Eiti į turinį

Vilius_Gazornis

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.113
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Vilius_Gazornis

  1. Jeigu SWAT jau tik istorija, tai įkeliu mažai kam matytą nuotraukų albumą iš mano laikų. Gal matai save?:16_relieved:

     http://imgur.com/a/6gdjV

  2. siais laikais sargieciai gauna bana ir iskart i tiktoka kelia va tau ir laikai atejo https://vm.tiktok.com/ZMJGar7SG/

  3. Ammo iseik

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Atsakau labai paprastai, kada temoje yra susiginčijama ir nors vienas narys yra prieš ar turi abejonių visados nebaudžiame. Vis tiek jei žmogus cheatino anksčiau ar vėliau pasigaus vėl, todėl bausti ir suklysti niekas nenori. O, kad sarg liaudis verks dėl bet kokio sprendimo čia jau ir seniai aišku. Tad tiek peace.

    2. (Žiūrėti 10 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Nu jo su tokiais anticheatais geria cia judat jeigu man stuntas rodo kitoj vietoj tai as kaltas ar ka. (rule man per skilute kur stunto nera pataike 2 kulkas man viskas sulipo ir pabegau atgal uz stunto pasislept) tai tada kaip gavau blista reiskias kad as ant tiek deb*** kad pries visa mase pisau inv ir to stunto net nebuvo o su photoshopinau :Dddddddddddddddddddddd

    Nesvaik ammo su savo verdiktais

     @Admin_Bumeris tipo kazka daryk nezinau

    #ŠalinamAntičyt

  5. @Matas_Ammo Komandos nariai galėtu būt šiek tiek aktyvesni, nes šiuo metu karai tikrai prižiūrimi minimaliai.

    Siūlyčiau tau padaryt kažkokia savaitės minučių pražaidimo sistema, jeigu nesurenka gauna vieną įspėjimą, surinkus antrajį būtu pašalintas iš komandos. Aišku ir aš nesu pats aktyviausias šiuo metu, tačiau viską kas vyksta žaidime maždaug žinau ties m/g sritimi. Turiu daug darbų, todėl užimtumas didelis, o laisvo laiko vis mažiau.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      @Afigenas_Mantas Idėja gal ir nebloga tačiau dirbu, sportuoju turiu asmeninį gyvenimą ir galiu pasijungti tik vakarais, naktimis kai žmonių skaičius nesiekia net 100 žmonių nėra ką baninti, o jei su 10 15 cheaterių 6 valiutos taigi paprašysi draugelių pasikurs naujus acc su VPN ir pacheatins užbaninsi ez susirinksi čia tą dalyką.

      Šiaip sakau aktyvumą žaidime vėl pradėjau laikyti padoresnį tačiau sunku su tokia žaidėjų baze kas dieną po cheaterį užbanint, nebent visą dieną ir sėdi.

    2. (Žiūrėti 25 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Ačiū visiems kas buvo ir kas būsit. Bei didelis dekui kas pasitikėjo manimi ir dirbo pas mane. Armijos valdžia 2020-04-19 - 2020-09-03

     

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Nieko nežinau galvojau Bmw_Deimantas bus naujasis direktorius.

    2. (Žiūrėti 13 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  7. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

