Eiti į turinį

Benas_Dancingas

Nariai
  • Turinio skaičius

    757
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Benas_Dancingas

  1. prieš 2 minutes(-ių), Dauzymo_Dievas rašė:

    Būtų gerai jei prisimintum, arba bent trumpai siužetą papasakotum, nes galbūt esu matęs jį ;D

    Šeima, draugai namuose lyg ir vakarėlį apturejo, kuomet dingo lyg tais elektra visame rajone ir viename name vis tiek degė šviesa, vienas iš jų ar keli išėjo iki to namo.. Toliau nepamenu kaip viskas vyko, bet žinau, kad šioks toks mindfuckas.. 

    Ieškau dabar ką netflixe įdomaus pažiūrėti susijusį ta tema

  2. prieš 23 valandas(-ų), Dauzymo_Dievas rašė:

    Kuždesių salą matęs, superinis mindfuckas, o galas, tai išvis tikrąja to žodžio prasme išdulkino smegenis.:4_joy: Buvau net susimąstęs ar įdėti jį į top'ą ar ne, bet mano nuomone jį pranoko. Lofto nematęs, dėkui už pasiūlymą.:91_thumbsup:

    Sutinku pilnai, baisus mindfuckas, Kuždesių sala :D Norėtusi dar kažko. Patarčiau pažiūrėti filmų susijusių su paraleliniu pasauliu.. Esu matęs vieną susijusį ta tema, pavadinimo neatsiminsiu, bet ten taip atidžiai turi žiūrėti tokį filmą, nes kitaip, uch..

  3. prieš 11 minutes(-ių), Dauzymo_Dievas rašė:

    "Pulp Fiction" ir Shutter Island" yra kažkas wow, net svarsčiau ar juos įdėti į mano filmų top'ą ar ne, bet visgi šiuos filmus mano nuomone pernoko tie kiti filmai, kurie atsidūrė dešimtuke. "Point Break" nematęs, nors ir žemas įvertinimas, bet jei jau šis filmas tarp tavo geresnių, tai ko gero peržiūrėsiu :)

    Sutinku, dar pabėgimas iš sousenko (nežinau ar gerai parašiau) irgi nerealus filmas yra. Dauguma senų filmų patys geriausi.. 

    • Patinka 2
  4. Viskas viename spoilery, kadangi taip nutiko. :D

     

    Turbūt ir galėčiau parašyti pačius MAN įdomiausius, bei geriausius filmus.

    TOP 1: Pulp Fiction 

     

     

     

    Top2: Shutter Island

     

     

     

    TOP 3: Point Break

     

       

     

    • Patinka 1
  5. Mano 2019 vasara.

     

