Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Donatas_Donis

Mafijos nuostatos ir šiek tiek susilaikymo

Rekomenduoti pranešimai

Dažniausiai, kaip ir įprasta mūsų serveryje, žaidėjai emigruodami pabūna ir mafijose. Per visus mano valdymo laikotarpius turėjau nemažai mafijozų, bet tik ištikimiausi ir man svarbiausi (kurie parodydavo, kad ir jiems rūpiu ir ne tik dėl darbo) žaidėjai likdavo su manimi iki galo. Taigi po tekstu kaip ir rasite mano užrašą, po kurio, galbūt atsakingiau žiūrėsite į mafijas prieš jas pasirinkdami truputi labiau gerbsite mafijų veikla, bei turinį (į ką įeina ir pati mafijos valdžia, bei nariai, ne tik objektai).

 

Visada esu sakęs ir ne vienas žinome, kad tokie moto, kaip "visi už vieną ir vienas už visus" ne šiaip sau sukurti, o iš žmonių gyvenimo patirties. Galiu jums atvirai pasakyti, kad tikro žmogaus vertybė ir didžiausias pasiekimas gyvenime yra būti kažkam reikalingu, bet ne dėl materialių prielaidų. 

 

Kai visi renkamės mafijas dažniausiai atsižvelgiame į mūsų pažįstamų, galbūt draugų kiekį ten, kur savi o kur ne. Deja, būtų afigienai, jei tai būtų pagrindinis ir populiariausias pasirinkimas mūsų pačių veiksmuose, tačiau dažniausiai žmonės eina į mafijas, kurios laimi, nes tipo nenori pasirodyti kažkokiais tai lohais. O jus man atsakykit, lohas tas, kuris nepalieka savų ir nors pralaimėdamas kariauja su savais iki galo, ar tas kuris nueina ir į taip mafiją, kuri dažniausiai laimi karus ir tada jaučiasi kietu mafijozu? O vėliau, kai ta pati mafija praliminėja, visi kažkodėl ieško atmazų, kad tipo mafijos nusibodo ir pan. Taip, galime gynčiotis, sakyti, kad čia tik žaidimas, kad žaidžiame ir nereikia taip visko sureikšmint, bet bendraujam ir susidraugaujam tai vieni su kitais ir buvo daug akimirkų ir mano paties direktoriavimuose, kur žaidimą paversdavom nerealią pramoga, kartu su tikrai laimingomis emocijomis ir ne dėl to, kad ten palaikėm kažką ar pan., o dėl to, kad padarėm kažką komandinio.

 

Prašau visų serverio žaidėjų, kuriems patinka mafijos ir kurie dirbs ten ateityje, niekad nepaveskit savų, niekad neikit į mafijas, net ir ypač su kitais acc, kad padarytumėt zapadlo kitai mafijai, nedarykit iš savęs kaziolų ir sup*stų čyterių. Kitaip sakant nedarykit iš žaidimo ir ypač mafijų visiško mėšlo.

 

Žinot kodėl atsiranda nostalgija senbuviams prisiminus senus laikus? Nes jie buvo tikrai geri, bet manau, ne dėl to, kad buvo seni. Tiek vaikų nebuvo, kurie krėtė mėšlą, tokių kaip aš nebuvo, kurie sugebėdavo tokį šūdą malt kaip aš maliau, nebuvo čyterių ir nebuvo tokių stiprių sukčiavimų kaip dabar, norit gero servo? Tai visi ir stenkitės.

 

Grįžtant prie mafijų - pasikartosiu: Kiekvienas myžnius gali pasijungęs programėles arba ddos sasająs pavaidinti "koks jis čia galingas", bet ne kiekvienas žaidėjas sugeba pajausti žaidimo įdomumą nepasitelkiant tokių nesąmonių. Ir jeigu žmogui sakote, kad jūs už jį, tai jo ir nepaveskite. Kaip nekeista, ne visada ir ne visiems drąsu gyvenime, ne tik internete su kažkuo bendrauti, tai kur tokie žmonės reiškia savo bendravimą? Internete ir tokiuose susibūrimuose. Tai tiek, tikiuosi, kad kažkas susimąstys ir susivoks. Ir negalvodamas, kad man vienam tai rūpi, tikiu, kad kiekvienas supras, jog iš kiekvieno piršto ir susideda kumštis. Jei visiems pohui, tai nereiškia, kad turi būt tau pohui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pfff... jau per vėlu ir taip, tiek žaidimas o ypač mafijos/gaujos jau seniausiai šūdo gabalas, nieko nepakeisi su tom eilinėm rašliavom. 

Per vėlu bus kai nebeloši, o kol lošiam tol niekas čia ne per vėlu. Toli gražu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...