Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Eimantas_Player

Sekantis žingsnis?

  

195 balsai(-ų)

  1. 1. Ką galvojate apie dabartinę situaciją serveryje?

    • Teigiama.
      21
    • Neigiama.
      174


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki tautiečiai. Ilgai svarsčiau ir nusprendžiau, kad reikia sukurti vis dėl to šią temą. Dabar tikiuosi iš Jūsų labai daug kritikos, neapykantos arba palaikymo. Su šia tema nesiruošiu nieko nuversti nuo posto, bet tiesiog ... (kas norės, tas visada supras). Nebeaiškinsiu dabar kas čia dedasi, kokiu tikslu kuriu šią temą, Jūs jau patys aiškiai žinote ir suprantate kokios aplinkybės susiklostė. Per trumpą laiko tarpą buvo nušalinti vos ne visi moderatoriai, dar tas nesusipratimas su Zyle. Plačiau apie tai paskaityti galite čia http://sarg.lt/index...iesiog-nuomone/

Dabar galvosit, kad lendu į subinę Zylei,bet pagal kitų mąstymą tai atsiprašant nafik man jam nerti jei jis be pareigų? :D Manau Tautrimas atkreips dėmesį į šią temą ir serverio žaidėjų nuomones ir imsis kokių tai nors veiksmų, nes šiuo metu yra pasipiktinusi didžioji serverio dalis. Teisybės nebuvo ir nebus, bet bent truputi užbaikim šitą mėšlą.

p.s. turbūt daug kam primins kai Donatas_Donis bandė versti kažką tai iš pareigų, aš neverčiu, o tiesiog šaukiuosi aplinkinių nuomonės ir noriu, kad bent truputi Tautrimas atreiptų dėmėsį.

Diskutuojam ir išreiškiam nuomonę, jei tylėsim nieko nebus.

NO BAN. Netrinam temos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...