso mėnesio. Visų tipų užduočių kiekiai yra skirtingi ir neša skirtingą kiekį taškų, kurie reikalingi sezoninių varžytuvių lygiui keltis. Sezoninių užduočių lygiai – sezoninių užduočių lygio pasikėlimui reikalingi virtualūs XP, kuria gaunami vykdant HARD, AVERAGE ir HARD užduotis. EASY tipo užduočių gaunamas XP kiekis siektų nuo 10 iki 500 XP, AVERAGE užduočių nuo 1 000 iki 5 000 XP, HARD 10 000 – 25 000 XP. Visos šios ribos yra atsititiktinės ir realizuojant sistemą būtų galima koreguoti. Veikimo principas – vykdant užduotis, dienos pabaigoje pateikiami įrodymai forume esančioje temoje – kiekvienas mėnesio dalyvis registruojamas einamojo mėnesio pabaigoje (ateityje būtų galima pagalvoti apie vienkartinį simobilinį mokestį, siekiant surinkti nors dalį prizinio fondo). Dalyvių skaičius nėra ribotas – būtiniausia dalyviams spėti į ateinančio sezonono registraciją. Įvykus registracijai, kiekvienas dalyvis temoje susikuria savo profilį – pateikia žaidimo informaciją, esančią statistiką. Naujo mėnesio pradžioje pateikiama sezoninių užduočių pirmos savaitės užduotys bei esantys dalyviai gali kibti į darbus. Esančioje „Sezoninių užduočių parduotuvėje“ – skaičiuojami surinkti dalyvių XP taškai ir kiekvieną sekmadienį – vakaro laiku, atsidaro esanti sezoninė krautuvė, kurioje sukauptą XP skaičių galima išsikeisti į prizus – nuo elementarios serverio valiutos, daiktų, transporto priemonių, namųų iki galbūt pagrindinės administracijos pagalba suteikiamų prizų – valiutos, kreditų ir kt. Apibendrinimas – tai viena iš galimybių tiek suburti pastovesnę vakarinį žaidėjų srautą, kurie visgi turėtų motyvacijos prisijungti, vykdyti užduotis bei tuo pačiu išsikeisti galbūt į jiems aktualius prizus, tuo pačiu tai galimybė dabartinį žaidimo laiką išskeisti į prizus be papildomo piniginio mokesčio (realių pinigų). „Discord“ realizacija – kiek žinau, yra oficialus sarg.lt projekto „Discord“ serveris. Kadangi jauna serverio žaidėjų dalis jau yra pripratusi prie „Discord“ platformos bei jos funkcionalo, tad siekiant palengvinti naųjų žaidėjų įsitraukimą į serverį, „Discord“ platformoje galimas aktualių pamokų, klausimų ir atsakymų diskusijų kūrimas bei kitų aktualių edukacinių diskusijų kūrimas. Kuo tai yra aktualu? Galbūt vis dar esantiems žaidėjams būtų aktualu gauti atsakymą apie jiems rūpimus klausimus tiesiogiai iš komandos narių/nario, tuo pačiu tai būdas gyvai diskutuoti bei aišku – papildomas gyvas ryšys su komandos nariais ir paprastais žaidėjais. Apibendrinant, pagrindinės idėjos yra sietinos su žaidėjų įtraukimu, komunikacija bei skatinimu žaisti bei tuo pačiu palaikyti aktyvumą. Daugumą žaidėjų serverį palieka dėl laiko stokos, dėl pesimizmo, naujų žaidimų atsiradimo – kitų bendruomenių aktyvesnio įsitraukimo į žaidimo gerinimą ir kitų faktorių, tačiau turime mažą bendruomėnę, kuri vis dar nori ir gali žaisti, tad kodėl neužsiimti tuo, jog paskutinius esančius žaidėjus nudžiuginti – suteikti jiems galbūt galimybę įsigyti privilegiją (kalbu apie VIP ar ADMIN), laimėti galbūt brangesnį transportą ar tam tikrą kiekį pinigų, kitaip tariant užsilikusių svajonių realizavimas būtų pagrindinė misija kuriant „Sezoninių užduočių“ temą, o komunikacijos gyvinimo klausimais būtų galima realizuoti