Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jonas_Karalius

Truputis sargo

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turbūt daug kas pamenat mane iš garsiaus video, kaip "Jonas_Karalius isijunkit hd". Bet ne apie tai noriu padiskutuot. Kas jum darosi žmonės ? Ko jūs nerimstat, jums maža vietos po saule ? Tik užeini į forumą ir matai, kaip šviečia įžeidžiantys komentarai apie Auste_Lola. "Omg ji gavo atsibaninimu tema tvarkyt, o as ne reik pastumt". Bernai, ką ji jum padarė, kad taip šokat ant jos ? Aš "nestoviu" už Auste, nes aš su ja išvis nebendrauju, bet, kaip taip ant žmogaus šokat, tai yra nehumaniška. Suprantu, kad 70% sargiečių neturi savo nuomonės ir jie darys tą patį, ką ir žmonės mėgstantys garsiai pasireikšti (puikus pavyzdys kurį katik pamačiau http://www.part.lt/perziura/983f3a197d47544b9ea5e5275b0ea6a6775.png). Neturėti savo nuomonės, tai turbūt pats durniausias dalykas, koks tik gali įvykti žmogaus gyvenime. Už jus nieks juk nieks nepagyvens ar ne ? Tas pats buvo su Evaldu_Pesliaku. Žmonės jo net nežinojo, bet jį laikė idiotu ir nevykeliu. Taip jis pats iš savęs darė pajuokos objektą, bet kodėl reikia kreipti į jį dėmėsį ? (NES KITI TAIP DARO TAI IR AŠ DARYSIU XDDD). Priėš rašydamas kažką blaiviai apmąstyk, pasekmes ir pagalvok ką rašai. Nevisi žmonės, gali atlaikyti kitų žmonių sukeltą spaudimą. Kad ir už kompiuterio parašai kažką įžeidžiančio, žmogui gali skaudėti :).

Norėčiau jums, (tie kurie daro ką kiti), palinkėti sėkmės gyvenime ir dvasiškai sustiprėti ir pradėti blaiviai mąstyti.

Be to, atsiprašau už gramatines klaidas, nesu lituanistas stiprus.

Ačiū, jog praleidai savo brangų laiką, skaitydamas mano "postą"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tigi čia sarg kaip ir sargo mafijozai su aimais drožia poto rašo realiai nori susitikt? idomu ,kaip jie realiai be aimo pasirodytu realiam gyvenime :D

Tyliai būk balandi

https://www.youtube.com/watch?v=3jbDBrXHbBo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesąmonę čia suvėlei, žaidi sarge ne pirmus metus ir rašai tokias temas? Nejaugi manai, kad išauklėsi 500 su viršum ar kiek ten tų vaikiukų? Parašęs čia protelio tikrai jiems neįkrėsi, o ir jų elgsenos nepakeisi tikrai :) Net ir šitoj temoj dabar susilauksi DAUG palaikymo, manau, nes esi daugiau mažiau įžymesnis, tai reiškia, kad net ir tavo temoj yra tas "nuomonių neturėjimas", nors po poros valandų teigs visai kitaip. Ir šiaaaaip, kiekvienas žmogelis atėjęs čia iš lempos nebūna apstumtas, negerbiamas ar panašiai. Kiekvienas iš Jūsų susidarot apie savę tam tikrą įvaizdį kuriuo žaidėjai ir vadovaujasi. Nežinau, žodžiu, daug aš čia nieko nerašysiu, nes vistiek niekam čia praktiškai neįdomūs tie tekstai ar pnš, tiesiog, aš vadovaujuosi tokiu principu, kad nereikia nusileisti iki tų žmonių lygio, kurie tave žemina ir niekas tavęs tikrai netryps. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesąmonę čia suvėlei, žaidi sarge ne pirmus metus ir rašai tokias temas? Nejaugi manai, kad išauklėsi 500 su viršum ar kiek ten tų vaikiukų? Parašęs čia protelio tikrai jiems neįkrėsi, o ir jų elgsenos nepakeisi tikrai :) Net ir šitoj temoj dabar susilauksi DAUG palaikymo, manau, nes esi daugiau mažiau įžymesnis, tai reiškia, kad net ir tavo temoj yra tas "nuomonių neturėjimas". Ir šiaaaaip, kiekvienas žmogelis atėjęs čia iš lempos nebūna apstumtas, negerbiamas ar panašiai. Kiekvienas iš Jūsų susidarot apie savę tam tikrą įvaizdį kuriuo žaidėjai ir vadovaujasi. Nežinau, žodžiu, daug aš čia nieko nerašysiu, nes vistiek niekam čia praktiškai neįdomūs tie tekstai ar pnš, tiesiog, aš vadovaujuosi tokiu principu, kad nereikia nusileisti iki tų žmonių lygio, kurie tave žemina ir niekas tavęs tikrai netryps. :)

Pilnai tą suprantu, jog sargiečių didžiąją dalį sudaro 14~ mečiai, tiesiog, kas norės tas susiprotės, o kam tai reikš 0, tai dar daug žolės apšikt reik.

Be to, žinau, kad nepakeisi žmonių, bet gal įkrėsi kažkiek įdėjų ar minčių, kurios jiems lieps susiimti gyvenime.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ar aš į tave kreipiausi ? Jei tu nesi tas 70% tavęs šie žodžiai neturėtų žeisti 8)

Na manes nezeidzia bet tu kalbi apie zmones kad jie tokie ir anie ju net nepazinodamas ,tarkim vien kad nukopijavo ten kazkoki smaila iškarto juos išvadini be nuomonės ? absurdas :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pilnai tą suprantu, jog sargiečių didžiąją dalį sudaro 14~ mečiai, tiesiog, kas norės tas susiprotės, o kam tai reikš 0, tai dar daug žolės apšikt reik.

Na ir šiaip, ne metuose čia esmė. Šito tikrai nesureikšmink ir nenuvertink tų žmonių, kartais tie 14-ečiai yra protingesni už tuos 18-ečius, patikėk manimi :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...