Eiti į turinį

Aras_Zinau

Nariai
  • Turinio skaičius

    205
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Aras_Zinau

  1. Dėkoju už nominacijas, 2k23 buvo atidirbti

    Thank U GIF by Alex Trimpe

  2. Sveiki.

    1. Aras_Zinau

      Aras_Zinau

      aha, as irgi nebematau autoriteto salėj, motyvacija sportuoti dinginėja

    2. (Žiūrėti 1 kitą atsakymą į šį būsenos atnaujinimą)

  3. Ė kur dingo Eden Wayy nuotraukytė

  4. @Emilis_Evil uzrakinai papeikima neleidi atsakyt i tavo klausima, taigi nemutinu uz toki ir cia nera izeidimas, nezinau kaip gali izeisti nebent tave toks palinkejimas, taigi dangstai kas tau reikalinga gerus dpkt turi sargas, viena korupcija , dangstymas savu, cirko darymas, is kitu zaideju patycios, va ka savininkai paskyre priziuret serveri, po nauju metu turetu sviesa issijungt, @Tautrimas_Juska

    @Admin_Bumeris pagalvokit apie tai, kas jusu serveri smugdo zemyn, va kad neatimtu admin tam zaidejui kuris nusikalto dpkt tiesiog dengia ji o jus netenkad pinigeliu, kurie butu vel ikrite uz valiuta arba uz kreditus, per tokius dpkt jus netenkat lesu kurios reikalingos servo reklamai, islaikymui, naujinimam

     

    1. Aras_Zinau

      Aras_Zinau

      na, su tavo tokiu elgesiu, aš manyčiau turėtu tavo paskyra žaidime užšaldyti.

    2. (Žiūrėti 43 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Black_Umo ir Black_Evil scam 3.000.000.000 $, taigi šioje situacijoje matote kaip apgavo turėdami planą patarpininkauti Umo savo draugui, kuris apgavo netgi ant 3 bilu, saugokites šių asmenų ir nepasitikėkite, detalesnė informacija šiame video.


     

  6. Black_Umo ir Black_Evil scam 3.000.000.000 $, taigi šioje situacijoje matote kaip apgavo turėdami planą patarpininkauti Umo savo draugui, kuris apgavo netgi ant 3 bilu, saugokites šių asmenų ir nepasitikėkite, detalesnė informacija šiame video.


     

  7. Black_Umo ir Black_Evil scam 3.000.000.000 $, taigi šioje situacijoje matote kaip apgavo turėdami planą patarpininkauti Umo savo draugui, kuris apgavo netgi ant 3 bilu, saugokites šių asmenų ir nepasitikėkite, detalesnė informacija šiame video.


     

  8. Black_Umo ir Black_Evil scam 3.000.000.000 $, taigi šioje situacijoje matote kaip apgavo turėdami planą patarpininkauti Umo savo draugui, kuris apgavo netgi ant 3 bilu, saugokites šių asmenų ir nepasitikėkite, detalesnė informacija šiame video.


     

  9. Jūs tik taip nesugalvokyt kaip šitas septintas

     

     

  10. @Adamsas_King nu laikykis **

    1. Aras_Zinau

      Aras_Zinau

      nuspirkt ta adamsa už nagluma jo..

×
×
  • Sukurti naują...