atitinkamas diskusijas bei temas minėtoje Discord platformoje, kuri šiomis dienomis prieinama visiems. Tai pagrindinės idėjos, apie kurias teko pagalvoti plačiai, apmąstyti apie galimą naudą. Turbūt taisytinų dalykų yra ir daugiau, apie kuriuos galime diskutuoti, kelti klausimus ir ieškoti atsakymų, tačiau visada reikia atsižvelgti į visų žaidėjų jau pastebimą faktorių, jog žaidėjų skaičius sumažėjęs, tačiau reikia nepamiršti, jog jau 14 metų esame kaip viena bendruomenė, jau 14 metų kuriame žaidime tai, ko kiti projektai negalėjo įsivaizduoti iki pat šių dienų, jau 14 metų, nors ir pabirę, tačiau nors forumo platformoje esame kartu ir visi laukiame didžiųjų metų švenčių bei visi kartu sugrįžtame... Atsižvelgiant į šiandieninę situaciją – visi esame ir buvome lygūs kandidatuojant į tam tikrus postus, tik mažos detalės nulemia vieno ar kito asmens paskyrimą. Tų mažų vadinamųjų „detalių“ per 13 metų žaidimo pavyko surinkti visą kolekciją ir visos jos vienu įvardijamų žodžiu būtų – „patirtis“. Kaip ir minėjau, teko būti viskuo, teko daryti viską... Didžiausias įvardijamas privalumas iš mano pusės tai jau turėta moderatoriaus patirtis... Redaguota Rugsėjo 13, redagavo Giedrius_Gangs 38 3 1 6 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Jonas_Kazlausks Parašyta Rugsėjo 24 Dalintis Parašyta Rugsėjo 24 Laba vakarą malonus atrankos komisijos nariai , bei serverio žaidėjai Man yra labai didele garbė sudalyvauti moderatoriaus pareigų atrankoje. Mano vardas yra Jonas_Kazlauskis , kitiems žinomas kaip sarg.lt žaidėjų baudėjas :p p.s žinot patys koks būtent :D , sarg.lt karjerą pradėjau nuo 2011 metų kurioje aš pradėjau rinkti reputaciją nuo 0 ir po kažkiek laiko man vis toliau išeidavo surinkti didesni patikimumą tiek čia tiek žaidime ir jinai toliau tęsiasi. Nenoriu šokti i prieki su savo reputacija tiek žaidime , tiek forume , bet manau visiems sargo žaidėjams esu žinomas asmuo , bei aktyvumą palaikantis žmogus tiek žaidime tiek forume. Aišku mes kiekvieną kartą tobulėjam ne kiekvienas žmogus yra patikimas tiek čia tiek žaidime , bet viskas su laiku yra keičiama tiek pats žmogus taip ir jo pats bendravimas tiek su žmonėm tiek žaidime , tiek forume. Patirti įgautą per visą ta laika praleistą žaidime yra manau nepriekaištinga kad galima būtų kandidatuoti i moderatoriaus pareigas , nes kiek man žinomą moderatoriaus pareigos nėra viena iš lengviausių darbų tiek žaidime tiek forume , bet kiekvienas žmogus stengsis kandidatuoti i pareigas nes nori išbandyti save kituose pareigybėse. Šiek tiek apie mane - Esu gan papratas žmogeliukas niekuom nesiskiriu nuo kitų. Mano charakterio bruožai tai esu gan punktualus žmogus , darbu stengiuosi atlikti kuo kruopščiau , greičiau ir teisingai , Visuomet linkėt siekti greitumo , atidumo , kruopštu bei kitiems žmonėms pateikt darbus laiku , toks ir mano yra darbas su klientais problemų sprendimas , atlikimas tam tikrų principų. Serverį nesu daug kuo pasiekęs , bet su laiku stengiuosi i bandau savo laimę naujuose pareigose kiekvienoje pareigybių atrankoje , kaip ir matot ir šioje bandau nenuleisdamas ranku , žinau gali nepasisekt bet nuo to nereik nuleist rankų ir visad turi savo tikslai eit. Mano atžvilgių šiuo laikotarpiu serveryje sumažėjo