    Mano vasaros pradžia buvo neįdomi, kadangi vis dar teko trinti mokyklos suolą. Tačiau orams vis šiltėjant, mokslai tapo nebe tokie rimti, visi atsipalaidavo ir mokslus atidėjo į šoną, vis mažiau buvo į juos žiūrima, mokykloje vyko daugiau renginių bei kitų užsiėmimų, tačiau vis dar reikėjo eiti į ją. Mano vienintelis tikslas tuo metu buvo kuo greičiau sulaukti bei išlaikyti automobilio teises. Kadangi gimtadienis yra tik vasaros vidury, aš teisėms pradėjau ruoštis nuo pat vasaros pradžios. Kol dar neturėjau automobilio teisių,  taipogi keliaudavau su motociklu po man artimas vietas, tas vietas kurios nėra labai toli, į kurias lengva nuvykti motociklu. Vietas kurias aplankydavau su motociklu buvo vienaip ar kitaip įdomios, senos bei naujos, dažnai kaip ir kiekvieną vasarą vykdavau į kelias vietas su draugais, kurios kelia šiltus prisiminimus iš seniau, kur patirto labai daug.
    Kaip ir minėjau, vasaros pradžioje buvau labai užsidegęs kuo greičiau išlaikyti automobilio teises, stengiausi kuo greičiau pabaigta vairavimo mokyklą ir laukti tos dienos kuomet galėsiu laikyti. Iki pat gimtadienio vasara buvo niūri bei neįdomi  neskaitant tų dienų kai kažkur keliaudavau motociklu, tiesiog būdavau namuose vis kažkuo užsiimdavau, kad diena praeitų greičiau. Stengiausi savo gyvenimą padaryti daugiau aktyvesniu, pradėjau užsiimti bėgiojimu, dviračio važinėjimų, kad tik paįvairinčiau savo niūrią vasarą, taip ir praėjo pusė vasaros ir pagaliau atėjo gimtadienis, automobilio teises išlaikiau per savo gimtadienį kas man buvo pati geriausia dovana kokią tik galėjau gauti. Įsigijau savo pirmąjį automobilį ir tuomet man prasidėjo tikroji vasara. Visus užsiėmimus -  važinėjimą motociklu bei dviračiu, bėgiojimą atidėjau truputį į šoną ir pradėjau leisti vasarą su daug daugiau galimybių. Taigi turint viską, prasidėjo mano bei draugų bemiegės naktys. Su geriausias draugais apkeliavom pačias įdomiausias Lietuvos vietas, žinoma visų tikrai nepavyko, tačiau kurias aplankėm tikrai paliko didžiulį įspūdi. Nors ir pasirodys keista, bet vykti į visokias įdomias vietas atrodė mums įdomiau, nei važinėti ratais mieste. Visur užsibūdavome iki vėlumos, kadangi turėjome galimybę. Visi linksmai leidome linksmai, kuomet būdavo gražios dienos, keliaudavome ar leisdavo laiką prie ežerų, naktimis važinėdavomės visur kur tik šaudavo į galvą. Tačiau tai vyko taipogi ne kiekvieną dieną, kadangi benzinas, išlaidos, sau leisti to kiekvieną dieną negalėjome. Bet vis stengėmės visi padaryti savo vasarą kuo įdomesnę bei įvairesnę, teko aplankyti kelis muzikos festivalius. Laikui bėgant dar keletas draugų išsilaikė teises, tuomet ir prasidėjo dar daugiau linksmybių. Keletą pilnų mašinų vykdavome aplankyti apleistas vietas, mūsų daug, todėl buvo drąsu eiti ten kur vienas nė negalėtum įžengti kojos. Buvome nuvykę į vieną apleistą vietą po kurios turėjome gražų pokalbį su Policijos Pareigūnais, tačiau Pareigūnai buvo labai malonūs bei draugiški, tad drąsiai galiu sakyti, jog išsisukome.
    Vasara pradėjo eiti į pabaigą, visiems buvo nesmagu, tad nusprendėme aplankyti Palangą, pabūti prie jūros. Ten buvo smagu, galima sakyti, jog ten uždarėme savo vasaros sezoną puikiai praleisdami laiką klube. Grįžus iš Palangos buvo likusios vos kelios dienos iki naujųjų mokslo metų pradžios, tuomet jau mūsų laisvos dienos pasibaigė, tačiau iki šiol vis dar vykdome mūsų tradiciją tapusį dalyką vis kažkur nuvykti savaitgaliais.
    Štai tokia ir buvo mano vasara, galių drąsiai teigti, kad ji buvo viena geriausių gyvenime, kadangi per vieną vasarą tiek daug dar neteko matyti, bei aplankyti, tikiuosi, jog kita vasara bus dar geresnė su dar daugiau įspūdžių. 

     

    • Patinka 2
    • Už 1
    • Prieš 1
  6. Forumas man išties patinka labai, šaunu viskas. Be to vis kažkas naujo ir šaukykloje taip šaunu. Bet.. vienas minusas tas kai eini į kokio darbo temą na pavyzdžiui Mechanikų ir ten rašo viršui kaip į  tą darbą patekt, ten man rodos taisykles ir pnš. Bet šiaip aš džiaugiuosi, už tokį gerą forumą. Šauniai padirbėjai, Tautrimai.

  7. Am.. Turiu iPhone 5s. Patinka man jis, mažiukas patogus. Greitu metu visai 6 iPhone norėčiau imti. Bet nežinau. O apie 7 tai nežinau... kažkas bus nerealaus tikriausiai :D

×
×
  • Sukurti naują...