Eiti į turinį

Jack_Fierro

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.838
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Jack_Fierro

  1. DĖMESIO! Veikėjas Rimis_Valanciokas prisijungė prie nemažai forumo paskyrų ir pakeitė slaptažodžius. Nenaudokit forume kitur naudojamo slaptažodžio ir užsidėkit antro lygio autentifikacija.

  2. @Saidas_Workout Labas rytas saidai turi dar paslaugų po 100lemu?

  3. @Saidas_Workout Labas rytas saidai turi dar paslaugų po 100lemu?

  4. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Tai tu čia sarkazmo nesupranti pasakau ant prikolo prijemi į širdi ir į /vip chata rašai :DDDD 

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Atsiprašau labai XDDDDD bet jau tu koks naglas esi tai ngl ,sako ne ahujienas drk bet VIP CHATE " Mindele vpš * triochala" mantelis atsisake fsio nebeturi net 6 D:D:D:D:D:D

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  6. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

  7. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      :DDDDDDD jo man aiškina :D bet tox prikolas tu be mantelio niekas :)

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

  9. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

  10. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      O jetau Marija kiek čia daug jūsų,  apie direktorių žodžius tai tu vpš patylėk nes pats tai kiek girdėjau net nesakai kad kada lipt ant stogų tai tu krw geriau dabar mink ** statybininke zapisal su savo šitom busenom

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  11. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Vava Faktai :) 1. Šiandien mantelis buvo off o mes užpuolem? tai kokie tavo veiksmai buvo? :D iš angaro šaudyt :D:D net ne rushinot 2 . Nešeki sake vapshe per karus, apie koki mes nuputima sakau galim šneket? jei tu net nemoki /dkomandos :DDDDDD

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  12. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Jeigu nereikalautum demesio čia krw po kekvieno karo nepistum į busenas ir tagint ciuhinkis trauma

    2. (Žiūrėti 126 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  13. Imm žlugimas su tokiais direktoriais kaip @Mindele_Rider, bijo kontra daryti vyras 12metu tik bazarint sugeba, sako nėra ką veikti prieš jus o kontros 0, kam tokie ima direktorius nesuprantu, geriau eina minecrafto lošti arba tegu ima pica boy įgaliotinį :5_smiley: Peace:96_ok_hand: P.S. Mindele dažniau pasistenk 6susirinkti nes be karo neįdomu su tavim:4_joy::4_joy: @Nelimpa_Kulkos jei baxuras kaip žaidėjai per /vip paimk 12vlt ar kaip Mindele tik bazarinti sugebi? O kitų serverio žaidėjų norėčiau paprašyti įvertini imm nuo 0-10 ką manot apie juos, bei galite parašyti žodžiais savo nuomonę, dėkui ir gero vakaro!!!

  14. @Mindele_Rider sori ne sulaukiau tavęs tai ruošiuosi varysiu į riba, numesiu foto linkėjimus nuo kranto!! @Nelimpa_Kulkos kaip sakiai 22metai tai varau nuo sargo pailsėti nes 500+min, neliūdėk be manęs!!!

    P.S. Cosa padaužo!!Testicles GIF

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Su @Dzerka_Strife susytarėt 21:00 mes pažado laikysimės :) SĖKMĖS JUMS BAXURAI MLDC ESAT KAD TIK TRUPUTĮ NESĄŽININGI NU BET TIEKTO

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

    1. Jack_Fierro

      Jack_Fierro

      Ką galiu pasakyt aš tau atmaskiu neieškosiu gali galvot kaip norį tsg nuejau žiurėt pasmerktu paskui kašis ejo ir realiai neisimiegojes esu normaliai + musu nesirenka tokia mase kaip pas tave jau sake 14:00 buvo belekokia mase nu nieko daugiau nebegaliu tepridurt

    2. (Žiūrėti 7 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

×
×
  • Sukurti naują...