  8. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Aiškinu situacija 10 sykį žmogus stovėjo tiesiai prie manęs paėmiau su id nes prieš akis jį mačiau jis buvo su mute norėjo paklaust klausimo susijusio su AC, todėl paėmiau, bandžiau aiškintis buvo atsakyta nepagarbiai dėl to ir rašiau man modifikacijų dėl iškvietimų tikrai nereikia. Ar jūs nors vienas skaitot ką aš parašiau viskas ok nubaudė tai nubaudė ne dėl to čia šumas kilo, kilo dėl to koks jo bendravimas buvo, pradėjom rašinėtis į Až žaidime, gavau atsakymą, kad paimiau du sykius su ID kas nebuvo tiesa nes tikrai tik vieną sykį paimiau, dėl to ir paprašiau atsiųsti įrodymus, kad paimiau du sykius. Gerai, kad taisyklės yra viskas ok nubaudė nesvarbu neskauda, svarbu kaip yra bendraujama, jeigu žmogus su manim gražiai bendrauja ir parašo, kas dėl ko o ne tiesiog nesvarbu, neįdomu, tada ir aš gražiai, nenorėjo žmogus gražiai bendraut aš ir nesiruošiu gražiai, dėl to ir parašiau papeikimą, kad pamatyčiau nors tą atvejį, kur aš 2 syk paimiau. Gražu Darida, kad litanija parašiai ir su citavimais tačiau ne tame esmė.

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  9. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

  10. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Ne dėl to sakau, kad pasikėlęs dėl to, kad kai į racija rašiau situacija tu net nelinkęs buvau įsigilint tavo visi atsakymai buvo, nesvarbu, man neįdomu ir t.t, dėl tokio bendravimo ir atrodai pasikėlęs. 

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      @Renis_Auto Paskaityk aukščiau suprasi, parašyta buvo jog kalbėjausi prašiau, kad atsiųstų įrodymus nenorėjo arogantiškai atsakinėjo aš nesiruošiu čia žaistis.

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Nu matai bandžiau aiškint galimą susikalbėt visad, aš valdžioj atbuvęs savo pakankamai, kad suprasčiau dėl ko reikia panikuot dėl ko galimą perspėt ir pasikalbėt. Bet tu kalbėtis nenorėjai. Todėl aš nesukau sau galvos, supratau, kas per pavaduotojas esi todėl ir palikau, kuo toliau tuo daugiau problemų būtų buvę o aš dėl pasikėlusių žmonių nesiruošiu sau galvos kvaršint. Nori pasirodyt pirmoj valdžioj šaunu rodykis.

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Aš tau aiškinau situacija dėl ko ne aš pas žmogų ėjau jis pas mane su klausimu atėjo, kai neįmanoma susišnekėt su žmogumi paprastai koks man tolkas darbe likt? Aš dėl sargo darbų nesiruošiu plėšytis čia.

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  14. @Vilius_Gazornis tau ir 3 įspėjimus galėjo uždėt, kam čia tuos juokingus papeikimus rašyt jeigu vistiek nieko nebus :4_joy:, ne darbo, o DPKT sugalvota taisyklė.

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Viskas ok, nenubaus tai nenubaus paprašiau atsiųst įrodymus arogantiškas sarg jaunimas neklauso, tad padariau taip, kad atsiųstų per prievartą. Man sarg jaunuoliai akių nedraskys. Bandžiau kalbėtis kaip su suaugusiu neišėjo.

    2. (Žiūrėti 21 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Kiek aš jum pradžiamoksliai galiu aiškint kai girdi tą garsą ir žaidi karakine ir matai ne red zone jus šalia pastato lauke galit stovėt nesprogsit 10 syk sakiau vistiek neklausot.

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  15. PAGALIAU TRV GRĮŽTA Į GERUS SENUS LAIKUUUUUUUUSSSSS

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Nežinau, seni geri laikai buvo kai direktoriai buvo Suktas_Lapinas arba Edis_Slim, dabar čia kažkiek pagerėjo situacija nebebijo vežt pilnų krovinių, bet vistiek konvojaus nematau taktikų narkotikų vežime nematau toli dar iki gerų laikų.

    2. (Žiūrėti 4 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  16. Kodėl @Arina_Girl ne taksi direktorė?? Kas čia per rinkimai dabar? :35_thinking: Arinut, tikiuosi pildei...

    1. Vilius_Gazornis

      Vilius_Gazornis

      Velnias reikėjo per @Vasia_Carter accountą užpildyt ten prisimenu daug taxi xp būdavo.

    2. (Žiūrėti 18 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...