didelis skaičių žaidėjų bet tam yra tikros priežastys dėl kurių taip mažai žaidėjų renkasi , bet su senais serverio žaidėjais visuomet gali palaikyt ryši jei ankščiau gerai bendraudavai. Mano atžvilgių serveriui galėčiau padėt tiek administravimo paslaugom kur naujokai susikūrę žmonės nežino kaip kas vyksta žaidime veiklą , manau iš bėdos galėčiau padėt ir finansais kuriems tikrai reikėtu sarg.lt serverio pinigų kurie naujai prisijungia jiems ypač , kurčiaus kokias nors veiklas serverio žaidėjams jog jiems būtų įdomu žaist šiame serveryje ir nelikt abejingais jog serveris miręs ir nėra kažkokiu veiklų/eventų daromu. Kalbant apie mano aktyvumą tai jis nėra įspūdingas kadangi kiekvienas mes turim savo veiklų/darbų/mokslu ir kitu dalykų , kalbant apie mane savo aktyvumą vertinų 70 procentų nes šiuo metų dirbu per 2 darbus nes tam yra gyvenimo tikslai susidėja , tad laiko sargę yra šiek tiek mažiau praleist , tačiau tikrai nenuleidžiu ranku ir stengiuosi kuo didesni aktyvumą palaikyt serveryje , o forume būnu vos ne kiekviena diena. Manau, jog esu pilnai pasiruošęs kandidatuoti į šias pareigas, nes esu pilnai kvalifikuotas, padėti spręsti kitų žaidėjų iškilusias problemas. Pirmiausia, norėčiau padėkoti už galimybę prisijungti prie jūsų serverio komandos. Esu aktyvus ir entuziastingas žmogus, kuris vertina bendravimą ir komandinį darbą. Šiuo metu esu studentas, mėgstantis kūrybingą veiklą tiek realiame gyvenime, tiek žaidimų pasaulyje. Žaidžiu SAMP jau keletą metų, todėl puikiai suprantu šio serverio dinamiką, jo svarbą ir bendruomenės poreikius. Mano asmenybė pasižymi atsakingumu, kūrybingumu ir atkaklumu siekiant užsibrėžtų tikslų. Esu žmogus, kuris niekada nepasiduoda prieš iššūkius, todėl manau, kad būčiau puikus papildymas jūsų komandoje. Man labai svarbu ne tik spręsti iškilusias problemas, bet ir prisidėti prie jų prevencijos bei serverio tobulinimo. Prisijungęs prie jūsų komandos, mano pagrindinis tikslas būtų sukurti pozityvią ir įtraukiančią atmosferą tiek forume, tiek serveryje. Pirmiausia, planuoju įgyvendinti keletą kūrybingų idėjų, skirtų forumo aktyvumo ir bendruomenės įtraukimo skatinimui. Pavyzdžiui, organizuočiau kūrybinius konkursus, žaidimų renginius ir diskusijas, kurios skatintų žaidėjus ne tik aktyviau dalyvauti, bet ir kurti bei dalintis savo idėjomis. Taip pat galvoju apie forumo straipsnių ir vadovų skiltį, kurioje žaidėjai galėtų rasti naudingos informacijos apie serverio funkcijas, modifikacijas, bei naujienas. Be to, domiuosi grafinio dizaino kūrimu ir esu sukūręs keletą paprastų filmukų bei grafikos darbų. Galėčiau prisidėti kuriant serverio reklaminius filmukus, gfx darbus forumui bei žaidėjų avatarus ar parašus. Taip pat galėčiau sukurti serverio įvaizdžio grafiką, kad ji būtų patraukli tiek naujiems, tiek esamiems žaidėjams. Apibendrinant, esu kūrybingas, iniciatyvus ir atsakingas asmuo, norintis ne tik dalyvauti jūsų serverio veikloje, bet ir aktyviai prisidėti prie jo tobulinimo. Tikiu, kad mano idėjos ir kūrybiniai gebėjimai galėtų padėti auginti serverio bendruomenę bei praturtinti forumo turinį. Lauksiu jūsų atsakymo ir tikiuosi greitai tapti jūsų komandos dalimi! Pagarbiai, Jonas. 7 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...