Joes_Dream 3.586 Parašyta Gruodžio 18, 2015 Pranesciau busenose apie tavo nieksiska plana kad renki ip sukures sia tema, bet lenny_mob kuris pardave zaidimo acc ateme leidima rasyt i busenas Renku IP'us? Na įdomiai tu čia. Aš kai kuriems padedu, o jis dar mane šmeižia Nu duodi tu vaizdų Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Valentinas_Kasteckis 702 Parašyta Gruodžio 18, 2015 Renku IP'us? Na įdomiai tu čia. Aš kai kuriems padedu, o jis dar mane šmeižia Nu duodi tu vaizdų Esu įsitikinęs, kad jis juokauja, bet atsiras tokių kurie priims jo žodžius teisingai, tai jo nuotraukuose nėra jokio IP loggerio jeigu kam nedašunta. :| Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Mccarei_Tfozzi 2.563 Parašyta Gruodžio 18, 2015 nemokink vaikų naudotis tor, pradės iš tėvu sąskaitu sakynėtis kojas ir koksa į namus Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Joes_Dream 3.586 Parašyta Gruodžio 18, 2015 nemokink vaikų naudotis tor, pradės iš tėvu sąskaitu sakynėtis kojas ir koksa į namus aš nieko apie deep web'ą neminėjau :/ Esu įsitikinęs, kad jis juokauja, bet atsiras tokių kurie priims jo žodžius teisingai, tai jo nuotraukuose nėra jokio IP loggerio jeigu kam nedašunta. :| na yra ten nuotraukoje, bet nerenku juk aš tų ipų neturiu aš to adreso viso sąrašo, išjungiau iškart. Bei nėra man tolko rinkti tuos IP, kai tiesiog forume galima pažiūrėti. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Danny_Johnson 141 Parašyta Gruodžio 18, 2015 Ačiū, kad pranešei. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Juozas_Rudas 2 Parašyta Gruodžio 26, 2015 As kaip pradejau sampa zaisti sarge bsk paĺandziojes per saitus radau pilna zmoniu ip tarp ju cannabio apie 6000zaideju ip surasyti tarp ju ir mano saugokites plus puse zaideju buvo surasyti skaipai kad jei neta pasikeicia kad galetu su skyperesloveriu pasiimti ip bet jau nuo tokiu pievu lengva apsisauguoti. 1 Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Lukis_Bleck 15 Parašyta Gruodžio 27, 2015 Ačiū, kad pranešei. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Minde_Gangas 0 Parašyta Sausio 13, 2016 Prieš grįžtant į serverį būtinai panaudosiu. Ačiū už pamoką. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Joes_Dream 3.586 Parašyta Sausio 17, 2017 Šiek tiek atnaujinta informacija, nes naujoje forumo versijoje nebėra reikalingos funkcijos. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Arthur_Bezrukov 276 Parašyta Sausio 17, 2017 tikrai geras dalykas apsisaugot nuo tų suskių Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Lukas_Boombastic 11.492 Parašyta Sausio 21, 2017 (redaguota) Dėkui, dabar padėjo ir žinosiu Redaguota Sausio 21, 2017, redagavo Lukas_Boombastic Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse