Eiti į turinį

Diamond_Domas

Nariai
  • Turinio skaičius

    4.651
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Apie Diamond_Domas

Paskutiniai profilio lankytojai

67.082 profilio peržiūros(-ų)

Diamond_Domas pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

3,1k

Reputacija

2

Community Answers

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Diamond_Domas

  1. Neatsakiau į comm, nes labai ilga litanija gavosi...

     

    O šiaip koks skirtumas ar turi/ unmute ne forumo moderatorius, @Giedrius_Gangs? Kuo daugiau žmonių turės šią komandą ir nepiktnaudžiaus tai tuo ir bus geriau. Ar čia tiesiog iš konkurencijos , kad moderatoriai > cheat gaudytojai ? Ką tas unmute turėjimas padaro? Geresniu ir rimtesniu žmogumi SARG'e? :4_joy:

    Kai man atėmė /unmute komandą tai aš taip ir pasakiau :27_sunglasses: , nes man ji nėra kažkoks prestižas dėl kurio aš verkčiau ir man yra malonu, kai kiti ją gauna, jei to yra nusipelnę ir yra parodę, kad gali atsakingai elgtis su duotomis komandomis. Jei ne - jas kažkada vistiek nuims, kaip nuėmė ir man.

    O tiem kam įdomu kodėl praradau, tai kažkam nepatiko 01:00 nakties bajeriai  :60_sweat: , bet nieko visi skirtingi ir aš prisiimu kaltę jei labai kažką įžeidžiau ar nugręžiau :5_smiley:

    77b163e339e95b08d893c407d000d92a.png

    971da2f7a7e9e978d5eaca1af6b841ce.png

    3132a080f87dace9aef7c2eb7cac03cd.png

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  1 daugiau
    2. Diamond_Domas
    3. Jack_Griffo

      Jack_Griffo

      Pamenu irgi pirkau unmute uz 5 ;Dd

    4. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      sarge pareigas kazkokias uzimt kaip moderatorius tu isivaizduoji kaip zjbs?????? galesi i cv irasyt gi nu...

    5. Giedrius_Gangs

      Giedrius_Gangs

      @Diamond_Domas Didėlio skirtumo nėra, tačiau nejuokinga darosi kai užduduoja kas nors iš anti-čheaterių pusės, iškarto tai padaroma?. Kurie yra nusipelnę, tikrai negaila kad gautu tas privilegijas, bet pažiūrėkim kiek būdavo parašytu papeikimų ant to pačio Vytauto, ir perduota Būmeriui, ir ką tai pakeisdavo? NIEKO.


      Pasiūlymas anti-čheateriams, užduduokit minigunų - jei trugdo testuot situacijas kad galėtumet greičiau nušaut.

       

    6. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      mldc, svarbu 10m pasidarei :DDDD

    7. Karka_Sane

      Karka_Sane

      Verslas nuo nulio :13_upside_down:

    8. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      @Giedrius_Gangs, konkrečiau nes aš net nežinau ką čia jie gavo deal breaking, kad galima būtų pasipiktinti, manau konkretizuoti reikėtų... 

      Asmeniškai manau, kad čia dėl /jetpack kalba eina, taip sutinku aš irgi ankščiau jos prašiau ir negavau, nes jos šiaip man reikėtų kai kažką testuoji - pamatai, kad negalima ten užšokti tai turi daryti teleportus ir pan. , kad ten užsilipt. Nu aš kadangi negavau /jetpack, nes užsiimu veikiausiai tik nereikšminga Unban skiltimi renkuosi airbrk alternatyvą ir man neįdomu, nes švaistyti laiko darant teleportus kažkur kad atskristi iki tos vietos tai atsiprašant aš tiek laiko gaišti nenoriu, kai dar laukia kokių 10 anketų.

      Anticheat turi ir kitokių komandų, kurių jūs galbūt nežinojote. Pvz.:

      /tpzona [1-24] -> Tp į gaujų zonas

      healintis mafijos zonoje 

      healintis gaujos zonoje, kai nėra karas

      /stebetisave (aišku visi ją gavo iškarto)

      /sp (kažkas panašaus) -> rodo žmogaus special action

      /arbotas 1 2 3 gal net dabar ir kitokių įdėjo...

       

      Bet nematau čia dėl ko pavydėti, nes jiems jos yra reikalingos, o konkrečiai moderatoriams - nereikalingos todėl ir jie gauna tas komandas, jei jiems jų reikia, kažkokiai funkcijai palengvinti. Jei jums reikalinga komanda ar kažkas, ko reikia įgyvendinti svarbiai funkcijai - ji jums irgi yra padaroma, kaip pvz.: eventams skirtos komandos ir panašiai.

    9. Giedrius_Gangs

      Giedrius_Gangs

      @Diamond_Domas Dabar eina kalba apie /unmute galimybę suteikta Vytautui, kas visiškai nėra susiją su jų darbu, baninti gali vistiek nors yra mutėje.

    10. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      Tai jei konkrečiai kalbame apie @Vytautas_Knockers , tai klausimas kyla, kodėl jis jos negavo anksčiau? Taip ilgai žaidžia šiame projekte ir nieko blogo nepridarė(su šita paskyra...), o priešingai - tik padeda valyti serverį nuo čyterių, jau senai įrodęs, kad juo galima pasitikėti, tai kaip ir minėjau, savo litanijoje ar jums skauda, kad žmogus galės padėti kitiems žmonėms, nuimdamas blogą mutę? O gal skauda dėl to, kad tai menkina moderatoriaus prestižą? :5_smiley:

      Aišku kalbant apie papeikimus, ok jų buvo ir dar bus, nu ir? :D Tau jų irgi bus ir man bus ir viskas, nieko nepakeisi. Visi klysta, bet svarbiausia nepiktnaudžiauti, bent jau ne per daug, ko Freizeris ir nedarė.

      Aš irgi gavau /unmute, nors nebuvau moderatorius, kodėl niekam neskaudėjo (bent nieks nieko nerašė forume), o ir kiek žmonių atmutinau, kurie gavo blogas mutes ir nuo to niekas nepasikeitė.

    11. Lukaz_City

      Lukaz_City

      Anticheat, unban ir modai labai pazengusios grupes, reikia ir kitas gerinti..

    12. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      @Enemy_Choke @Karka_Sane pirkau /unjail ir /unmute komandas už 500m (nes labai norėjau padėti žmonėms) tai biškį į minusą nuėjau ir nerefundino net, nors taisyklės tokios nėra. Scammed

    13. Karka_Sane

      Karka_Sane

      @Diamond_Domas liūdnokai

      @Gycka_Ksd tai reik aktyvuma palaikyt būnant direktoriumi :13_upside_down:

    14. Giedrius_Gangs

      Giedrius_Gangs

      @Gycka_Ksd Gal tu išviso čia net nerašyk, čia kaip "niekas nieko negavo": https://imgur.com/a/iOKq4lH?fbclid=IwAR2jMhdIAq3NcxhtJw6KvMdtrVNTqSlOFIPqd_9RdsXRyXnB1J2pmDTDi-M

       

      @Diamond_Domas Galima ilgai diskutuoti, bet nematau tikslo, kai atsiranda tokių kaip Gyckos, tai geriau pasiliksiu savo nuomonę sau :D

    15. Khalis_Monro

      Khalis_Monro

      @Giedrius_Gangs Kyla klausimos kodėl neatsiklausius yra vešinama mano serverio /info nuotrauką ? 

    16. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Diamond_Domas papeikimą rašom, nieko nebus.

    17. Vasia_Carter

      Vasia_Carter

      Oj tas pavydas... sarge niekada niekas nepasakys kazko teigiamo ar pasveikins, visi nori buti uz kitus aukciau ir zeminti kitus, kad pasiektu patys daugiau. Nezinau nezinau

    18. Lukas_Wriht

      Lukas_Wriht

      Va taip va judim

    19. Voduf_Cornow

      Voduf_Cornow

      Tegu turi tas unmutes, tik tegu naudot moką. Nėra papeikimo - nėra ir unmutes, išlepinat su tom unmutem iš karto gavus, o dabar prilimpa kol neatmutini ir tiek..

    20. Enemy_Choke

      Enemy_Choke

      @Vasia_Carter aš esu pasakęs padaręs gero, bei palinkėjęs. Bet gi negali niekados išlikti pozityvus asmuo, bent kartą turi išeiti tą negatyvi energija. O dabar įsivazduok kai tiek žaidėjų savo tą negatyvę energiją išleistų, tai taip ir gautūsi.

    21. Franklin_Haze

      Franklin_Haze

      sarge skleist pozityva? nebejuokinkit

×
×
  • Sukurti naują...